Artist | ITB Entertainment Group BV 073-6440773 | 020-4970391

Artist

' (1) | ' (1) | ' (1) | ( (1) | 2 (1) | 3 (1) | 3 (1) | 3 (1) | 4 (1) | 4 (1)

Rachel (Junior Songfestival)

Photo Video Audio
Price: 
€1250 — €2500
Rachel was de finaliste van Junior Songfestival 2011. Voor optredens en prijs informatie neemt u kontakt op met ITB entertainment Group 073-6440773 of info@itb-entertainment.com De 13 jarige Rachel nam in 2011 deel aan het Junior Eurovisie Songfestival. Met het zelfgeschreven nummer 'Teenager' werd ze tweede tijdens de finale van het liedjesfestijn voor jongeren. Ze verloor het nipt van de inzending uit Georgië, die vijf punten meer kreeg. Rachel wil heel graag laten zien dat ze kan zingen en dat ze er heel veel plezier in heeft. Het liedje wat ze heeft gebracht ging over het puber zijn. Rachel is heel actief met dans, zang en zit zelfs bij de Jeugd Theaterschool Hofplein. Rachel hoopt iedereen te kunnen plezieren met een mooi en energiek optreden. Voor boekingen van Rachel neemt U kontakt op met ITB entertainment Group op 073-6440773 of info@itb-entertainment.com  

Rachel - X Factor '09

Photo Video Audio
Price: 
€2500 — €5000
Rachel - X Factor '09
Rachel woont sinds een jaar samen met haar vriend Robert. Rachel is het meest trots op haar familie en vrienden, ze zijn heel hecht. Daarnaast heeft ze een broertje van 15 jaar. Al vanaf jongs af aan wist Rachel dat ze de rest van haar leven wilde zingen, wat ze dan ook altijd gedaan heeft. Inmiddels heeft ze dan ook op verschillende manieren bekendheid vergaard. Vooral haar deelname aan de talentenjacht 'Starmaker' (2000) heeft haar veel goeds gebracht. Ze werd hiermee namelijk één van de leden van de groep K-Otic; de formatie die in dit programma gevormd werd. De groep scoorde jarenlang vele hits, waaronder ‘Damn, I Think I Love You’. De afgelopen jaren heeft Rachel als soliste in veel studio’s (met verschillende DJ’s) gewerkt. Daarnaast zingt ze in de coverband ‘Sheaky Ground’ en wordt ze als solist regelmatig geboekt voor optredens. Het meest spannende optreden tot nu toe was die tijdens de TMF Awards: het premiere-optreden van K-Otic. Waarom ‘X FACTOR’?: Rachel wil dolgraag een eigen plaat uitbrengen met hulp van het programma. Ze heeft succes gehad in K-Otic, maar wil als solo artieste graag doorbreken. Rachel heeft in 2000 meegedaan met het programma Starmaker (gewonnen). Hieruit werd de formatie K-Otic gevormd. Tot 2003 stonden ze onder contract bij Zomba. Daarna kozen de leden solo verder te gaan. Rachel werkt veel in studio’s met verschillende DJ’s (inzingen dancemuziek). Daarnaast zingt ze in de coverband ‘Sheaky ground’. Speciaal voor de periode van X FACTOR heeft ze een vervangster gevonden voor de band. Tot en met 31 augustus 2009 zijn Rachel & Lisa uitsluitend gezamenlijk te boeken voor een spectaculair tape-optreden. 30 minuten lang zingen zij hun grootste successen uit de Live Shows. Een hit op elk evenement!   In deze periode zijn Rachel & Lisa niet solo te boeken. Wel is het alvast mogelijk om opties voor solo-optredens vanaf 1 september 2009 te plaatsen.

Racoon

Photo Video Audio
Price: 
> €10000
Schoonheid is niet te maken, je moet het vangen en met veel geduld tot volle wasdom laten komen. Racoon weet als geen ander: goede liedjes schrijven, dat kost tijd. Soms wel jaren. Jaren waarin wordt gewikt en gewogen, geluisterd en geruzied, geschreven en herschreven. Nu zijn die liedjes allemaal klaar, de plaat is af. Het is zelfs zo’n vreselijk goede, hemeltergend persoonlijke, op-het-janken-af mooi album geworden, dat de jongens van Racoon blij zijn dat ze alle tijd hebben genomen. Het besef dat iets goed is, kun je namelijk niet in tijd uitdrukken. Het is een oogopslag. Een klank. De zon die je achterhoofd verwarmt. Een pasgeboren kind dat voor het eerst naar je lacht. Een koud biertje op de eerste terrasdag van het jaar. Een plaat. Deze plaat: “Another Day”. Deze keer nam Racoon de mogelijkheid te baat om in alle vrijheid aan hun derde album te werken. Het creatieve en vervolgens opnameproces heeft ruim 2 jaar in beslag genomen en kwam tot stand in nauwe samenwerking met producer en fan van het eerste uur Michel Schoots. “Another Day” is een pure popplaat geworden en met een sterke live feel ingespeeld. Racoon klinkt muzikaal eerlijk, recht voor zijn raap en ongekunsteld. Tekstueel volwassen, gerijpt en vaak melancholisch, maar onverminderd hoopvol en positief. Een gegroeide Racoon heeft een 13 nummers tellende CD afgeleverd die als vanzelf een goede vriend van je wordt.   Racoon’s debuutalbum: “Till Monkeys Fly”, stamt al weer uit 2000. En door hun herkenbare geluid, duurt het niet lang of Racoon wordt een band waaraan gerefereerd wordt. Een vaste waarde in de Nederlandse popmuziek. Van “Till Monkeys Fly” komen de singles en radio hits “Blue Days” en “Feel Like Flying” . Vooral “Feel Like Flying” blijkt een blijvertje en eindigt in 2004 zelfs op een tweede plek in de door 3FM samengestelde Top 100 Aller Tijden van de Nederlandse Popmuziek. De single “Eric’s Bar” komt uit in 2001 en is de voorloper van het tweede album; “Here We Go Stereo!”.   Racoon scoorde o.a. een grote zomerhit met de prachtige ballad 'Love you more'.

Raffaela

Photo Video Audio
Price: 
€2500 — €5000
Raffaela
Raffaëla Paton was één van de talenten van de kijkcijferhit 'The voice Of Holland'. Ze werd een van de publiekslievelingen door haar spectaculaire optredens en waanzinnge stem. Raffaëla wist al op jonge leeftijd dat ze zangeres wilde worden. Als kind luisterde ze naar Whitney Houston, Patti Labelle en Oleta Adams; de exotische maar vooral nuchtere Hollandse heeft ook grote bewondering voor Ilse de Lange. Op het podium is Raffaëla naar eigen zeggen het gelukkigst. Raffaëla won Idols 3 en scoorde een nr. 1 hit met haar debuutsingle "Right Here, Right Now". Of het nu een ballad of een up-tempo nummer is, in het Nederlands of Engels: Raffaëla beheerst alle elementen. Haar repertoire bestaat uit nummer van o.a. Tina Turner, Jennifer Lopez, Christina Aquilera, Amy Winehouse, Duffy en Aretha Franklin.

Ralf Mackenbach

Photo Video Audio
Price: 
€1250 — €2500
  Onlangs vierde Ralf Mackenbach zijn 16e verjaardag! Eindelijk heeft de populaire jonge zanger een leeftijd bereikt waardoor hij meer mag optreden. Hierdoor hebben wij besloten om vanaf heden een nieuwe gage te hanteren voor zijn tapeshows van 30 minuten.   

Rapper Thomas

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Rapper Thomas is al zo'n 10 jaar bezig met muziek en voornamelijk als rapper. Rapper Thomas maakt een middag of avond compleet door zijn maatwerk optreden. Voor zakelijke evenementen kan hij een verslag maken van de middag en deze ’s avonds presenteren in een rap. Rapper Thomas verzorgt naar zijn optredens ook workshops of presentatie. Rapper Thomas is te vinden via; Rapper Thomas regelen, Rapper Thomas arrangeren, Rapper Thomas huren, Rapper Thomas boeken, Rapper Thomas informatie, Rapper Thomas biografie, Rapper Thomas boekingsburo, Rapper Thomas boekingsbureau, Rapper Thomas artiestenbureau, Rapper Thomas prijzen, Rapper Thomas inhuren, Rapper Thomas offerte, Rapper Thomas bookings, Rapper Thomas boekingskantoor, Rapper Thomas boekingen, Rapper Thomas kosten. Rapper Thomas boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via info@itb-entertainment.com of via 073-6440773 (NL) of 014-439496 (B)

Ray Klaassen

Photo Video Audio
Price: 
€1250 — €2500
Ray Klaassen
Tot nu toe zong hij vooral achter de schermen. Ongemerkt hoor je hem dagelijks in tv-producties en op landelijke radio, bijvoorbeeld in de jingles van Q-music, 100%NL, Radio Veronica en 3FM.   Sinds 2006 vormt Ray met producer Joost Griffioen een schrijversduo. Ze schrijven pop nummers voor o.a. Gerard Joling, Popstars winnaar Wesley, jong talent Tim Douwsma en Vlaamse ster Gene Thomas. In 2008 brengen zij als experiment de single “Idolaat” in eigen beheer uit. Onverwacht wordt het een hit op 100%NL.   Ray besluit de hitlijsten te bestormen en gaat begin 2010 aan de slag in de studio. Zijn nummers zijn pakkende Nederlandstalige radiohits en liggen lekker in het gehoor. Zijn geluid en liedjes worden vergeleken met Marco Borsato en Volumia. Ray was te zien en te horen op RTL 4 in het programma van John de Mol: ‘The Voice Of Holland’. Van de 7000 auditanten eindigde hij bij de laatste 16.

Raymond van 't Groenewoud

Photo Video Audio
Price: 
> €10000
Raymond van 't Groenewoud
Ouders zijn geboren en getogen Amsterdammers. Om aan de legerdienst en de politionele acties in Indië te ontsnappen, vlucht vader, de muzikant Nico Gomez, in 1947 naar Brussel. Eerst wonen ze in de Hoogstraat, later verhuizen ze naar Schaarbeek. Daar is Raymond geboren op 14 februari 1950. Vijf jaar later gaan zijn ouders uit elkaar. Raymond groeit op onder de hoede van zijn moeder. In 1980 is zijn optreden tijdens Pinkpop met de wereldpremière van de grote hit `Je veux de l'amour'. De jaren hierna brengt hij diverse nummers uit en speelt hij ook in diverse films. In 1991 scoort hij zijn tweede grote hit: `Liefde voor muziek' haalt niet alleen in België nr. 1. Ook Nederland volgt (drie weken nr. 1). Van het album “Meisjes” worden 75.000 exemplaren verkocht in België en ook in Nederland wordt het goud. Deze 2 nummers zijn ware klassiekers geworden die iedereen kent.

Re-Play

Photo Video Audio
Price: 
€2500 — €5000
Re-Play
Feitelijk begint de geschiedenis van het Rotterdamse Re-Play 14 jaar geleden. In 1992 maakt de toen piepjonge groep naam in de Soundmixshow met een imitatie van The Passadenas. In de tijd die daarop volgt experimenteert de groep nog met Engelstalige opnamen maar halverwege de jaren negentig neemt de groep een ingrijpende beslissing. Alwin: ‘Tijdens een tour in Gran Canaria hoorden we liedjes van Toni Braxton en Boyz II Men in het Spaans. Als reactie daarop gingen we aanvankelijk als grap onze liedjes in het Nederlands zingen. Dat was een grote uitdaging want hoe breng je de soul die je kent in het Engels over in je eigen taal? Vanwege de directe verstaanbaarheid werd het zo sterk dat we op zeker moment definitief besloten in het Nederlands op te gaan nemen.’ En daar begint dit verhaal dan echt. Een eerste single Ik Denk Aan Jou betekent nog een voorzichtige start maar Ala Day (Ik Leef Alleen Voor Jou) vormt de eerste echte klapper. Het wordt een top 10 hit en vanaf dat moment is de groep niet meer te stoppen. Hoewel de radiostations nogal moeten wennen aan de bijzonder hoogwaardige Nederlandstalige r&b weten TMF en The Box de groep meteen te vinden. Net als het concertpubliek. Met het succes van Ala Day (Ik Leef Alleen Voor Jou) verschijnt het debuutalbum ‘Re-Play’, dan nog voor het onafhankelijke Rhythm Records. De productie en arrangementen worden met name verzorgd door Rutger Kroese en Mitchell Kroon. Het is een opzienbarende plaat, vol perfect gezongen Nederlandstalige soul en r&b met een sterke pop-potentie. Het is tot dan toe enig in zijn soort. De singles en het album leveren de groep hun eerste awards op voor beste Nederlandse r&b groep. Re-Play trekt met dit verfrissende Nederlandstalige repertoire ook volop de aandacht van andere vaderlandse artiesten, met name de Amsterdamse zanger Gordon, die hard op weg is zijn loopbaan een wat serieuzere wending te geven. Hij vraagt hen om samen een duet te doen en de groep stelt voor om maar eens een liedje aan te leveren en het daar van af te laten hangen. Hun eerste samenwerking Never Nooit Meer wordt meteen een groot succes wat zowel Gordon als Re-Play bij een heel nieuw publiek onder de aandacht brengt. De groep krijgt weer eens de kans om internationaal te touren en zo belanden ze opnieuw in Gran Canaria waar Re-Play eerder in hun bestaan ook al furore maakte. Inmiddels is het tijd geworden voor een tweede album, en dat verschijnt in 2000 onder de titel ‘Schaakmat’. Dit is Re-Play’s eerste plaat voor Columbia/Sony die met Kom Dan Maar Bij Mij en de grandioze ballad Over nog een tweetal zeer geliefde, populaire tracks oplevert. De groepsleden dragen voor deze plaat veel eigen teksten aan en steken er zoveel mogelijk tijd in om de opnamen zo compleet mogelijk te krijgen. De productie is in handen van Nederlandse zwaargewichten als Tjeerd P. Oosterhuis, Ellert Driessen, Michel van Schie, Giorgio Tuinfort, Triple D, Paul Williams, Francis Jules en Joia Jules die voor de groep een zeer volwassen geluid verzorgen. Nooit eerder klonk Nederlandse soul en r&b zo groots en smaakvol. TMF bekroont de groep twee keer achter elkaar met een award voor beste Nederlandse r&b-formatie in 2001 en 2002. Het werken met Gordon beviel zo goed dat besloten wordt samen een compleet album te maken. Het wordt hun meest succesvolle plaat tot nu toe. Het album ‘Gordon & Re-Play’ behaalt in december 2003 de gouden status en is inmiddels ruim platina. In 2003 valt de groep opnieuw een TMF award ten deel, nu samen met Gordon. Ook op diens volgende project ‘Gordon & Friends’ is de groep weer in drie liedjes te horen. Re-Play kan niet genoeg benadrukken dat de samenwerking met hem zeer creatief verloopt en tot groot wederzijds genoegen. Het brengt in hen allen het beste naar boven. Van hits is de groep tegenwoordig niet meer zo afhankelijk, er zijn optredens te over. Vanwege Re-Play’s formidabele live-reputatie wordt de groep gevraagd het voorprogramma te verzorgen voor het optreden van Destiny’s Child in een bomvol Rotterdams Ahoy’. Hun eerste grote eigen concert vindt voorjaar 2003 plaats in de afgeladen Amsterdamse Heineken Music Hall, voor een dolenthousiast publiek. De formatie wordt begeleid door een complete live-band wat tot ongekende artistieke prestaties leidt. Het vormt tevens een bijzonder waardig afscheidsfeest voor groepslid Mark Dakriet. 2004 is opnieuw een topjaar voor Re-Play. Er wordt aan de lopende band opgetreden met als onbetwist hoogtepunt een show in Suriname waar de groepsleden hun roots hebben liggen. Alwin: ‘Dat was in het Ahoy’ van Paramaribo, het Anthony Nesty stadion. Die avond verliep heel spannend want de mensen in Suriname slaan het voorprogramma liefst over, de organisatie werd al een beetje zenuwachtig. Uiteindelijk bleek het publiek gericht voor ons te komen en stonden we voor ruim 7000 uitzinnige fans.’ En nu verschijnt dus ‘Vroeger Voorbij, 10 jaar Re-Play’. Naast 12 favorieten bevat het twee speciaal voor deze compilatie opgenomen nieuwe tracks. Ik Zal Er Voor Je Zijn is weer zo’n prachtige orkestrale ballad van Tjeerd P. Oosterhuis. Het tweede, Vaag En Onberekenbaar is een heel leuk funky uitstapje in samenwerking met zanger en schrijver Alain Clark. Ook dit is weer geproduceerd door Tjeerd Oosterhuis in samenwerking met arrangeur en mixer Jean-Marc Kessely. Alwin: ‘Ik zie het als een juweeltje met 14 super mooie liedjes van Re-Play. Normaal als we een album hebben afgerond verdwijnt het bij mij voor lange tijd in de kast. Maar hier blijf ik naar luisteren. Het is zo’n mooie mix van wat we hebben gedaan de laatste tijd, ik ben er echt trots op.’ Sam: ‘Ik denk dat de fans er zeker van zullen genieten maar ook de mensen die ons nog niet zo goed kennen. Het is aan de ene kant een afsluiting maar ook een voorbode voor de toekomst. De groep blijft het “live” in middels fantastisch zo goed doen, dat zij werden gevraagd voor het TV jubileum programma 25 jaar Beatrix en de 1e Veteranenendag in 2005. In datzelfde jaar stonden ze ook samen in één programma met Trijntje Oosterhuis en Marco Borsato in de Heinken Music Hall. In diezelfde muziektempel hadden zij in 2006 de eer om het voorprogramma van megaster Lionell Richie te mogen verzorgen. Op 7 juli 2006 kwam de nieuwe zomersingle “Voelt zo goed” uit. Ook deze plaat haalde de top 40. De singles “Alles wat ik doe” , “Wat ga je doen (Sang y’o go du)” en “Voelt zo goed” alsmede een aantal stukken van het nieuwe album vormen samen met hun grootste hits het programma na de pauze van hun theatertour “De Trip”, terwijl voor de pauze een wervelende muzikale show de toeschouwers reeds in extase zal brengen en waarin muziek vanaf de 50er jaren tot de 90er jaren van groepen zoals The Platters, Four Tops, Tavares, Trammps, Manhattans, Temptations, Earth Wind and Fire, etc. centraal staat. De theatertour 2006/2007is door het hele land te zien en te horen en blijkt voor de theaters een meer dan welkome aanvulling te zijn in de categorie theaterconcerten, gezien de belangstelling. Re-Play doet in dit seizoen circa 20 theaters aan, waaronder het Luxor Rotterdam en het Circustheater in Scheveningen.  

ReADY!

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
ReADY!
Al vanaf 2002 zetten 3 meiden hun eerste stappen in het Musical vak. Nog heel jong en pril in de grote wereld van show en glamour zetten zij zich voor honderd procent in om een rol in een grote productie te bemachtigen. En dat deden ze met succes, gedurende de periode van 7 jaren speelden zij onafhankelijk van, en samen met elkaar in grote producties als The Sound of Music, Annie, Kuifje en Pinokkio. Gedurende de audities en shows leerden Rose Anne, Dilara en Yasmin elkaar kennen. Eerst afzonderlijk en daarna in musical Annie,en Pinokkio, waarin ze samen acteerden. Zingen, dansen en acteren is hun lust en leven. In deze periode leerden ze omgaan met het grote publiek, de nieuwe wereld van radio en televisie en werd het plan opgepakt om met het Junior Songfestival mee te doen. De meiden hadden het er al vaker over gehad , maar nu moest het er toch eens van komen. In 2008, inmiddels hartsvriendinnen, schreven ze zichzelf in met hun liedje "Musical". Al vanaf de auditie wisten zij het publiek te pakken met hun meerstemmige zang en strakke choreografie, wat ReADY uiteindelijk geen windeieren zou leggen. Met hun act wisten ze zich te kwalificeren voor de grote nationale finale. Uiteindelijk veroverden ze een mooie tweede plaats, maar werden, met 12 punten, wel de publiekslieveling van 2008. Ook Gordon was blij met ReADY en prees hen om hun talenten en en internationale allure. Sinds de grote finale van het JSF 2008 timmert ReADY stevig aan de weg en werkt ze samen met professionele mensen uit het vak.

Pagina's