FilmGastenboek | ITB Entertainment Group BV 073-6440773 | 020-4970391

FilmGastenboek


Filmgastenboek boeken is een filmspektakel, blijvende herinnering en fraai decor op uw evenement.
 
Het filmgastenboek is een mega-grote 8 mm camera is alleen al een decoratief spektakel in de feestruimte. De grote spoelen draaien en live-beelden of foto’s worden door het apparaat geprojecteerd.

Gasten worden tijdens een evenement door de ‘regisseur’ uitgenodigd in de projector (filmgastenboek) een filmpje op te nemen. Ze bepalen zelf wanneer ze starten en stoppen door het regisseur-bordje te gebruiken dat binnen op een statiefje staat. Wanneer het groepje groter is dan 3 personen wordt het luik achter opengemaakt, zodat ze  toch allemaal in beeld zijn. De dvd-reacties worden achter elkaar gemonteerd en binnen een week naar de opdrachtgever gestuurd.

BELANGRIJK:
De projector (filmgastenboek) is 2,70m hoog wanneer hij is opgesteld.
Het FilmGastenboek moet op een plek staan waar zo min mogelijk omgevingsgeluid is. Dit vanwege de geluidsopnamen.

De gasten moet duidelijk zijn wat van ze verwacht wordt. Werkt het beste bij bruiloften, afscheidrecepties…., waar de gasten een persoonlijk woordje kunnen richten.  

Extra mogelijkheden:
Er kunnen ook foto’s worden gemaakt in de projector. Deze worden aan de gasten  meegegeven als bedankje. Dit stimuleert ook de gasten iets in te spreken. 

Dvd met alle reacties wordt aangeboden in een filmblik.
 

ITB entertainment biedt meerdere fotografie en film suggesties. Bekijk onder andere het fotogastenboek, surpriseshoot, voetbal fotoshoot, mobishoot, filmgastenboek, glamourshoot, de klik-klak-slak, bedrijfsfilm, fotograaf en prentbox. Wij maken graag een voorstel op maat.

 

Video