Knans


KNANS boeken voor uw feest of evenement doet u eenvoudig online via 
info@itb-entertainment.com

Knans is inmiddels geen onbekende meer in de wereld van feestelijk vermaak en entertainment. Zo is hij al jaren de helft van het duo Knans & Knees en werkt hij samen met Kabora. Uit andere samenwerkingen vloeide de Mobiele Eenheidsbrigade voort.

Maar er is meer! Bij deze een kleine impressie van de verschillende kanten van Knans.

REACTIES:

  • Wij hebben opnieuw een zeer positieve samenwerking mogen ervaren met Hans. Wij hebben deze keer Hans gevraagd in de huid van een Franse gendarme te kruipen. Dit had absoluut totaal niks te zien met onze activiteit (verkoop van labo-apparatuur) en de verwondering bij de klanten werkte dan ook zeer positief, en uiteindelijk was dit het doel op zich. Mensen neiuwsgierig maken en uitnodigen op onze strand op de beurs Laborama. Zeer geslaagd dus.
    CIJFER: 9

KNANS is te vinden via;
KNANS regelen, KNANS arrangeren, KNANS huren, KNANS boeken, KNANS  informatie, KNANS biografie, KNANS boekingsburo, KNANS boekingsbureau, KNANS artiestenbureau, KNANS prijzen, KNANS inhuren, KNANS offerte, KNANS bookings, KNANS boekingskantoor, KNANS boekingen, KNANS kosten.
 
KNANS boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via 
tel: 073-6440773 / 020-4970391 (NL) 
tel: 014-1439496 (B)

 

Video


Fatal error: Class 'videojs_utility' not found in C:\sites\itb-entertainment.com\sites\all\modules\videojs\videojs.module on line 460