Meneer en mevrouw De Bok | ITB Entertainment Group BV 073-6440773 | 020-4970391

Meneer en mevrouw De Bok


MENEER EN MEVROUW DE BOK boeken voor uw feest of evenement doet u eenvoudig online via info@itb-entertainment.comMeneer en mevrouw De Bok zijn misschien wel de bekendste typetjes van André van Duin en Corry van Gorp. Dit komische duo wordt nu subliem nagedaan door Bart en Maggy.

Bart Juwett is, al bijna zijn hele leven, imitator van Andre van Duin. 
Maggy is Nederlands beste Marylin Monroe imitator.
Samen brengen brengen zij Meneer en Mevrouw de Bok weer tot leven.
Op zeer gedetailleerde manier en vol passie imiteren zij dit bijzondere duo.

Inzetbaar voor allerlei evenementen. Denk bijvoorbeeld aan uw receptie of personeelsfeest waar Arie en Bep graag geziene gasten zullen zijn.
In uw winkelcentrum zullen zij ook de nodige lachers op hun hand krijgen.
En zelfs voor een podiumact zijn Meneer en mevrouw de bok niet schuw.

REACTIES:

  • 16 september in Hoogland, Ingrid: Ontzettend leuk optreden. Ik organiseer al bijna 10 jaar voor 500 senioren dit feest in een (mega)tent. Het geluid is altijd een probleem. Heel bijzonder dat meneer en mevrouw de Bok van het begin tot het eind het publiek wist te boeien en alle 500 senioren bereikten. Het was echt stil tijdens het optreden. Ook heel veel complimenten ontvangen van de senioren, vele vonden het net de echte André van Duin. Kortom 'meneer en mevrouw de Bok hebben vele senioren een fijne dag bezorgd. 
    CIJFER: 9


MENEER EN MEVROUW DE BOK is te vinden via; www.meneerenmevrouwdebok.nl

MENEER EN MEVROUW DE BOK regelen, MENEER EN MEVROUW DE BOK arrangeren, MENEER EN MEVROUW DE BOK huren, MENEER EN MEVROUW DE BOK boeken, MENEER EN MEVROUW DE BOK  informatie, MENEER EN MEVROUW DE BOK biografie, MENEER EN MEVROUW DE BOK boekingsburo, MENEER EN MEVROUW DE BOK boekingsbureau, MENEER EN MEVROUW DE BOK artiestenbureau, MENEER EN MEVROUW DE BOK prijzen, MENEER EN MEVROUW DE BOK inhuren, MENEER EN MEVROUW DE BOK offerte, MENEER EN MEVROUW DE BOK bookings, MENEER EN MEVROUW DE BOK boekingskantoor, MENEER EN MEVROUW DE BOK boekingen, MENEER EN MEVROUW DE BOK kosten.

 

MENEER EN MEVROUW DE BOK boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via 

email: info@itb-entertainment.com 
tel: 073-6440773 / 020-4970391 (NL) 
tel: 014-1439496 (B)