Samantha Steenwijk | ITB Entertainment Group BV 073-6440773 | 020-4970391

Samantha Steenwijk


SAMANTHA STEENWIJK boeken voor uw feest of evenement doet u eenvoudig online via 
info@itb-entertainment.com

Wie de laatste jaren Samantha Steenwijk in actie heeft gezien, zal zich moeilijk kunnen voorstellen dat de zangeres lange tijd te verlegen was voor de bühne. De 27-jarige Samantha weet tegenwoordig als geen andere een feestje te bouwen. Met haar eigenzinnige interpretatie van het Nederlandstalige lied stuwt ze grote en kleine zalen naar euforische hoogtes. 

De belangrijke stap van douchecabine naar podium vond plaats in 2006. Op aandringen van haar ouders schreef Samantha zich in bij een grote Haagse talentenjacht. In meerdere voorrondes zong ze al haar tegenstanders voorbij, om uiteindelijk ook in de finale te triomferen. In 2006 en 2007 lanceerde Samantha vervolgens een aantal goed ontvangen singles. Helaas sloeg in 2008 het noodlot toe in de vorm van een poliep op Samantha’s overbelaste stembanden.

Met haar single Kom Ga Met Mij Mee! maakt Samantha in 2009 een vliegende rentree. Dankzij dit vrolijke, catchy nummer wordt ze Talent van de maand op het populaire themakanaal Sterren.nl van de TROS. Daar was ze dan, met een eerste stap richting het professionele circuit. Vele optredens volgen zoals het voorprogramma van Gerard Joling in de vallei van Spaarnwoude,  het Mega Piraten Festijn in het GelreDome en Go Apres Ski in Ahoy.

Als klap op de vuurpijl mag Samantha diverse singles opnemen met o.a. Edwin van Hoevelaak & Manfred Jongenelis, producenten van vele grote namen uit de Nederlandstalige scene. De singles doen recht aan Samantha’s unieke talent voor het creëren van een positieve, energieke sfeer.

In 2016 won Samantha de Koos Alberts Award in de categorie populairste zangeres. Naast haar zangcarrière presenteert ze regelmatig de Sterren NL top 20 op NPO1

In 2017 is de nieuwe single genaamd ”Als je tot morgen bij mij blijft” van Samantha Steenwijk uitgekomen.

En als klap op de vuurpijl wist Samantha dit seizoen bij “The Voice of Holland” tweede te worden!

SAMANTHA STEENWIJK is te vinden via;
SAMANTHA STEENWIJK regelen, SAMANTHA STEENWIJK arrangeren, SAMANTHA STEENWIJK huren, SAMANTHA STEENWIJK boeken, SAMANTHA STEENWIJK  informatie, SAMANTHA STEENWIJK biografie, SAMANTHA STEENWIJK boekingsburo, SAMANTHA STEENWIJK boekingsbureau, SAMANTHA STEENWIJK artiestenbureau, SAMANTHA STEENWIJK prijzen, SAMANTHA STEENWIJK inhuren, SAMANTHA STEENWIJK offerte, SAMANTHA STEENWIJK bookings, SAMANTHA STEENWIJK boekingskantoor, SAMANTHA STEENWIJK boekingen, SAMANTHA STEENWIJK kosten.

SAMANTHA STEENWIJK boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via 
email: info@itb-entertainment.com 
tel: 073-6440773 / 020-4970391 (NL) 
tel: 014-1439496 (B)