Entertainment in de stand | ITB Entertainment Group BV 073-6440773 | 020-4970391

Entertainment in de stand

' (1) | ' (1) | ' (1) | ( (1) | 2 (1) | 3 (1) | 3 (1) | 3 (1) | 4 (1) | 4 (1)

Body Art - Specials

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Body Art - Specials
Een echte specialist in het ontwerpen en uitvoeren van bodypainting. Zij maakt niet alleen eigen creaties, maar kan bijvoorbeeld ook uw bedrijfslogo aanbrengen op een model. Absolute blikvanger voor beurzen en promoties.

Fotogastenboek

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Speciaal fotogastenboek voorop de beurs. Een maatwerk omlijsting rond de foto met uw logo of bijvoorbeeld website. Alle bezoekers krijgen hun foto direct mee of u geeft ze een kaart met daarop een link naar uw site waar ze de foto gratis kunnen downloaden. Voor beurzen zijn er diverse mogelijkheden, kortom neem kontakt op met een van onze adviseurs.   Fotogastenboek boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via info@itb-entertainment.com of via 073.644.0773 (NL) | 020.497.0391 (NL) | 014.143.9496 (B) ITB entertainment biedt meerdere fotografie en film suggesties. Bekijk onder andere het surpriseshoot, voetbal fotoshoot, mobishoot, filmgastenboek, glamourshoot, de klik-klak-slak, bedrijfsfilm, fotograaf en prentbox. Wij maken graag een voorstel op maat.       Fotogastenboek is te vinden via; Fotogastenboek regelen, Fotogastenboek arrangeren, Fotogastenboek huren, Fotogastenboek boeken, Fotogastenboek informatie, Fotogastenboek biografie, Fotogastenboek boekingsburo, Fotogastenboek boekingsbureau, Fotogastenboek artiestenbureau, Fotogastenboek prijzen, Fotogastenboek inhuren, Fotogastenboek offerte, Fotogastenboek bookings, Fotogastenboek boekingskantoor, Fotogastenboek boekingen, Fotogastenboek kosten.

Hapjes met een verhaal

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Hapjes met een verhaal
Een reuze kookboek waarin de kok een mooi verhaal kan vertellen over zijn culinaire verrassingen. Het kookboek is een demontabel decorstuk voorzien van deur aan de voorkant, balie met kastjes en verlichting. Verder zit er een reuze sleutel bij en decoratieve boekenlegger. Het programma is geheel naar wens aan te vullen of te vereenvoudigen. Denk hierbij aan een Frans terras, Reuze fotocamera, mini podium met muziek etc. De details: 350cm lang / 250 cm hoog / van 85 tot 300 cm breed (6 meter2) Zowel binnen als buiten op te stellen Afsluitbaar Inclusief op/afbouw en transport Optioneel; Showkok Top kok Mathijs Vrieze Acteurs Terras Muzikant Reuze fotocamera

Promotieteam

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Promotieteam
ITB Promotions verzorgt het gehele traject dat nodig is om uw promotiecampagne tot een succes te maken. Wij adviseren en ondersteunen u in het voortraject, tijdens de uitvoering houden wij u continu op de hoogte en na afloop ontvangt u van ons een gedegen evaluatie met eventueel foto's en conclusies op een rij. Het team wordt samengesteld aan de hand van uw wensen.

Virtual Reality

Photo Video Audio
Price: 
€1250 — €2500
Virtual Reality
Midden in een virtuele wereld die direct op je bewegingen reageert. Door te duiken, te springen en met je armen te zwaaien, speel je een spel. Het hele lichaam in de strijd geworpen. Je lichaam als joystick. Een eenvoudig en doeltreffend systeem dat een krachtige vorm van fysieke participatie levert. De spelers worden meegezogen in een multidimensionale sensatie van beeld, geluid en interactie. Dat maakt het ideaal voor promotiedoeleinden en evenementen.