Konfetti | ITB Entertainment Group BV 073-6440773 | 020-4970391

Konfetti


Konfetti bestaat uit Leonie Wintjes en Aaron Dijsselbloem.

Leonie is een muzikale duizendpoot: zo is zij werkzaam als zelfstandig zangdocente, runt haar eigen musicalschool in Boxmeer en mag regelmatig bij veel kids een lach op het gezicht toveren bij De Efteling.
Aaron is tevens actief onder de naam Aaron D. en scoorde eerder met meerdere singles in de landelijke hitlijsten.

In 2011 start het project en kort daarna, begin 2012 is debuutsingle ‘KonFetTi Barst Los!’ al een feit. Het balletje begint te rollen en vele optredens in het land, een radiotour en tv-optredens volgen. In 2015 is het de beurt aan opvolger ’24-7-365′, een vrolijk liedje over verliefd zijn en voor altijd bij elkaar willen zijn. Met deze plaat haalt het duo zelfs het landelijke roddelblad Privé.

In de lente van 2016 komt de single 'Ik Blaas Een Kusje' op de markt.
Een frisse lentehit welke veel airplay krijgt op verschillende radiostations.

In 2018 is het de beurt aan 'Zomer' waarop een samenwerking met rapper Maurits de Jager (bekend van het tv-programma Go With The Flow) te horen is. Met 'Zomer' scoort KonFetTi in de zomer van 2018 ook daadwerkelijk een zomerhitje. Ze zijn te gast bij EftelingKidsRadio, doen landelijke tv-optredens waaronder Toppers van Oranje en straalt het duo in een interview in praatprogramma Het Nieuwscafé van De Gelderlander.

In 2019 wordt een oud liedje van Kim Kay 'La Dah-Li Danse' uit 1999 nieuw leven ingeblazen, de bewerking 'Dans De Tralala' brengt Konfetti uit op single en de videoclip is weer zoals vanouds vrolijk, met ... 
natuurlijk een bijzondere dans waarmee Aaron & Leonie jong & oud meer in beweging willen krijgen.

2020 wordt feestelijk en kleurrijk ingeluid met de single 'Jij & Ik', een bewerking van een oude Touch Of Joy hit, 'It's On You' uit 1999. Met een Nederlandse tekst over verliefd zijn wordt deze klassieker op unieke wijze nieuw leven ingeblazen door dit vrolijke duo. De bijbehorende animatievideo is te vinden op YouTube en wordt gedraaid op verschillende zenders waaronder TV Oranje en Ment TV. Ook bij Efteling Kidsradio en Radio NL Kids zijn Aaron & Leonie regematig te horen.

Een optreden van dit hilarische duo betekent 45 minuten lang vermaak met veel interactie en een hoog feestgehalte.
Eventueel en op verzoek is dit programma uit te breiden met een DOEmiddag, een dagdeelvullende activiteit bestaande uit schminken, knutselen en een minidisco.

Zij zijn er klaar voor… jullie ook? Dan kan het avontuur beginnen.

 

 


 
KonFetTi-kenmerken: vrolijk, feest, slingers, maf maffer mafst, ballonnen, en …. heel veel KonFetTi uiteraard!

Naast de standaard show van Konfetti is er ook de Konfetti Sinterklaasshow of Konfetti minipark! Klik op de links van deze twee opvallende shows!

Konfetti boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via info@itb-entertainment.com of via 073-6440773 (NL) | 020-4970391 (NL) | 014-1439496 (B)

Konfetti is te vinden via;

Konfetti regelen, Konfetti arrangeren, Konfetti huren, Konfetti boeken, Konfetti informatie, Konfetti biografie, Konfetti boekingsburo, Konfetti boekingsbureau, Konfetti artiestenbureau, Konfetti prijzen, Konfetti inhuren, Konfetti offerte, Konfetti bookings, Konfetti boekingskantoor, Konfetti boekingen, Konfetti kosten, konfetti management.

 

REACTIES:

Albert Boersma - Ridderkerk
Prettig duo om samen mee te werken als organisatie. Kunnen goed met de kinderen overweg en deze kinderen zijn constant betrokken door de interactie van de twee artiesten.
Cijfer: 8

Carola van Ginkel - Den Haag
Heel leuk, gezellig en interactief hoe Konfetti dit doet. En zo lief en gezellig met alle kinderen. Zeker voor herhaling vatbaar!
Cijfer: 9

 

Video