Artist | ITB Entertainment Group BV 073-6440773 | 020-4970391

Artist

' (1) | ' (1) | ' (1) | ' (1) | ( (1) | 3 (1) | 3 (1) | 3 (1) | 4 (1) | 4 (1)

Candy Dulfer

Photo Video Audio
Price: 
€5000 — €10000
Candy Dulfer
Candy Dulfer is dochter van Hans Dulfer, ook een bekend saxofonist. Al op jonge leeftijd treedt ze op met haar vader. Op 11-jarige leeftijd maakt ze haar eerste plaat met hem. In 1982 treedt ze met haar band Own Cultivation op, op het North Sea Jazzfestival. Met drummer Joost Kesselaar, bassist Tom Jaburg (broer van de eveneens bekende Bas Jaburg), gitarist Eddy Polak (Tup) en trompettist/zanger Winfried Splinter schrijft ze geschiedenis: De Faya Lobbi zaal is bomvol om de jongste band uit de geschiedenis van het North Sea te zien. Drie jaar later richt ze haar eigen band op, de Funky Stuff. Vrij snel hierna treedt ze regelmatig op voor radio en televisie. Ook speelt ze mee op de soundtrack van Een Maand Later.   In 1987 speelt Candy Dulfer in het voorprogramma van Madonna in het Feyenoord-stadion in Rotterdam. Later vraagt ook Prince haar om op te treden in zijn voorprogramma voor zijn concerten in Nederland. Drie dagen voor het optreden zegt Prince de Funky Stuff onverwachts af. Na een boze brief van Candy Dulfer, mag ze een nummer met hem spelen, dat zo'n indruk op Prince maakt dat hij haar vraagt om met hem aan enkele projecten in de Verenigde Staten te werken. In 1989 maakt Candy Dulfer enkele nummers met Dave Stewart, gitarist van Eurythmics. Eén van deze nummers, Lily was here, de titeltrack van de Nederlandse speelfilm De Kassière, wordt eind 1989 een nummer 1-hit in Nederland. Een jaar later komt een debuut soloalbum, getiteld Saxuality uit. Op dit album, waarvan er wereldwijd meer dan een miljoen exemplaren worden verkocht, staan enkele grote hits. In 1993 verschijnt het album Sax-A-Go-Go, gevolgd door Big Girl in 1995 (de titel Big Girl is een knipoog naar een vroeger album van haar vader, dat Big Boy heette). Tussen al haar eigen promoactiviteiten door speelt Candy opnieuw met grootheden als Prince en Van Morrison tijdens hun concerten. Het vierde studioalbum For The Love Of You ziet in 1996 het levenslicht en bevat bijdragen van o.a. Trijntje Oosterhuis en Berget Lewis. Het album wordt een succes in Nederland, Japan en de VS. Opnieuw tourt Dulfer de halve wereld af om haar nieuwe materiaal aan de man te brengen. In de navolgende jaren volgen de albums Girls Night Out, Live in Amsterdam en Right In My Soul, allemaal met wisselend succes. In 2005 speelt Candy mee op enkele nummers van het album Grip van Lohues & the Louisiana Blues Club. Candy's nieuwe studioalbum Candy Store wordt in 2007 uitgebracht door haar nieuwe platenmaatschappij Heads Up International, één van de meest toonaangevende hedendaagse jazzlabels ter wereld. Candy Store verschijnt in Nederland, België en Zwitserland op 22 juni, in Spanje op 18 juni, in Duitsland en Oostenrijk op 29 juni, in Frankrijk begin juli, in Japan op 25 juli en in de Verenigde Staten op 18 september.  

Caro Emerald

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
Caro Emerald
In 2007 werd Caro gebeld door producers David Schreurs en Jan van Wieringen. Zij hadden met de Canadees Vincent Degiorgio (o.a. N Sync, Atomic Kitten) "Back It Up" geschreven voor een Japanse artiest, of Caro de demo in kon zingen. Deze demo belandde echter op de plank. Toen Caro op Koninginnedag 2008 de kans kreeg om het liedje zelf live te zingen op AT5 leidde dat tot zoveel enthousiaste reacties, dat besloten werd om "Back It Up" uit te brengen met Caro als artiest. Maar met slechts één liedje op het repertoire leek het Caro en haar team beter om eerst een album te maken. Geïnspireerd door muziek en films uit de jaren '40-'50 gingen zij aan de slag met nieuwe ideeën. In november 2008 vertrok producer David Schreurs naar Toronto om weer te schrijven met Vince, en kwam terug met 7 nieuwe liedjes en een duidelijke richting voor het album. Begin 2009 kwam Vince naar Amsterdam om het album af te maken. Het resultaat: een ongelofelijk sfeervolle en toegankelijke plaat vol ballroom jazz, filmische tango's, groovende jazz en aanstekelijke mambo's, die klinken alsof ze in 1951 zijn opgenomen in Hollywood's befaamde scoring studio's. "Back It Up" werd op 6 juli uitgebracht door Grandmono, het eigen label van haar producers. De single werd direct breed opgepikt door radiostations, Caro werd Serious Talent bij 3FM en kort daarna 3FM Megahit. De single was 6 maanden lang niet van de radio te slaan en kwam uiteindelijk op #12 in de Top 40. Opvolger "A Night Like This" (uitgebracht op 11-12-09) werd gebruikt voor een online campagne van Martini, en stond in een mum van tijd in zowel de Nederlandse airplay als Single Top 100 op #1. Het debuutalbum "Deleted Scenes From The Cutting Room Floor" (Grandmono/Roughtrade Distribution) is uitgekomen op 29 januari 2010 en staat al weken op nummer 1 in de album top 100. Binnen 3 weken waren er al 25.000 exemplaren van de plaat over de toonbank gegaan waarmee het album de gouden status behaalde. Nederland kan niet meer om Caro heen, ze is dagelijks te zien op TV en in de bladen. Maar ook buiten de landsgrenzen is Caro niet onopgemerkt gebleven, zo zal het album ook uitkomen in Frankrijk, Zwitserland, Denemarken, Finland, Noorwegen en Zweden. Eind maart 2010 gaat de clubtour van start, wat bestaat uit 10 optredens in voornamelijk de grote zalen van prestigieuze podia binnen Nederland. De kaartverkoop was zo overweldigend dat deze in een zeer korte tijd compleet was uitverkocht. Caro zal in het festival seizoen te zien zijn op o.a North Sea Jazz en Pinkpop.

CB Milton

Photo Video Audio
Price: 
€2500 — €5000
                        CB werd op 11 april 1969 in Suriname geboren. Maar in Rotterdam neemt CB’s carrière een aanvang. Zo trok hij al op jonge leeftijd de stoute dansschoentjes aan en schreef een brief aan Hennie Huisman van de op dat moment razend populaire Soundmix Show. Hij moest twee jaar wachten op antwoord, maar mocht in 1985 uiteindelijk meedoen aan de voorrondes, waar hij derde werd met zijn interpretatie van Jermaine Jackson’s ‘Do what you do’. "In het begin van mijn optreden zong ik zo vals als een kraai, want ik was op van de zenuwen" herinnert hij zich nog als de dag van gisteren. "Op een gegeven moment komt er een hele hoge toon in dat nummer. Ik weet nog dat ik dacht: "ga d’r voor jongen, anders kun je het verder wel schudden". Wonder boven wonder ging dat vlekkeloos. Ik zag gewoon sterretjes. Echt waar! Bij thuiskomst kon ik trots een beker tonen. Een pronkstuk, dat me de kracht geeft om door te zetten. Daar ben ik nu nog blij om. "Do what you wanna do" is nog steeds mijn boodschap aan iedereen". Vanaf dat moment pakt CB het allemaal een stuk professioneler aan. Van zijn negentiende tot zijn tweeëntwintigste is hij één van de zangers van de gerenommeerde ‘Swingin’ Soul Machine. "Ik was de jongste zanger; de oudste had mijn opa kunnen zijn", schatert CB uit. "Daar heb ik pas echt veel geleerd. Die lui hebben laten zien wat rock’n roll inhoudt en wat het is om avond met een band op het podium te staan. Maar eigenlijk leer ik nog steeds bij. Elke dag opnieuw." Rock’n roll zit CB zeker in het bloed. Dat blijkt wel uit de eerste single van zijn meest recente album ‘From here to there’. Deze single uit 1998, ‘Get into my life’, viel immers vooral op door het snerpende gitaargeluid. Geen breuk met het verleden overigens, want ‘From here to there’ staat ook weer vol popdance-tracks. Het geeft wel aan dat er meer talenten schuilgaan in deze ras-artiest. Zo stond hij zelf aan de wieg van de hitsingle ‘What about me? En heeft platenmaatschappij Byte Records overwogen CB’s versie van ‘Redemption Song’, oorspronkelijk van Bob Marley, op single uit te brengen. Het zou geen signaal zijn geweest in een tijd waarin racisme helaas nog steeds niet is uitgeroeid. Een belangrijk onderwerp overigens voor CB, racisme. Niet voor niets heeft hij al tweemaal vol overgave zijn medewerking verleend aan het ‘Racism Beat It Festival" in Amsterdam. CB’s carrière bracht hem vrijwel automatisch over de grenzen, want zijn succes beperkt zich niet tot Nederland. Ook in België is hij razend populair. En wat te denken van Frankrijk, Portugal, Oostenrijk, Polen, Rusland en zelfs Zuid-Afrika, waar hij uitzonderlijk veel platen heeft verkocht. Op het podium valt behalve de energieke dansshow, ook zijn fantastische stemgeluid op. Ook akoestisch, zonder muziek, weet dit "podiumbeest" zijn publiek in vervoering te brengen. Luister maar eens naar zijn vertolking van de hit ‘Killing me softly’ van Roberta Flack uit het begin van de jaren ‘70.  

Chantal Janzen

Photo Video Audio
Price: 
€2500 — €5000
                  Chantal werd geboren op 15 februari 1979 in Tegelen. Na het afronden van haar havo in 1997 en het volgen van de vooropleiding Dans aan de Hogeschool voor de Kunsten Arnhem, begon zij aan de opleiding Jazztheater/showmusicaldans aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Naast deze opleidingen volgde Chantal diverse workshops en lessen op het gebied van zang, dans en spel. Zij danste tevens in de werken van de choreografen van wie zij les kreeg, onder wie Rick Atwell en Sarah Miles. Van 1998 tot 2000 maakte Chantal deel uit van het dansgezelschap Jazzcool onder leiding van Hennie Kamerman. Chantal speelde in twee musicals die onder regie stonden van Koen van Dijk, Seven en Rewind. Bij Joop van den Ende Theaterproducties was zij te zien als Lorraine Flemming in 42nd Street en werd zij 1e understudy voor de hoofdrol van Peggy Sawyer. In 2002/2003 speelde ze de hoofdrol van Stephanie in de musical Saturday Night Fever, waarvoor zij de Musical Award voor beste aanstormend talent alsmede de Soetelieve prijs in ontvangst mocht nemen. Op televisie had Chantal gastrollen in de RTL-4 series Intensive Care en Baantjer, en in De Band (van producent Eyeworks) en Meiden van de Wit (Egmond Film & TV). Tevens was Chantal te zien in de telefilms Loverboy en Pista. In december 2002 verscheen haar cd-single Achter de Sterren (tekst en muziek: Xander de Buisonjé), de titelsong van de speelfilm Science Fiction. In 2003 was zij tevens te zien geweest als jurylid in het televisieprogramma D’r op of d’r onder bij SBS6. Ook is ze gevraagd als jurylid bij de Miss Verkiezing voor Princess. Chantal Janzen speelde een van de hoofdrollen in de zeer succesvolle speelfilm Volle Maan. Bovendien speelt Chantal in 2003 de vrouwelijke hoofdrol Jennifer in de eerste Nederlandse martial arts film Fighting Fish. Tevens speelde ze in 2003 in Feestje van Ruud van Hemert. De derde film waarin ze verscheen was De Dominee (geïnspireerd door het leven van topcrimineel Klaas Bruinsma), onder regie van Gerrard Verhage. In 2004 heeft Chantal een gastrol vertokt in de film Deuce Bigalow II in 2004. Binnenkort zal Chantal schitteren in twee nieuwe films: Alles is Liefde en Kicks. In het theaterseizoen 2003/2004 was Chantal te zien als Lidwientje Walg in de nieuwe musical Kunt u mij de weg naar Hamelen vertellen, mijnheer?, een productie van V&V Entertainment onder regie van Koen van Dijk. Tevens was ze te zien in de musical van Joop van den Ende, Crazy for You. Hierin speelde ze de rol van Patsy en is ze alternate voor de hoofdrol Polly Baker. Voor de laatste rol heeft zij een Musical Award gewonnen voor Beste Vrouwelijke Bijrol 2005. Chantal heeft drie jaar gespeeld in Musicals in Ahoy. Tot 2006 is ze anderhalf jaar te zien geweest in Beauty and the Beast waarvoor Chantal is genomineerd voor Beste Vrouwelijke Hoofdrol 2006. Hiernaast presenteerde zij in 2005 en 2006 samen met Martijn Krabbé de televisieprogramma’s Idols III, en met Carlo Boszhard Staatsloterij Live en Staatsloterij ? 100.000 Show. Vanaf april 2007 vertokt Chantal de rol van Jane in de nieuwe musical Tarzan. In de Nederlandse versie van Shrek the Third is ze te horen in de rol van Snow White.

Charly Luske

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
Charly Luske boeken is sensatie op het podium. Charly Luske was in 2001 de leadzanger van de boyband Velvet en heeft naast vele succesvolle optredens met deze formatie zijnhorizon verbreed met werk in musicals. Charly Luske trad met de Boyband enkele jaren op en aansluitend mocht hij in de gelijknamige muzical de hoofdrol spelen van het personage Sean. Multitalent Charly Luske was vanaf het begin de populairste artiest van de tweede editie van The voice of Holland. Na Boyband volgden er meerdere musicals. Vanaf 2002 speelt Charly Luske in diverse producties, waaronder 'Turks Fruit' en 'The Wiz'. In 2003 krijgt hij met Tanja zijn eerste zoon, Billy. Begin 2004 maakt hij een uitstapje naar het Nationaal Songfestival om uiteindelijk weer terug te keren naar musical. In 2007 krijgt hij de hoofdrol in de Duitse versie van de Queen musical 'We Will Rock You'. Anderhalf jaar pendelt hij tussen de Musical Dome in Keulen (Duitsland) en zijn thuis in Nederland. Charly Luske trouwt met Tanja en komt terug naar Nederland om rollen te spelen in de klassieker 'Op Hoop Van Zegen' en de 'Full Monty' en uiteindelijk ook hier in Nederland in 'We Will Rock You' verschillende rollen voor zijn rekening te nemen. Intussen worden ook op TV diverse uitstapjes gemaakt. Zo speelt hij in 'Zoop', 'Meiden van De Wit' en 'Costa' en wordt hij als presentator gevraagd voor o.a. 'Het Beste Idee van Nederland' en 'De Leukste Thuisvideo's'. Toch ligt zijn hart primair bij muziek: hij schrijft, componeert en treedt op. Hoewel hij zijn musicalrollen heel duidelijk op muziek had geselecteerd begon het toch steeds meer te jeuken om weer met allerlei bandjes en in diverse formaties de poppodia te beklimmen. Zijn musical carrière heeft Charly Luske dan ook even op een laag pitje gezet om een gooi te doen naar een carrière in de muziek waar op dit moment zijn belangrijkste focus ligt. Charly Luske was dé favoriet van de tweede editie van The voice of Holland tot en met de halve finale waardoor hij bekend is geworden bij het grote publiek. Charly Luske is nu te boeken voor een indrukwekkend tape optreden met gitarist of optreden met live band, waarbij hij diverse hits ten gehore brengt. Charly Luske boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via info@itb-entertainment.com of via 073.644.0773 (NL) | 020.497.0391 (NL) | 014.143.9496 (B)   Charly Luske is te vinden via; Charly Luske regelen, Charly Luske arrangeren, Charly Luske huren, Charly Luske boeken, Charly Luske informatie, Charly Luske biografie, Charly Luske boekingsburo, Charly Luske boekingsbureau, Charly Luske artiestenbureau, Charly Luske prijzen, Charly Luske inhuren, Charly Luske offerte, Charly Luske bookings, Charly Luske boekingskantoor, Charly Luske boekingen, Charly Luske kosten.

CHIPZ

Photo Video Audio
Price: 
€2500 — €5000
CHIPZ
Medio 2003 maakt, met name jong Nederland, kennis met de popgroep CH!PZ, bestaande uit C!lla, Rach-L, Kev!n en Peter. Hun debuutsingle ‘CH!PZ in Black’ maakt een vliegende start en verovert al snel de nummer 1-positie in de diverse Nederlandse hitlijsten. Ook de opvolgende singles ‘Cowboy’ en ‘Captain Hook’ alsmede het debuutalbum ‘The Adventures of CH!PZ’ zijn enorm succesvol en behalen in rap tempo de goud en/of platina status.  In 2004 en 2005 maakt CH!PZ, bij de introductie van het tweede album ‘THE WORLD OF CH!PZ’, de hooggespannen verwachtingen meer dan waar. De single ‘1001 Arabian Nights’ is direct een megahit en regeert wekenlang de Nederlandse hitlijsten. De follow-up single ‘One, Two, Three!’ bereikt eveneens de hoogste positie in de Nederlandse hitlijsten. Wederom stroomt het edelmetaal binnen.   Ondertussen boekt CH!PZ ook buiten Nederland grote successen. In Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk scoren zij diverse top-3 noteringen en bereikt het vrolijke viertal een ware sterrenstatus met onder andere een eigen kledinglijn bij het internationale modeconcern C&A. De zegetocht zet zich vervolgens door richting de Scandinavische landen waar CH!PZ o.a. twee top-3 hits scoort in Zweden. In 2006 brengt CH!PZ twee minialbums uit met het thema ‘PAST: PRESENT: FUTURE’. Singles als ‘Gangstertown’, ‘One day when I grow up’ en ‘Christmas time is here’ staan wederom hoog in de hitlijsten en opnieuw wordt de champagne ontkurkt voor divers edelmetaal. Na drie succesvolle albums in vier jaar, diverse nationale en internationale onderscheidingen (o.a. Beste Kinderpopgroep in 2004, 2005 en 2007) en 10 achtereenvolgende top 10-hits (waaronder 5x nr. 1) gaat in 2007 een langgekoesterde droom in vervulling: een eigen theatertour! De spectaculaire show ‘PAST: PRESENT: FUTURE’ voert het viertal en hun gezelschap gedurende 5 maanden langs de grootste theaters van Nederland. In juni 2007 sluiten zij, 68 voorstellingen en ruim 60.000 bezoekers later, de tour als tevreden mensen af. In dezelfde periode leveren zij hun allereerste verzamelalbum af, waar hun allergrootste hits op staan: ‘THE H!TZ COLLECTION’.  Maar het avontuur is nog lang niet afgelopen. Begin 2008 is CH!PZ wederom aan een nieuwe uitdaging begonnen: een eigen TV-programma! In samenwerking met de grootste familie van Nederland, de TROS, is in het voorjaar van 2008 het swingende programma ‘CH!PZ DANCE XPER!ENZ’ van start gegaan. In dit programma, dat dagelijks bij Z@PP op Nederland 3 te zien is, stimuleert CH!PZ de jeugd om meer te bewegen. Dit doen zij door de dansjes van hun grootste hits stap voor stap uit te leggen om zo heel Nederland op een leuke manier aan het bewegen te krijgen. Het tweede seizoen van het veelbekeken programma ‘CH!PZ DANCE XPER!ENZ’ is inmiddels begonnen. Vanaf september leert CH!PZ de kijkers dansjes op nummers van hun nieuwe album: ‘CDX’. Tevens bezoekt CH!PZ 12 basisscholen in Nederland om zo ook ter plaatse dansworkshops te geven en zoveel mogelijk jongeren aan het dansen te krijgen op de vrolijke nummers van ‘CDX’.  Het idee voor het thema van dit nieuwe album wordt geboren tijdens de opnames van CH!PZ DANCE XPER!ENZ –afgekort CDX-. Tijdens het TV-programma leggen de vier leden namelijk niet alleen danspasjes uit, maar gaan zij ook op bezoek bij diverse dansscholen in het land waar mensen dansen op allerlei verschillende soorten muziek. C!lla, Rach-L, Kev!n en Peter zijn enorm enthousiast over al die verschillende muziekstijlen en hebben dat verwerkt in 11 supervette en vrolijke nieuwe CH!PZ-nummers. Van breakdance op het stoere nummer ‘Rock Steady’ tot country line-dancing op ‘Honky Tonk hero’ en van traditioneel Indiaas dansen op ‘Bollywood’ tot opzwepende merengue-ritmes op ‘Fiesta’. Het doel van ‘CDX’ is dan ook om bij jong en oud de voetjes van de vloer te krijgen!

Chris Hordijk

Photo Video Audio
Price: 
€2500 — €5000
Chris Hordijk uit het team van Nick & Simon is tweede geworden bij The voice of Holland 2. Chris komt uit een muzikale familie, gezien zijn zus Lisa Hordijk (Lisa Lois) de talentenjacht X-factor heeft gewonnen. Chris staat maar liefst zes keer in de Nederlandse Top 100 met singles die te horen waren bij TVOH.  Vanaf heden kunt u Chris Hordijk boeken bij ITB Entertainment Group, bel ons op 073-6440773. Informeer naar de mogelijkheden van deze populaire zanger ‘The Voice of Holland’ artiest voor uw feest.    

Christoff

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
Christoff boeken voor uw bedrijfsfeest of evenement? Christoff maakt feest! Op 12-jarige leeftijd nam Christoff zanglessen en zong hij in het kerkkoor van Hemelrijk. Op zijn vijftiende deed hij mee aan het VTM-programma Soundmixshow met het nummer Voor jou van Luc Steeno. In 1993 nam hij deel aan de Belgische preselectie voor Eurosong, met het nummer Zend een S.O.S.. In 2002 deed hij weer mee met Op naar de top. Christoff volgde tot zijn zestiende jaar onderwijs aan het IKSO van Denderleeuw. Op 10 december 2011 werd hij in het populaire genre verkozen tot artiest van het jaar in Vlaanderen tijdens de Music Industry Awards 2011. Zijn zus Lindsey is ook zangeres en brengt soms duetten met Christoff. Christoff boeken voor uw feest of evenement doet u eenvoudig online via info@itb-entertainment.com of bel 014-439496 Christoff is te vinden via; Christoff regelen, Christoff arrangeren, Christoff huren, Christoff boeken, Christoff informatie, Christoff biografie, Christoff boekingsburo, Christoff boekingsbureau, Christoff artiestenbureau, Christoff prijzen, Christoff inhuren, Christoff offerte, Christoff bookings, Christoff boekingskantoor, Christoff boekingen, Christoff kosten.  

Christophe WINT 'My name is Michael'

Photo Video Audio
Price: 
€1250 — €2500
Christophe WINT 'My name is Michael'
De Vlaamse Christophe is de winnaar van het programma My Name Is Michael en mag tijdens de tributeconcerten de rol van de popster op zich nemen. Foto: ANP Foto: VERHORST, ROB Christophe was al tijden een fanatiek imitator van de overleden King Of Pop en mag zijn kunsten tijdens een reeks concerten aan een groot publiek laten zien. 'Het is een droom die uitkomt', riep de verraste winnaar. Na het eerste deel van het programma kreeg Pistice als eerste te horen dat hij geen kan smeer maakte op de hoofdrol. Daarna moest de NederlandseUrvin het programma verlaten. De uiteindelijke strijd ging tussen Mitchell en Christophe. Laatsgenoemde ging er dus met de hoofdprijs vandoor. Wie de kleine Michael zullen gaan spelen was al bekend. Maar Lulu kreeg vanavond wel te horen dat zij degene zal zijn die de première speelt. Christof is zonder twijfel een van de meest succesvolle MJ Look & Sound Alike in Europa, aldus experten uit de muziekindustrie en de nationale pers. Christof, van Belgische oorsprong, kreeg in 1982 zijn eerste MJ album “THRILLER” en dat was een grote schok voor hem... Hij begon hem te imiteren op diverse playback shows. In 1989 ontmoette hij Bego die zijn assistente (en later zijn echtgenote) make up & hair stylist zou worden. Samen startten ze “The MJ Tribute Show” die speelde in de cabaretzaal L’évenement in Brussel. Sindsdien trad Christof op in diverse landen als Frankrijk, Luxemburg, België, Duitsland, Nederland, Engeland, Slovenië, New-York, de Dominicaanse Republiek, Spanje, ... Hij gaf tevens enkele speciale optredens tijdens de: Release van het album ”Blood on the dance floor” in VIRGIN Megastore te Brussel Avant-première van de film GHOST in de KINEPOLIS te Brussel MJ Dagen in België, Nederland, Londen en New-York Release van het Album "Invincible" in Freiburg/Duitsland In 2001 krijgt Christof bovendien de titel “EUROPEAN MJ SOUND & LOOK ALIKE” van SONY MUSIC Duitsland. Intussen trad hij op tijdens diverse TV shows op: RTL – RTBF – VRT – VTM - VT4 - TF1 - FR3 – ARD – MTV - VH1... Het fierst is hij natuurlijk op zijn optreden voor de King of Pop zelf in de Webster Hall in New York city in juli 2002 en zijn figuratie in de Belgische film die genomineerd werd voor een Oscar: “ Iedereen Beroemd”!

Close Harmony

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
CLOSE HARMONY boeken voor uw feest of evenement doet u eenvoudig online via info@itb-entertainment.comMet hun stemvorken en hoge hakken in de aanslag zingen de vier – aan het conservatorium geschoolde – zangeressen van Close harmony swingende en sfeervolle songs.Deze a capella act in een retro jasje is een lust voor het oor en het oog, op elke gelegenheid.Santa’s Songs Een speciaal kerstprogramma met traditionele carols en swingende kerst-hits, voor het ultieme kerstgevoel. Onder andere 'Jingle Bell Rock' en 'All I want for Christmas is You’ maar ook 'White Christmas' passeren de revue.Binnen of buiten Versterkt of onversterkt Verplaatsbaar of op een podium Verzoeknummers in overlegCLOSE HARMONY is te vinden via;CLOSE HARMONY regelen, CLOSE HARMONY arrangeren, CLOSE HARMONY huren, CLOSE HARMONY boeken, CLOSE HARMONY  informatie, CLOSE HARMONY biografie, CLOSE HARMONY boekingsburo, CLOSE HARMONY boekingsbureau, CLOSE HARMONY artiestenbureau, CLOSE HARMONY prijzen, CLOSE HARMONY inhuren, CLOSE HARMONY offerte, CLOSE HARMONY bookings, CLOSE HARMONY boekingskantoor, CLOSE HARMONY boekingen, CLOSE HARMONY kosten.CLOSE HARMONY boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via email: info@itb-entertainment.com tel: 073-6440773 / 020-4970391 (NL) tel: 014-1439496 (B)  

Pagina's