Vinchenzo Tahapary | ITB Entertainment Group BV 073-6440773 | 020-4970391

Vinchenzo Tahapary

Vinchenzo Tahapary

per aanvraag
Genres: 

VINCHENZO TAHAPARY boeken voor uw feest of evenement doet u eenvoudig online via
info@itb-entertainment.com

Vinchenzo was één van de jongste deelnemers tijdens het zevende seizoen van The voice of Holland, die meteen de harten van de kijkers veroverde door zijn opvallende stemgeluid. Met zijn unieke sound behaalde hij de derde plaats bij de populaire talentenjacht. 
Zijn talent wordt ontdekt als hij tijdens een theatershow van Ali B het podium op wordt gevraagd om samen met Ali B het nummer ‘Ik Huil Alleen Bij Jou’ te zingen. Dit moment wordt vastgelegd en opgepikt door RTL, waardoor hij uiteindelijk bij the blind auditions van The voice of Holland belandt. Na een wervelende auditie vechten de coaches om Vinchenzo in hun team te mogen verwelkomen. Hij kiest voor Ali B als coach en schopt het tot de finale waar hij voor het eerst zijn single 'Steady Love' laat horen.

Momenteel is Vinchenzo druk bezig met het schrijven van nummers en maakt hij zich op voor de release van zijn volgende single. Zijn repertoire bestaat uit een mix van nummers van The voice, Pop, R&B en hiphop van nu, die hij op zijn eigen manier ten gehore brengt.

VINCHENZO TAHAPARY regelen, VINCHENZO TAHAPARY arrangeren, VINCHENZO TAHAPARY huren, VINCHENZO TAHAPARY boeken, VINCHENZO TAHAPARY informatie, VINCHENZO TAHAPARY biografie, VINCHENZO TAHAPARY boekingsburo, VINCHENZO TAHAPARY boekingsbureau, VINCHENZO TAHAPARY artiestenbureau, VINCHENZO TAHAPARY prijzen, VINCHENZO TAHAPARY inhuren, VINCHENZO TAHAPARY offerte, VINCHENZO TAHAPARY bookings, VINCHENZO TAHAPARY boekingskantoor, VINCHENZO TAHAPARY boekingen, VINCHENZO TAHAPARY kosten.

VINCHENZO TAHAPARY boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via
email: info@itb-entertainment.com
tel: 073-6440773 / 020-4970391 (NL)
tel: 014-1439496 (B)