Henk Westbroek | ITB Entertainment Group BV 073-6440773 | 020-4970391

Henk Westbroek

Henk Westbroek

€2500 — €5000
Henk Westbroek

Normal 0 21 MicrosoftInternetExplorer4 /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standaardtabel; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman";}
Als u Henk niet kent, dan heeft u ongetwijfeld de afgelopen 25 jaar ondergedoken gezeten. Er is namelijk vrijwel geen medium in Nederland ongebruikt gelaten door deze creatieve duizendpoot.

Henk is vaste waarde op Yorin FM en vrijwel iedere Nederlander deelt zijn lunch, werktijd en/of autoritten met Henk. Via de ether bereikten ons ook de vele hits die Henk op zijn naam heeft staan. Van de honderden liedjes die hij schreef zijn er maar liefst dertig hele dikke hits geworden. Dit maakt Henk één van de meest gewaardeerde en gevraagde tekstschrijvers en entertainers van Nederland.

Dat Henk nog steeds een podiumdier is bleek wel uit de vele spetterende optredens die hij het afgelopen jaar gaf in theaters, feesttenten, zalen en op bedrijfsfeesten. Hij heeft zich daarbij voornamelijk geconcentreerd op het songmateriaal, zowel solo als met begeleidingsband.

Maar het mag duidelijk zijn dat Henk oneindig veel meer te bieden heeft dan het louter ten gehore brengen van zijn prachtige liedjes.

Zijn spitsvondig taalgebruik dat zo typerend is tijdens zijn radio-uitzendingen, de welgemikte grappen, maar ook de wat gevoeliger anekdoten in zijn schrijfsels geven blijk van het feit dat Henk een uiterst vermakelijke verteller is.

Het komende jaar zal hij dan ook dát talent in theaterland tentoon gaan spreiden. Henk zal tijdens zijn theater-tour, puur begeleid door piano, zijn nummers niet enkel op smaakvolle wijze vertolken, hij vertelt ook openhartig over de totstandkoming van de nummers, want alle liedjes van Henk vinden hun oorsprong in zijn eigen leven. Vrijwel altijd is er een gebeurtenis of ervaring uit Henks leven die ten grondslag heeft gelegen aan dat specifieke nummer. Dit leidt tot hilarische en soms tragi-komische vertellingen; zeer ontwapenend.

Dit nieuwe programma verbindt het schrijverstalent, het muzikale talent en de cabareteske gift van Henk op unieke wijze.