Dennis van Aarssen | ITB Entertainment Group BV 073-6440773 | 020-4970391

Dennis van Aarssen

Dennis van Aarssen

per aanvraag
Genres: 

DENNIS VAN AARSSEN boeken voor uw feest of evenement doet u eenvoudig online via 
info@itb-entertainment.com

Winnaar The Voice of Holland 2019 - Toen hij als kleine jongen de jazz cd van popzanger Robbie Williams hoorde wist hij het zeker: dit wil ik ook! De aanschaf van een webcam om al zijn nummers op te nemen liet dan ook niet lang op zich wachten. Inmiddels is hij 24 jaar en projectmanager bij een marketingbedrijf.

Maar nog steeds wordt hij warm van een plaat van bijvoorbeeld Frank Sinatra. Met zijn deelname aan The voice of Holland hoopt Dennis jazz weer op de kaart te zetten. Op 22 februari 2019 is Dennis gekroond tot winnaar van The Voice of Holland 2019. Hij imponeerde in de talentenjacht onder meer met de nummers ‘Mr. Bojangles’ van Robbie Williams en ‘That’s Life’ van Frank Sinatra.

Zijn single was een in een nieuw jasje gestoken ‘Modern World’ van mede-coach Anouk.

DENNIS VAN AARSSEN is te vinden via;
DENNIS VAN AARSSEN regelen, DENNIS VAN AARSSEN arrangeren, DENNIS VAN AARSSEN huren, DENNIS VAN AARSSEN boeken, DENNIS VAN AARSSEN  informatie, DENNIS VAN AARSSEN biografie, DENNIS VAN AARSSEN boekingsburo, DENNIS VAN AARSSEN boekingsbureau, DENNIS VAN AARSSEN artiestenbureau, DENNIS VAN AARSSEN prijzen, DENNIS VAN AARSSEN inhuren, DENNIS VAN AARSSEN offerte, DENNIS VAN AARSSEN bookings, DENNIS VAN AARSSEN boekingskantoor, DENNIS VAN AARSSEN boekingen, DENNIS VAN AARSSEN kosten.

DENNIS VAN AARSSEN boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via 
email: info@itb-entertainment.com 
tel: 073-6440773 / 020-4970391 (NL) 
tel: 014-1439496 (B)