Artist | ITB Entertainment Group BV 073-6440773 | 020-4970391

Artist

' (1) | ' (1) | ' (1) | ( (1) | 2 (1) | 3 (1) | 3 (1) | 3 (1) | 4 (1) | 4 (1)

O'G3NE

Photo Video Audio
Price: 
€1250 — €2500
O'G3NE / Lisa Amy en Shelly boeken voor uw feest of evenement kan eenvoudig online via info@itb-entertainment.com of bel +31.73.644.0773 of voor Belgie +32.14.439.496O'G3NE, voorheen bekend onder de artiestennaam Lisa, Amy en Shelley, is een Nederlandse meidengroep bestaande uit de drie zusjes Lisa, Amy en Shelley Vol.  2014 | The Voice of HollandO’G3NE schrijft geschiedenis door als eerste groep ter wereld The Voice te winnen. De drie zussen zijn hiermee de “voices of Holland”.Bij hun Blind Audition maakten zij een verpletterende indruk met hun BeeGees cover Emotion. Hierna hadden ze de keuze uit alle vier de coaches en kozen ze weloverwogen voor Marco Borsato. Binnen 2 dagen stond hun liedje op nr.1 in de iTunes Top100 en was hun auditie de beste bekeken video van alle kandidaten. De Battle wonnen ze met het nummer ‘I see Fire’ waarmee ze ook de Top 10 van de iTunes Top100 binnenkwamen. Het nummer “Change will come” van Alain Clark, dat ze speciaal voor hun moeder zongen belandt eveneens op de eerste plaats van iTunes. O’G3NE won in de halve finale the crossbattle met 78,5 procent van de stemmen. Samen met Marco en hun vader namen ze het nummer ‘Magic’ op. Deze singles stond binnen een halve dag op nummer 1 in iTunes en is daarmee hun derde nummer 1- hit. Direct na het winnen van de finale van The Voice of Holland domineerde O’G3NE de iTunes-lijst met op nummer 1 “Magic”, 2 “Change will come” en op 3 “Emotions”.In de laatste week van 2014 bombardeerde Radio 538 het nummer ‘Magic’ tot alarmschijf, waarna deze als hoogste nieuwe binnenkomer op 23. Begin 2015 ontvingen ze uit handen van Robert ten Brink een gouden plaat voor de single Magic.2015 | Televiziergala en Symphonica concertenIn 2015 was O’G3NE niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekwereld. Zo stonden o.a. tijdens de Vrienden van Amstel – concerten in A’hoy, werden gevraagd door de Engelse Olly Murs om zijn voorprogramma te verzorgen tijdens zijn Europese tournee in HMH, opende in Koninklijk Theater Carré het 50ste Televiziergala en mogen het jaar afsluiten in met een concerten reeks in Ziggo Dome met hun coach Marco Borsto tijdens de 11 Symphonica Concerten en 5 grote Kerstshows.2017 | Eurovisie SongfestivalIn 2017 scoort O'G3NE de elfde plaats met het lied 'Lights and Shadows' op het Eurovisie Songfestival.(zoek op ogene, og3ne)

One Two Trio

Photo Video Audio
Price: 
€2500 — €5000
One Two Trio
De ultieme feestband die doorbrak met hits als ‘Juffrouw Toos’ en ‘10 Kleine Tuinkabouters’, is inmiddels uitgegroeid tot een gevestigde naam als het gaat om feest! LIVE gespeeld en gezongen topentertainment met veel humor, interactie en een bijzonder aanstekelijk enthousiasme, waardoor het publiek de ‘de vierde man’ wordt en ieder feest naar een hoogtepunt gaat! Niet voor niets is dit trio vaak te gast bij Giel Beelen op Radio 3FM en Edwin Evers van Radio 538 bombardeerde deze band eerder zelfs tot zijn eigen huisband!

Opera Familia

Photo Video Audio
Price: 
€2500 — €5000
7 december 2011 tijdens een prachtige bijeenkomst in de Grand Ballroom van de SS Rotterdam heeft Opera Familia haar debuut album: ‘Il Canto’ gepresenteerd aan pers en genodigden. Dit was tevens het eerste concert in de reeks ‘Warme Winter Concerten’ welke in december van start is gegaan. Het vlaggenschip van de voormalige Holland Amerika lijn was het decor van een prachtig mini concert. ‘il Canto’ van Opera Familia ligt in de winkels en heeft inmiddels de gouden status bereikt! Opera Familia is nu te boeken bij ITB Entertainment Group. Bel 073-6440773 of 020-4970391 Opera Familia is zoals de naam al doet vermoeden een familie van zangers, met een grote passie voor “ bel canto muziek” , zoals we dat kennen vanuit de wereld van de Opera en het Cross Over repertoire van bij voorbeeld Il Divo, Sarah Brightman en Andrea Bochelli. Een hecht gezin met liefde voor het vak, prachtige stemmen en een hartverwarmende uistraling. Hun TV debuut in juli van dit jaar heeft enorm veel teweeg gebracht onder het Nederlandse publiek.  Toen zij in september wederom op de televisie verschenen met hun uitvoering van het Ave Maria van Schubert, ging er een siddering door ons land. Diepe ontroering, bewondering, maar ook verwondering: “waarom hebben we hier zo lang op moeten wachten?” was de reactie van Tijs van den Brink tijdens zijn TV talkshow waar Opera Familia te gast was. “Sensationeel” was de reactie van zanger Gordon en choreograaf Dan Karaty… “ Zo mooi!!! Dit hadden we nog niet in Nederland”, sprak een heftig ontroerde Patricia Paay.  

Oscar Harris

Photo Video Audio
Price: 
€1250 — €2500
Oscar Harris
Oscar Harris bekend van o.a Song for the Children en Disco Calypso.   Oscar Harris werd geboren in Suriname en verliet dit land op 19-jarige leeftijd teneinde in Nederland te gaan studeren. Zijn allergrootste hobby was zingen en tijdens zijn studententijd formeerde hij een band genaamd Oscar Harris & The Twinkle Stars. Samen met deze formatie werden diverse hits gescoord. De eerste plaat die ze opnamen en uitbrachten was "T.O.P." en was meteen een groot succes, deze werd opgevolgd door "Try a little love" en "Soldiers Prayer", beide top 5 noteringen. Ook toen Oscar in 1973 besloot een solo-carrière na te streven bleef succes niet uit met hits als "Since I met you baby" en "I try my hand". Na deze hits werd wederom voor een vernieuwing besloten. Een nieuwe platenmaatschappij en een vernieuwing van repertoire. En ook deze keer werden er hits gescoord zoals "Song for the children" en "Disco Calypso". Mede door deze hits is het werkterrein voor Oscar Harris verbreed en strekt zich uit tot ver over de Nederlandse grenzen te weten: Duitsland, Turkije, Spanje, Oostenrijk, Zuid-Amerika, Bulgarije, Indonesië en natuurlijk Suriname. In 1982 nam Oscar een duet projekt samen met Debbie op getiteld " It takes two ". Deze langspeler overschreed ruimschoots de Gouden grens. Een jaar later verscheen de opvolger in " Everybody loves somebody ". Deze langspeler leverde de single "Walk right back" op. Na dit succes besloten zowel Debbie als Oscar ieder voor zich hun carrière voort te zetten. Mede door het uitbrengen van de L.P./C.D. "Love for the world ", wordt Oscar begin 1999 uitgenodigd om voor het Wereld Natuur Fonds een special op te nemen in Kenya, samen met Viktor Laszlo.