Frederiko | ITB Entertainment Group BV 073-6440773 | 020-4970391

Frederiko

Frederiko

Met enorme vakkennis, door ruim dertig jaar ervaring in de meest uiteen lopende creaties is FREDERICO een meer dan veelzijdig artiest te noemen. Hij weet als goochelaar het publiek te boeien. Hij won het Grand Diplome D’Honneur, op het wereld-goochel-congres te Barcelona.

Hij ontwikkelde zich van goochelaar tot jongleur, clown, dresseur en presentator; hetgeen nu prachtig van toepassing komt bij zijn vele optredens op internationaal niveau; voor iedere leeftijdsgroep en alle pluimages.

Als mimespeler mag FREDERICO niet ontbreken op uw beurs, feestelijke opening, braderie of bruiloft. Mobiele acts zoals schaduwlopen, robotact, ballonmodelleren, grappige typetjes of wat u ook maar wenst te zien tovert hij uit één van de vele hoeden...die FREDERICO in zijn koffers heeft..

En wilt u uw gasten op ludieke wijze ontvangen!!?? Dan is weet Frederico met zijn stilstaande entree’pop’ act uw gasten zeker te verbazen.

Tevens kan Frederico tijdens de avond een optreden verzorgen als ‘Magic Bartender’ waarbij hij de kunst van het jongleren en goochelen combineert in een flitsende Ober-act van ca. 30 min.