Artist | ITB Entertainment Group BV 073-6440773 | 020-4970391

Artist

A butterfly mind

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
A Butterfly Mind is ook wel gekend als The Cappaert Sisters, oftewel de zusjes Annelies en Sarah Cappaert. Annelies Cappaert, geboren op 10 september 1979 te Brugge, en haar jongere zusje Sarah Cappaert, geboren te Torhout op 24 juli 1987. Als kleindochters van de West-Vlaamse cabaretier Gaston Vandecasteele zit het entertainen hen reeds van bij hun geboorte in het bloed. Beide dames besluiten hun talenten goed te benutten en schrijven zich, na enkele muzikale passages bij het plaatselijke kerkkoor, in voor "Idool 2004". Sarah haalt hier de finale net niet en Annelies eindigt op de tiende plaats. Een jaar later proberen beide dames het opnieuw, ditmaal bij "X-Factor" en als duo! Als The Cappaert Sisters halen ze de finale, waar ze net iets minder punten halen dan Udo en dus niet de winnaars van de reeks zijn. Desalniettemin weten de zusjes te scoren. In september 2007 veranderen de dames hun groepsnaam naar het huidige A Butterfly Mind. Hun eerste single onder die naam verschijnt in januari 2008 en heet "Nickel In My Pocket". Het nummer wordt een klein hitje. De zusjes Cappaert schrijven zich daarop in voor "Eursong 2008" met het nummer "Lonely Heart On Wheels". Het nummer haalt de halve finale, maar ook hier moeten de dames de duimen leggen voor één van hun tegenstanders. In april 2008 brengen ze hun gelijknamige full-cd uit. Hun laatste wapenfeit dateert van begin 2009 en was de "Kom op tegen kanker" single "Kom op, Kom op". Hoewel de dames nog steeds optreden, houden ze er ook een doordeweekse job op na. Sarah volgde de opleiding Office Management en Annelies werkt tot op heden nog steeds bij een Gents reclamebureau als grafisch ontwerper A Butterfly Mind boeken voor uw feest of evenement doet u eenvoudig online via info@itb-entertainment.com of bel 014-439496 A Butterfly Mind boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via info@itb-entertainment.com of via 073.644.0773 (NL) | 020.497.0391 (NL) | 014.143.9496 (B) A Butterfly Mind is te vinden via; A Butterfly Mind regelen, A Butterfly Mind arrangeren, A Butterfly Mind huren, A Butterfly Mind boeken, A Butterfly Mind informatie, A Butterfly Mind biografie, A Butterfly Mind boekingsburo, A Butterfly Mind boekingsbureau, A Butterfly Mind artiestenbureau, A Butterfly Mind prijzen, A Butterfly Mind inhuren, A Butterfly Mind offerte, A Butterfly Mind bookings, A Butterfly Mind boekingskantoor, A Butterfly Mind boekingen, A Butterfly Mind kosten.

Aaron D.

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Aaron D.
Aaron D. scoorde de afgelopen jaren hitnoteringen in de landelijke Mega  Top 100 met zowel de Culture Club feestcover 'Do You Really Want To Hurt  Me' als met de jumpplaat 'Nowhere To Hide'. Met feestcovers als ‘Don't You Forget About Me’ en 'Gold' scoorde Aaron  vette kroegenhits, deze platen haalden vele verzamelalbums in binnen- en  buitenland. Reeds is debuutalbum 'In Control' landelijk uigebracht. Een heerlijke cd  die de sfeer ademt van een aantal bekende jaren '80 remakes in een  feestjasje in combinatie met veelal eigen werk. Een aanrader voor iedereen. Een optreden van Aaron D. is een 30-minuten durende show vol interactie,  zang, en dans met een hoog feestgehalte. Twee professionele danseressen  maken het geheel compleet. Deze unieke show wordt gepresenteerd met veel enthousiasme en zorgt voor  dynamiek en spektakel. Dat maakt de show zo bijzonder. Een optreden van Aaron D. is geschikt voor elk evenement waarbij  iedereen gezond in beweging kan komen. Het publiek zal razend  enthousiast achter blijven. Zij zijn er klaar voor. Het avontuur kan beginnen.

Abel

Photo Video Audio
Price: 
€2500 — €5000
                              Met de single Onderweg, die in januari 2000 verschijnt, scoort de band Abel uit Breda een grote nummer 1 hit. Het album, De Stilte Voorbij, dat op 28 februari 2000 verschijnt, is een mix van popsongs en ballads. Abel wordt bij de TMF Awards uitgeroepen tot Meest Belovende Act. Tevens speelt de band op het benefietfestival voor slachtoffers van de vuurwerkramp in Enschede. Aan het eind van 2000 staat Abel geprogrammeerd tussen acts als Coolio en UB40 tijdens Night Of The Proms in Ahoy'. In 2001 brengt de band een single uit samen met Daniel Lohues van de Drentse band Skik. De band maakt ook nog het themanummer voor de Nederlandstalige film “Minoes”, genaamd “Nooit meer slapen”.

Action Painting - Udo Filon

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Een artiest met een ongekende creativiteit. Tijdens de avond zal hij op een drietal nummers van bijvoorbeeld Billy Joel een prachtig doek schilderen met als thema uw feest. Het doek wordt jullie uiteraard aangeboden! (ook stevigere nummers behoren tot mogelijkheden). Hij beschikt over de gave om met twee handen tegelijkertijd te airbrushen. Op de dynamische en sfeervolle muziek van o.a. The Pianoman zal hij razendsnel een doek maken. Tijdens de avond zal hij twee of drie keer een programma presenteren. Een ontspannen, verrassende en bovenal blijvende herinnering aan uw feest.

Ad Swart

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Ad Swart
Kwaliteit en sympathy sieren deze in Amsterdam geboren zanger. Ad Swart nam deel aan enkele talentenjachten, die hij stuk voor stuk met de eerste plaats wist te bezegelen. Zo nam hij ook deel aan een voorronde van de Heny Huisman Soundmixshow in Nederland waar hij met zijn Roy-Orbinson imitatie met de eerste plaats naar huis ging. Daar deze jongeman een enthousiast entertainer is blijkt uit het feit dat Ad Swart ook een hoge plaats heeft bereikt (2e plaats) in de Soundmix finale van de VTM in België. Ad Swart heeft in het algemeen een ‘ Goud van Oud ‘ repertoire, aangevuld met nieuwere hits. Dit alles wordt op een voortreffelijke wijze vertolkt tijdens het ruim 40 minuten durende optreden.

Adamo

Photo Video Audio
Price: 
> €10000
Adama boeken is nu mogelijk bij ITB entertainment. Adamo, de kleine Salvatore, verhuisde samen met zijn ouders toen hij drie was naar België vanuit Sicilië. Zoals zovele van de immigranten die toen naar België kwamen, zou zijn lot normaal gezien "de koolmijn" zijn geweest (zie bijvoorbeeld ook Rocco Granata, die met Adamo kan rivaliseren voor de titel van beroemdste Italiaanse immigrant met internationale muzikale carrière). Goeie student als hij was, kreeg hij echter de kans om verder te gaan studeren. Zijn passie voor muziek doorkruiste dit pad en zou hem een van de grootste sterren in de Franstalige wereld maken. Vanaf zijn eerste hit ("sans toi ma mie") dat hij zong op 20-jarige leeftijd, in 1963, tot op de dag van vandaag is Salvatore Adamo steeds trouw gebleven aan zijn stijl : hij staat dan ook bekend als de "chanteur romantique par excellence", met karakteristieke, gebroken stem (niet het enige dat Adamo deelt met Charles Aznavour). Naar eigen zeggen waren het Victor Hugo, Jacques Prévert, Georges Brassens, het italiaanse canzonetta en de tango die de grootste invloed gehad hebben op zijn muziek-schrijven. Jacques Brel bedacht hem met de titel "jardinier d'amour" (tuinman van de liefde). Maar met "Inch'Allah" (over het conflict in het Midden Oosten) en zijn meer recente werk, heeft hij zeker bewezen ook zeer knap over andere onderwerpen dan de liefde te kunnen schrijven. Gedurende zijn lange carrière heeft Adamo al meer dan 90 miljoen platen verkocht. Zijn bloeiperiode dient in de sixties gesitueerd (in 1964 was hij wereldwijd de tweede best verkopende artiest op wereldvlak, na een groepje genaamd "The Beatles"), maar hij is sinds altijd blijven zingen en van zijn muziek blijven leven. Vanaf de jaren tachtig kwamen er wel geen nieuwe hits meer bij het indrukwekkende rijtje dat hij tot dan gescoord had, maar "zijn" publiek is hij nooit kwijtgespeeld. Naast hits in de frans-sprekende landen, werden heel wat van Adamo's chansons ook opgenomen in het Italiaans, Spaans ... tot zelfs in het Japans toe (zo kent bijvoorbeeld elke Japanner het lied "Tombe La Neige" als "Youki Wa Furu", een karaokeklassieker sinds jaren en de plaatselijk "dreaming of a white christmas"). Adamo is te vinden via; Adamo regelen, Adamo arrangeren, Adamo huren, Adamo boeken, Adamo informatie, Adamo biografie, Adamo boekingsburo, Adamo boekingsbureau, Adamo artiestenbureau, Adamo prijzen, Adamo inhuren, Adamo offerte, Adamo bookings, Adamo boekingskantoor, Adamo boekingen, Adamo kosten.

Addie Timmermans

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Addie Timmermans
Al op jonge leeftijd was Addie met muziek bezig. Er was maar één les waarvoor Addie zich echt intereseerde op school en dat was de muziekles. Vanaf 1997 begon Addie begonnen de zang aspiraties toe te nemen. Tijdens het  50-jarige feest van zijn peettante nam hij de microfoon in handen en heeft deze ook niet meer losgelaten. Dit was zijn 1e echte optreden. Addie kwam in contact met een tekstschrijver uit Den Bosch (zijn stad), die voor grotere namen nummers had geschreven zoals Corry Konings, Mark Daniels en Miss Einstein van het songfestival. In 1998 had hij zijn eerste cd presentatie in "Het Hart van Brabant". Met name in  Den Bosch is Addie een bekendheid. In 2002 heeft hij samen met Danny & Wim (bekend van “hendjes de lucht in)  een carnavals nummer opgenomen. In 2003 kwam de CD Singel "Niet meer dromen" uit. Na 2 jaar niks gedaan te hebben met nieuwe nummers is dan eindelijk de 2de singel op de markt gebracht genaamd "Ik Kom Terug" een nummer geschreven door Frank Verkooyen. Met dit nummer is Addie een andere weg ingeslagen en heeft hij zijn eigen sound toegevoegd.  Addie is op dit moment ook al erg druk met de opnames voor zijn binnenkort te verwachten debuut album.

Adlicious

Photo Video Audio
Price: 
€2500 — €5000
Adlicious bestaat uit Shirley (25), Laise (27) en Jordy (23). De drie kennen elkaar van het conservatorium en zijn echte Musicholics. Alle drie de leden van Adlicious hebben een totaal eigen persoonlijkheid die elkaar – naar eigen zeggen – echt aanvullen en 1 kracht vormen. Adlicious is veelzijdig en bieden een compleet plaatje. Adlicious verrast in X Factor met sprankelende optredens, enorme professionaliteit, flexibiliteit en diversiteit. Het trio deed eerder mee aan de Britse X Factor, kwam daar tot het bootcamp en sneuvelde. Het avontuur heeft ze wel veel ervaring opgeleverd, zowel in het meedoen aan een tv-programma als in het beter worden als artiest. Gordon riep tijdens de X Campus Adlicious uit tot winnaars X Factor 2011, inmiddels weten we dat hij bijna gelijk heeft gekregen, ze zijn namelijk verliezend finalist geworden! Adlicious boekt U bij ITB entertainment Group.

Afi

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
AFI werd in 1991 opgericht door Davey Havok (zang), Mark Stopholese (gitaar) en Vic Chalker (bas). De leden studeerden aan dezelfde middelbare school in Ukiah, Californië en konden stuk voor stuk nog geen enkel instrument spelen. Ook was het even zoeken naar een drummer die gevonden werd in Adam Carson, simpelweg omdat hij een drumstel had. Hun eerste wapenfeit was de split Dork met Loose Change. In die tijd speelden ze nog hardcore punk.. De band ging echter uit elkaar omdat alle leden op verschillende plaatsen hogere studies aanvatten. Kresge speelde in tussentijd ook nog bij Blanks 77. AFI kwam echter weer bij elkaar voor een reünie-optreden en alle leden besloot hierna toch fulltime aan de band te gaan werken. Tussen 1993 en 1995 brachten ze verscheidene EP's uit en in 1995 volgde ook hun eerste full album: Answer That And Stay Fashionable. In 1996 volgde dan Very Proud Of Ya. Kresge verliet na een aantal tours de band en werd vervangen door Hunter Burgan die na de opnames van Shut Your Mouth And Open Your Eyes fulltime bassist werd bij de band. Na de opnames van de A Fire Inside-EP in 1998 verliet Stopholese de band en werd hij vervangen door Jade Puget. De band nam met hem Black Sails In The Sunset op, een muzikaal keerpunt in de carrière van de band. Zo werden er horror punk-invloeden in de muziek verwerkt. Daarnaast verzorgde The Offspring-zanger Dexter Holland ook gastvocalen op een aantal nummers van het album. Op de EP All Hallows stond het nummer "Totalimmortal" dat de nodige airplay op de radio in de Verenigde Staten kreeg waardoor AFI doorbrak naar een breder publiek. Met het album The Art Of Drowning wisten ze weer naar een iets breder publiek door te breken, mede dankzij de single "The Days Of The Phoenix". In 2002 stapte AFI over van Nitro Records naar major Dreamworks Records. Hier brachten ze in 2003 Sing The Sorrow op uit. Ze kregen daarnaast ook een MTV Video Music Award voor de video van "Girl's Not Grey". Volgend op dit succes brachten ze in 2006 het album Decemberunderground uit. De sound evolueerde nog verder en bevatte ook New wave elementen. De single "Miss Murder" scoorde hoog in de Verenigde Staten en ook "Love Like Winter" met het nodige succes weg te kapen. In december van hetzelfde jaar bracht de band de dvd I Heard a Voice uit. Op 29-09-09 komt het nieuwe album "Crash Love" uit, er is een gewone versie en een "Deluxe edition". De singles van dit album zijn de nummers "Medicate" en "Beautiful Thieves". Crash Love is een album met meer gitaren, de elektronische geluiden / samples zijn bij dit album wegelaten in tegenstelling tot Decemberunderground. Afi boeken voor uw feest of evenement doet u eenvoudig online via info@itb-entertainment.com of bel 014-439496 Afi is te vinden via; Afi regelen, Afi arrangeren, Afi huren, Afi boeken, Afi informatie, Afi biografie, Afi boekingsburo, Afi boekingsbureau, Afi artiestenbureau, Afi prijzen, Afi inhuren, Afi offerte, Afi bookings, Afi boekingskantoor, Afi boekingen, Afi kosten.

Alain Clark

Photo Video Audio
Price: 
€5000 — €10000
Een godvergeten soulstem bezit hij. Eentje die doet denken aan die van Michael Jackson in zijn goede jaren. Anders dan The King of Pop is Alain Clark echter wel volwassen geworden. Alain Clark schreef onder meer nummers voor Jamai en Jim. Zijn eerste solo-single 'Heerlijk' komt in 2004 uit. In datzelfde jaar volgen 'Vrij' en 'Ringtone'. De nummers verschijnen op het debuutalbum van de zanger, getiteld Alain Clark. Als producer werkt Alain Clark samen met onder andere Ali B. en Boris. Verder schrijft de tekst voor 'V*kkevuller', een parodie op Eamons 'Fuck It'. Na een afwezigheid van drie jaar keert Alain Clark in 2007 terug met de beste songs en de krachtigste plaat die hij tot dusver heeft gemaakt. Er ging een voor zijn doen lange periode van veel schrijven, eindeloos opnemen, een trip naar Los Angeles en een intens productieproces aan vooraf. 'Live It Out' is voor alles een onverbloemd soulalbum geworden. Met krachtige, doorleefde soulsongs die schaamteloos vertellen over echte liefdes, over opofferingen, de ware vader-zoon-relatie. En passant schuift Alain de verdomde oppervlakkigheid waarmee de muziekindustrie echte muziek vaak negeert ter zijde - al is dit zijn eigen album dan een gelukkige uitzondering op de regel. Net zoals Alain Clark in zijn lovesongs eisen stelt aan de liefde, zo kijkt hij ook kritisch naar zichzelf tijdens het schrijven, opnemen en produceren van zijn album. Voorbij zijn de jaren vol eindeloos jammen en het schrijven van handige songs voor anderen. “Ik ben altijd op zoek naar progressie en groei. Ik ben altijd op zoek naar beter. Ik voel me nu comfortabel in een sound, die retro doet, met een als het ware een oude Motownbezetting,” aldus de zanger. “Natuurlijk gaat het altijd om de muzikanten en de liedjes, maar wat het gebruik van echte instrumenten doet voor je liedjes en sound is enorm. Voor 'Live It Out' heb ik eigenlijk niets digitaals gebruikt, in tegenstelling tot vroeger. Het dichtst dat op dit album bij een synthesizer in de buurt komt is een mini-moog - eigenlijk ook al een ding met een inmiddels ouderwets stempel.” Leidraad voor Alains nieuwe stijl was 'Father & Friend'. Het is een duet dat hij schreef en opnam met zijn vader Dane Clark, een soul-tearjerker van het zuiverste water, een showstopper die stadions kan doen ontploffen. Alain: “Ik ben op het idee gebracht door een goede vriend: 'Jij hebt een vader die zó goed kan zingen, van wie je eigenlijk het vak hebt afgekeken; heb je wel eens wat met hem opgenomen? Ja, in gedachten had ik wel eens gespeeld met de mogelijkheid om in mijn eigen studio samen te pielen. Dat idee leidde tot een intiem gesprek tussen vader en zoon, vormgegeven in een duet.” “De eerste zin is ook hier bepalend: 'Papa sit down and hear my song.' De echt grijpende zinnen zijn echter als Dane zich tot mij richt en zingt: 'I didn't know my father like the way that you know me.' Hij is opgegroeid op Aruba, grootgebracht door mijn oma, opa was al vrij vroeg vertrokken. Feitelijk heeft hij zijn vader niet vaak gezien. Dane klinkt in dit lied als de oude, doorleefde vader van The Lion King, met zijn jonge welp ernaast. Dane zong als frontman vroeger in soul-coverbands als The Soulful Blues Quality en Dane & The Dukes of Soul. En toen trok hij mij op het podium. 'Father & Friend' is een interessante mix. Ik slaag er eindelijk in dat soort passie te vatten. Zo'n dialoog tussen vader en zoon maakt ook duidelijk welke verschillen er tussen ons bestaan. We leven in twee verwante disciplines. Hij is van de oude stempel, ik heb ook veel naar nieuwere R&B geluisterd, zoals Usher, D'Angelo, en ook Prince natuurlijk.” 'Live It Out' voert Alain Clark terug naar Los Angeles, waar hij als 19-jarige zijn eerste stappen zet in de muziekwereld. Ditmaal wilt Alain absoluut werken met beroemd drummer Steve Gadd, bekend door zijn werk met Steely Dan, Paul Simon en James Taylor. Gadd is ook de reden waarom de CD niet alleen maar retro klinkt. De ritmesectie is net als bij Paul Carrack of Paul Weller de kurk waarop alles drijft - het vormt het hart van het geluid, de dynamo waardoor Alain beter is gaan zingen. Voor Alain Clark zijn leven en muziek nauwelijks te scheiden. ,,Muziek gaat over je vrienden, over je ouders, bij wijze van spreken over hoe je in de file staat. Maar mijn soul gaat ook over twijfels, teleurstellingen, blijdschap en over Reva, de vrouw in mijn leven. Ik ben heel erg analyserend en berekenend, zij is heel erg levendig. Van alle vrouwen die ik ken is ze de meest vurige, nu eens een duizendklapper, dan weer toppunt van rust. Soms van de ene op de andere dag, dan weer in een tijdbestek van drie minuten. Zij is een uitdaging voor mij. Ze komt op 'Live It Out' het duidelijkst tot haar recht in de combinatie van twee songs, 'This Ain't Gonna Work' en 'She's The One.' Dat is mijn heel mooie bitterzoete realiteit. Dat is precies wat ik beleef. Nu zing ik ergens over in tegenstelling tot vroeger. Over gevoel.” Het album 'Live It Out' bereikt de tweede plaats in de album top-100, net als de tweede single van dit album 'Father & Friend'. Dit prachtige duet met zijn vader zorgt hiermee voor weer een hitsucces voor Alain Clark. Na het succes in eigen land gaat Alain de grens over naar Groot-Brittannië. 'Live It Out' verschijnt daar in 2009 en de eerste single 'Father & Friend' wordt door BBC Radio 2 al voor de officiële release verkozen tot 'single van de week'. In 2010 is het tijd voor de langverwachte opvolger van het megasuccesvolle 'Live It Out'. In april komt de eerste soulvolle single, 'Love Is Everywhere', uit en wordt een ruime maand later opgevolgd door het gehele album: 'Colorblind'.  

Pagina's