Ali en Achmed | ITB Entertainment Group BV 073-6440773 | 020-4970391

Ali en Achmed


Ali en Achmed boeken voor uw feest of evenement doet u eenvoudig online via info@itb-entertainment.com
 

Straattheater:
Voor deze twee Arabische klusjesmannen is geen klus te groot. Gewapend met keukentrap en gloeilamp zorgen ze dat het publiek in het juiste licht komt te staan. Op geheel "eigenwijze" repareren ze alles wat ze tegenkomen.
Deze stil spel act is praktisch overal inzetbaar.

Verrassings-act:
Laat tijdens uw opening of congres Ali en Achmed de puntjes op de i zetten. Stilletjes en per ongeluk staan ze ineens in het middelpunt van de belangstelling. Ze hadden nog niet verwacht dat de gasten er al zouden zijn en wilde nog net even dat lampje midden op het podium vervangen.
Zonder dat ze op willen vallen proberen ze deze klus te klaren.

 

Ali en Achmed is te vinden via;
Ali en Achmed regelen, Ali en Achmed arrangeren, Ali en Achmed huren, Ali en Achmed boeken, Ali en Achmed  informatie, Ali en Achmed biografie, Ali en Achmed boekingsburo, Ali en Achmed boekingsbureau, Ali en Achmed  artiestenbureau, Ali en Achmed  prijzen, Ali en Achmed inhuren, Ali en Achmed offerte, Ali en Achmed bookings, Ali en Achmed boekingskantoor, Ali en Achmed boekingen, Ali en Achmed kosten.

Ali en Achmed  boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via info@itb-entertainment.com of via +31.73.644.0773 (NL) | +31.20.497.0391 (NL) | +32.14.143.9496 (B)