Jim van der Zee | ITB Entertainment Group BV 073-6440773 | 020-4970391

Jim van der Zee

Jim van der Zee

per aanvraag
Genres: 

JIM VAN DER ZEE boeken voor uw feest of evenement doet u eenvoudig online via 
info@itb-entertainment.com

Jim is muzikant in hart en nieren. Toen hij nog jong was leerde hij gitaar spelen en zingen. Hij reist heel Europa door met zijn camper om op straat muziek te maken. Vrijheid is voor hem belangrijk. Hij hoopt op een dag zijn eigen Utopia te kunnen creëren met vrienden, een stuk grond kopen in een ander land en daar een community opbouwen. Hij studeert aan het conservatorium en hoopt dat The Voice of Holland hem kan helpen bij zijn muzikale ontwikkeling.

Jim van der Zee wint het achtste seizoen van The Voice of Holland. De zanger zat in het team van zangeres Anouk. Tijdens de finale nam hij het op treden Samantha Steenwijk, Nienke Wijnhoven en Demi Wijngaarden en zong het nummer “I’m on Fire” van Bruce Springsteen.

JIM VAN DER ZEE is te vinden via;
JIM VAN DER ZEE regelen, JIM VAN DER ZEE arrangeren, JIM VAN DER ZEE huren, JIM VAN DER ZEE boeken, JIM VAN DER ZEE  informatie, JIM VAN DER ZEE biografie, JIM VAN DER ZEE boekingsburo, JIM VAN DER ZEE boekingsbureau, JIM VAN DER ZEE artiestenbureau, JIM VAN DER ZEE prijzen, JIM VAN DER ZEE inhuren, JIM VAN DER ZEE offerte, JIM VAN DER ZEE bookings, JIM VAN DER ZEE boekingskantoor, JIM VAN DER ZEE boekingen, JIM VAN DER ZEE kosten.

JIM VAN DER ZEE boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via 
email: info@itb-entertainment.com 
tel: 073-6440773 / 020-4970391 (NL) 
tel: 014-1439496 (B)