Barbier van Haar en Ziel | ITB Entertainment Group BV 073-6440773 | 020-4970391

Barbier van Haar en Ziel


BARBIER VAN HAAR EN ZIEL boeken voor uw feest of evenement doet u eenvoudig online via 
info@itb-entertainment.com

De Barbier scheert zoals onze overgrootvaders het deden. Klassiek met een open scheermes, (een scheermes dat op leren banden gescherpt wordt) en een kwast van het fijnst haar wat te vinden is en een superzachte zeep. Barbier is een zeer oud beroep dat bij de Egyptenaren al in hoog aanzien stond. De naam is afgeleid van het Latijnse barba dat baard betekent.

‘Als Barbier ben ik geen kapper maar barbier van haren en ziel.’ Zijn specialisme is het scheren op authentieke wijze. Werkelijk uniek is de mobiele salon met zijn antieke inrichting, scheerstoel en vlijmscherpe antieke messen, de oudste stammen van rond 1840. Zijn manier van werken doet het meest denken aan die van de Italiaanse traditionele barbiers, de beste ter wereld.

Een scheerbeurt van de Barbier begint met een gezichtsmassage met “Pre Barba” om de huid zacht en fris te maken, hierna volgt de warme handdoek deze ontspant de huid en maakt de baardharen zacht. Dan volgt het inkwasten met een scheercrème passend bij het huidtype van de klant. Dit kan zowel een Engelse als Italiaanse crème zijn maar altijd een topproduct.

Na het uitscheren volgt wederom een gezichtsmassage met een verkoelende crème of een milde Italiaanse of Zwitserse klassieke aftershave. Acterend als Barbier neemt hij het publiek weer mee terug in de tijd en bezorgt hij hen behalve een gladde kin, een fantastische rustgevende en verzorgende ervaring.

BARBIER VAN HAAR EN ZIEL is te vinden via;
BARBIER VAN HAAR EN ZIEL regelen, BARBIER VAN HAAR EN ZIEL arrangeren, BARBIER VAN HAAR EN ZIEL huren, BARBIER VAN HAAR EN ZIEL boeken, BARBIER VAN HAAR EN ZIEL  informatie, BARBIER VAN HAAR EN ZIEL biografie, BARBIER VAN HAAR EN ZIEL boekingsburo, BARBIER VAN HAAR EN ZIEL boekingsbureau, BARBIER VAN HAAR EN ZIEL artiestenbureau, BARBIER VAN HAAR EN ZIEL prijzen, BARBIER VAN HAAR EN ZIEL inhuren, BARBIER VAN HAAR EN ZIEL offerte, BARBIER VAN HAAR EN ZIEL bookings, BARBIER VAN HAAR EN ZIEL boekingskantoor, BARBIER VAN HAAR EN ZIEL boekingen, BARBIER VAN HAAR EN ZIEL kosten.

BARBIER VAN HAAR EN ZIEL boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via 
email: info@itb-entertainment.com 
tel: 073-6440773 / 020-4970391 (NL) 
tel: 014-1439496 (B)