Salmi | ITB Entertainment Group BV 073-6440773 | 020-4970391

Salmi


 

 

 

 

 

De gelukkigen die ooit wel eens in de stoel van een karikatuurtekenaar hebben gezeten kunnen zich nog ongetwijfeld de schaamte en het ongemakkelijke gevoel herinneren. Het is misschien goed te weten dat velen u zijn voorgegaan en u echt niet alleen bent in de wereld van de chronische spiegelangst en de plastische chirurgie.

Salmi tekent uw gasten zoals ze zichzelf nog nooit gezien hebben. Een getekende lachspiegel waarin de karakteristieke uiterlijkheden van uw familie, vriend of collega op komische wijze worden vastgelegd. Op verzoek tekent hij een karikatuur of een portret dat als blijvende herinnering meegenomen kan worden.

Wat dacht u van een "teken workshop" waarbij Salmi een passend ontwerp maakt en uw gasten onder deskundige en enthousiaste begeleiding zelf een karikatuur op extra groot formaat kunnen maken.

Doordat Salmi niet alleen op een vaste stek maar ook mobiel te werk kan gaan is hij werkelijk voor iedere gelegenheid in te zetten. Zijn kledij past hij aan de sfeer van het evenement.

Mocht u op zoek zijn naar een goed alternatief voor Leonardo bekijk dan ook de biografie van Leonardo, Ballonkarikaturist of Waxhands. Ook blijft een casino op lokatie een groot succes op elk feest.

Leonardo boeken kunt u online doen via info@itb-entertainment.com of bel naar 073-6440773.