Berget Lewis | ITB Entertainment Group BV 073-6440773 | 020-4970391

Berget Lewis

Berget Lewis

per aanvraag
Genres: 

Berget Lewis boeken

Berget Lewis boeken voor uw feest of evenement doet u eenvoudig online via info@itb-entertainment.com

Berget Lewis is al vele jaren een vaste waarde op de (inter)nationale podia. Met als startpunt haar muzikale samenwerking met Tjeerd en Trijntje Oosterhuis binnen Total Touch, groeide Berget via theater- en concerttours met o.a. De Dijk, Candy Dulfer, Ruth Jacott, The Golden Earring en Karin Bloemen uit tot de meest internationale souldiva binnen onze landsgrenzen. Een afgetekende overwinning van het muzikale tv programma Just The Two Of Us met gelegenheids-collega Edwin Evers, betekende begin 2007 haar definitieve doorbraak.

Berget heeft zich ontwikkeld tot één van de beste en meest gevraagde zangeressen van ons land en tourde over de hele wereld met niet de minste artiesten. Zo deelde ze reeds het podium met grootheden als Van Morrisson, Dave Stewart, Maceo Parker en George Duke.Daarnaast was ze jarenlang dé jingle-stem voor radiozenders 3FM en 538 en vocaal verantwoordelijk voor een imposante reeks radio- en televisiecommercials.

Berget Lewis boeken bij ITB

Vanaf 2003 begint Berget zich steeds meer toe te leggen op haar solocarrière. Haar stem biedt oneindige mogelijkheden en ze verkent diverse genres. Zo schrijft ze in de loop der jaren veel eigen werk, mét of zonder medewerking van toonaangevende componisten. In het voorjaar van 2006 laat Berget van zich horen met de single It Don’t Matter (de soundtrack van de Nederlandse speelfilm Bolletjes Blues), enkele maanden later opgevolgd door haar eerste solohit I’d Like To Teach The World To Sing. Een van de bekendste reclameliedjes aller tijden en op verzoek van frisdrankgigant Coca Cola door Berget ge-restyled en op single uitgebracht. Ook in het buitenland blijven haar kwaliteiten niet onopgemerkt. In het najaar van 2006 wordt Berget benaderd door de bekende Duitse dj/producer Eddie Thoneick (Love Sensation) die een muzikale samenwerking voorstelt. Het resultaat liegt er niet om; in februari 2007 is Deeper Love een feit. Een meer dan fantastische dancetrack die in maar liefst 16 landen wordt gereleased en direct de hitlijsten bestijgt.

In maart 2007 vormt Berget met Edwin Evers een gelegenheidsduo in de vocale prominenten competitie Just The Two Of Us. Een even populair als dicht bekeken muzikaal tv programma, waarbij ze in no-time uitgroeien tot de absolute publiekslievelingen en zorgdragen voor een afgetekende overwinning. Vanaf dat moment weten nationale en internationale artiesten Berget te vinden. Zo verzorgt ze zes ‘special guest’ optredens tijdens de uitverkochte Arena concerten van Toppers Joling, Gordon en Froger, en is ze de smaakmaker bij vele tv gala’s en evenementen. Aansluitend start Berget in juli 2007 een Europese tournee met Candy Dulfer, Rosie Gaines en de band van Prince, waarbij maar liefst 18 concerten worden gedaan in 11 landen.

Tussen de vele optredens door leggen Berget en producer Dutchflower de basis voor haar debuutalbum Finally dat in oktober 2007 wordt uitgebracht en waarop o.a. Tjeerd en Trijntje Oosterhuis, Edsilia Rombley, Candy Dulfer en The Anonymous (Postman) hun medewerking verlenen. Van het album verschijnt in november 2007 de single Feel This Way Again waarop zij niet alleen het beste uit haar stem haalt, maar bovenal haar enorme veelzijdigheid etaleert. In 2008 laat Berget van zich horen met Let Me See Ya Move en het door haarzelf geschreven Sooner Or Later, 2 regelrechte radiohits die niet alleen steun vinden bij de programmamakers maar bovenal bij een breed publiek. Zo is ze als special guest te zien in ‘Samen Met Dré in de Amsterdam Arena en maakt ze haar opwachting bij ‘Jeroen Van Der Boom In Concert’ in de Heineken Music Hall.

Berget Lewis boeken?

Berget Lewis heeft een swingende solo-show, speelt het dak eraf met haar eigen topband The Soul-X-Plosion en gaat terug naar de onweerstaanbare grooves van haar roots met The Gospeltrain. Hoe dan ook, een optreden van Berget Lewis is nooit hetzelfde en altijd de moeite waard. 

Berget Lewis is te vinden via;
Berget Lewis regelen, Berget Lewis arrangeren, Berget Lewis huren, Berget Lewis boeken, Berget Lewis  informatie, Berget Lewis biografie, Berget Lewis boekingsburo, Berget Lewis boekingsbureau, Berget Lewis  artiestenbureau, Berget Lewis  prijzen, Berget Lewis inhuren, Berget Lewis offerte, Berget Lewis bookings, Berget Lewis boekingskantoor, Berget Lewis boekingen, Berget Lewis kosten.
 
Berget Lewis  boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via 
tel: 073-6440773 / 020-4970391 (NL) 
tel: 014-1439496 (B)