Klik Klak Slak | ITB Entertainment Group BV 073-6440773 | 020-4970391

Klik Klak Slak


Klik klak slak boeken op uw evenement kan via 073-6440773.

Er staat een mega-grote slak met een huisje op zijn rug. Kinderen mogen de klik klak slak naar binnen gaan om naar het verhaal te kijken/luisteren, dat door het grote fotoboek wordt verteld. Op het laatste plaatje van het verhaaltje zien ze zichzelf. Dat plaatje wordt afgedrukt en ligt 7 seconden later buiten in de brievenbus voor ze klaar! In het dakkapelletje kunnen verschillende filmpjes/reclame-uitingen worden getoond.  De klik klak slak is een prachtig decor en fraaie attractie voor jong (en oud).

Voorstelling in de klik klak slak duurt 1 minuut. Capaciteit: 6 personen (luik achter het bankje) Kader om de foto kan worden voorzien van eigen logo/tekst. Het is zelfs mogelijk het verhaaltje dat het fotoboek verteld aan te passen.

Doelgroep: 4-12 jaar. Maar ook volwassenen vinden de klik klak slak ook erg leuk.

ITB entertainment biedt meerdere fotografie en film suggesties. Bekijk onder andere het  fotogastenboek, surpriseshoot, voetbal fotoshoot, mobishoot, filmgastenboek, glamourshoot, de klik-klak-slak, bedrijfsfilm, fotograaf en prentbox. Wij maken graag een voorstel op maat.

Video