Poppendokter | ITB Entertainment Group BV 073-6440773 | 020-4970391

Poppendokter

Poppendokter

per aanvraag

POPPENDOKTER boeken voor uw feest of evenement doet u eenvoudig online via 
info@itb-entertainment.com

Bijna elk kind heeft een zogenaamde geboorteknuffel. Deze pluche kindervrienden maken meestal vanalles mee in de fantasie van de kleine 'baasjes'. De knuffels zijn ook wel eens misselijk, hebben ook spierpijn en ook zij hebben wel eens een schaafwondje van het vallen op de grond. Aan Poppendokter MC de taak om deze onwenselijkheden de wereld uit te helpen.

Bart Juwett, ook bekend als buikspreker, gekleed in dokterskleding en met medische rekwisieten praat met de “patiënten” en laat ze zelf hun kwaaltjes uitleggen.  

Met zijn grote verbandtrommel vol met pleisters, verband en medicijnen heeft hij al héél wat poppen beter gemaakt. Niet alleen zijn recepten en adviezen zijn van belang, maar de kinderen waarderen ook het luisterend dokters oor op zichzelf. Hij zal de knuffels overigens nooit en te nimmer pijn doen.
Ook kleine echte reparaties kunnen door Bart worden gedaan. 

POPPENDOKTER is te vinden via;
POPPENDOKTER regelen, POPPENDOKTER arrangeren, POPPENDOKTER huren, POPPENDOKTER boeken, POPPENDOKTER  informatie, POPPENDOKTER biografie, POPPENDOKTER boekingsburo, POPPENDOKTER boekingsbureau, POPPENDOKTER artiestenbureau, POPPENDOKTER prijzen, POPPENDOKTER inhuren, POPPENDOKTER offerte, POPPENDOKTER bookings, POPPENDOKTER boekingskantoor, POPPENDOKTER boekingen, POPPENDOKTER kosten.

POPPENDOKTER boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via 
email: info@itb-entertainment.com 
tel: 073-6440773 / 020-4970391 (NL) 
tel: 014-1439496 (B)