duo's trio's | ITB Entertainment Group BV 073-6440773 | 020-4970391

duo's trio's

' (1) | ' (1) | ' (1) | ( (1) | 2 (1) | 3 (1) | 3 (1) | 3 (1) | 4 (1) | 4 (1)

't Gelag

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
't Gelag
Een avond vol ouderwetse gezelligheid, met middeleeuwse klanken, dat is waar 't Gelag een grote specialist in is. Deze volksmuziekgroep heeft een zeer authentiek repertoire dat varieert van middeleeuwse tot traditionele Nederlandse, Vlaamse of Franse volksmuziek. Het instrumentarium van 't Gelag is naast mooi om naar te luisteren ook zeer bezienswaardig. Draailier, doedelzak, ruispijp, gitaar, mandoline, harmonica, accordeon, cornemuse, fluit en kromhoorn zijn de instrumenten die tijdens hun optredens worden bespeeld. Uiteraard worden er naast instrumentale stukken ook liederen ten gehore gebracht. 't Gelag heeft een CD uitgebracht, "Dreun", die in de vakbladen lovende kritieken ontving. Daarnaast is 't Gelag te zien en te horen geweest bij verschillende programma's van de KRO en bij het NOS programma "'t Klokhuis".

2 Guys and Doll

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
2 Guys and Doll
Een meerwaarde voor elk feest! Stijlvolle achtergrond muziek tijdens het diner of een swingende dansavond? Zuid-Amerikaans, Spaans, Country & Western,70tees, 80tees 90tees en de huidige tophits. "2 Guys & Doll" Met deze band kan uw avond niet mislukken! 2 Guys & Doll heeft vele mogelijkheden en is door de vele jaren ervaring inzetbaar voor elke gelegenheid. Met een scherp oog voor de wensen van de opdrachtgever en een feilloos gevoel hoe een muzikale opbouw de avond tot een succes kan maken. Een echt all-round orkest, dat in diverse stijlen optreedt, van chique tot vrije tijd.   Het repertoire is veelomvattend. Easy-listening , Rock & Roll , Zuid Amerikaans, Soul, Country, Nederlandstalig, Pop, Duits, Spaans, vrijwel alles is mogelijk. Aan de hand van het karakter van het feest maakt 2 GUYS & DOLL de juiste selectie uit het repertoire met altijd als resultaat dat iedereen een fantastisch avond heeft. Flexibiliteit en klantvriendelijkheid zijn voor 2 GUYS & DOLL sleutelwoorden. 2 GUYS & DOLL staat bekend om haar veelzijdigheid en perfecte geluid. Een eigen up to date geluids- en lichtinstallatie staat daar garant voor. De musici hebben inmiddels een groot repertoire opgebouwd van ongeveer 500 songs in verschillende genres en voor alle leeftijden. Door de grote ervaring die zij hebben opgedaan in de jaren weten zij op een gepaste manier van elk feest een feest te maken.

All the Best

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Met de presentatie van het nieuw gevormde muziekgezelschap ‘ALL THE BEST’, heeft Nederland er een klinkende topper bij. Samengesteld uit muzikanten die hun plaats in de vaderlandse muziek al meer dan verdiend hebben, bent u verzekerd van enkele uren topvermaak. ‘All The Best’ biedt een uitgebalanceerd akoestisch geluidsbeeld, geschikt voor ieder soort evenement of feest. Een volume waarbij een conversatie nog gewoon mogelijk is, een muzikale ‘swing’ waarbij het moeilijk stilzitten is! Het omvangrijke repertoire omvat de meest uiteenlopende wereldstukken. Van heerlijke luisterliedjes tot pittige danspartijen. Alle toppers komen langs. Voor de grotere partijen/feesten kan het trio aangevuld worden tot kwartet met een slagwerker/percussionist.  

Allez Allez

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Allez Allez en Lydia Guiso boeken doet u bij ITB entertainment group 073-6440773 | 020-4970391 of info@itb-entertainment.comKris & Dave zijn twee Belgische muzikanten die heel wat watertjes hebben doorzwommen. Ze speelden met groepen zoals Eli Jones, Go Nutz, Mo Groove, Broncko en begeleidden al heel wat bekende Vlamingen.Allez Allez is niet het standaard coverduo, maar een gewaagde formatie dat op een heel energieke manier zijn nummers brengt. In verschillende sets bouwen zij op van stevige pop en rock tot swingende disco en salsa. In een originele mix wisselen ze de grote internationale en Nederlandstalige klassiekers naadloos af met heel recente top 40-hits.Allez Allez vult voor elke gelegenheid op unieke wijze het muzikale menu voor u in. Niet alleen hun ruime repertoire, dat geschikt is voor zowel recepties, gala’s, cafés, uitbundige party’s of thematische invullingen, maar ook hun manier van optreden is vol overgave en humor. Zij begeven zich volledig draadloos tussen jouw gasten en staan zo direct in contact met het publiek.Nu is er de mogelijkheid om Allez Allez te boeken met de bekende Vlaamse Lydia Guiso. Zij was tot tweemaal toe te zien in het bekende televisieprogramma Expeditie Robinson, maar nog belangrijker een `tropische’ verrassing bij Idol’s in 2007. Sindsdien heeft haar zang carrière een hele vlucht gemaakt en heeft ze zichzelf nog meer ontpopt als top zangeres.Samen met Allez Allez brengt Lydia een verrassend muzikaal spektakel!Sound: door de huidige techniek en de versterking kunnen zij een zeer uitgebreid en totaal muziekprogramma brengen.Mobiel: ze bewegen zich draadloos door het publiek, waardoor ze de mensen op een speelse manier kunnen benaderen.Wellicht op zoek naar andere muziek? Bekijk ook eens;Knappe koppen, Acoustic unlimited, Mister Right, Allez Allez, Les Troubadours,  Best 4 akoestisch, Dimitry of Mile.ALLEZ ALLEZ is te vinden via;ALLEZ ALLEZ regelen, ALLEZ ALLEZ arrangeren, ALLEZ ALLEZ huren, ALLEZ ALLEZ boeken, ALLEZ ALLEZ  informatie, ALLEZ ALLEZ biografie, ALLEZ ALLEZ boekingsburo, ALLEZ ALLEZ boekingsbureau, ALLEZ ALLEZ artiestenbureau, ALLEZ ALLEZ prijzen, ALLEZ ALLEZ inhuren, ALLEZ ALLEZ offerte, ALLEZ ALLEZ bookings, ALLEZ ALLEZ boekingskantoor, ALLEZ ALLEZ boekingen, ALLEZ ALLEZ kosten.ALLEZ ALLEZ boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via email: info@itb-entertainment.com tel: 073-6440773 / 020-4970391 (NL) tel: 014-1439496 (B)REACTIES:Mevr. Schaubroeck - Indusign NV:"Heel erg bedankt voor de vlotte en goede samenwerking. Alle gasten waren vol lof over het fantastische optreden. We werden zelfs meerdere keren aangesproken voor jullie contactgegevens. ECHT TOP, jullie maakten dit uniek evenement af!" 

Belgreco

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Belgreco
Belgreco kent een steeds groeiende internationale reputatie met hun gevarieerd Grieks repertoire gaande van het populaire genre over ballades tot de typische rebeticamuziek en veel originele eigen nummers. Op virtuoze wijze bespelen ze de bouzouki, gitaar, fluit, klavier, accordeon en xylofoon. De attractieve show doorweven met meertalige poëzie ademt een betoverende sfeer uit. Naast de driestemmig gezonden liederen en instrumentale nummers, verrast Belgreco u met enkele typische Griekse dansen. Belgreco verwierf reeds en sterke live reputatie en wordt veel gevraagd voor; gala's , concerten, prive- en bedrijfsfeesten, academische zittingen en festivals. Belgreco inmiddels bekend in ; België, Nederland, Frankrijk en Duitsland.

Cavatina

Photo Video Audio
Price: 
€1250 — €2500
Cavatina
Door de jaren heen is er veel muziek geschreven voor de combinatie van fluit en gitaar. Tot op heden worden daar nog steeds stukken aan toegevoegd. Dit was een reden voor Mariëlle en Bart om in 1996 een duo op te richten onder de naam Cavatina. Het repertoire van Cavatina is veelzijdig en voor een breed publiek toegankelijk door een combinatie van diverse muziekstijlen. Grotendeels spelen zij bekende werken die onder de noemer licht-klassiek vallen, zoals de 'Turkse Mars' van Mozart en de 'Habanera' uit 'Carmen' van Bizet. Ook spelen zij een aantal televisie- en filmthema's zoals 'Cavatina' uit 'The Deerhunter' en 'The Thorn Birds Theme'. Natuurlijk wordt ook het originele repertoire voor fluit en gitaar niet vergeten: Astor Piazzolla, Domeniconi en Machado hebben prachtige werken voor deze combinatie geschreven. Cavatina kan dan ook zowel concerten als achtergrondmuziek verzorgen. Voor een programma maken Mariëlle en Bart een keuze uit het gehele repertoire, maar in overleg kan het programma vanzelfsprekend worden aangepast  

Charles Dickens Trio

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Professionele muzikaal gezelschap bestaande uit accordeonist, gitarist/percussie, trompettist/saxofonist/fluit en meerstemmige zang. Sfeervolle ‘kerstsongs’ brengen ze akoestisch ten gehore. Kleding en repertoire aangepast aan de wensen van de opdrachtgever.   

Chuchuca

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Chuchuca
Latijns-Amerika heeft een zeer uitgestrekte en diepgaande traditie op het vlak van volksmuziek en Mexico vormt hierop geen uitzondering. Vóór de Spaanse verovering speelden de Mexicanen muziek bij zeer uiteenlopende evenementen, gaande van begrafenissen tot regenoproepingen, van lentefeesten tot mensenoffers. De komst van de Spanjaarden betekende een ware verrijking op muzikaal vlak, omdat zij naast het introduceren van nieuwe instrumenten zoals de gitaar, de viool en het slagwerk, ook een samensmelting tot stand brachten tussen twee muziekgenres die duidelijk gekenmerkt werden door een diepgaande gevoeligheid. Uit het samenvloeien van deze muziekculturen werden de wereldbefaamde mariachis geboren. Hoewel deze mariachis het best gekend zijn, zijn zij slechts één voorbeeld van de Mexicaanse muziek. Ook bekend zijn o.a. de trios, de soneros (de componisten van de internationaal gekende bamba), de redobas, de trovadores, inheemse muziekgroepen.... Chuchuca speelt niet alleen deze verschillende muziekgenres, maar zij leggen in de muziek ook de warme, vriendelijke gevoelens die zo eigen zijn aan het Mexicaanse volk, waardoor zij erin slagen van elk optreden een waar feest te maken. Chuchuca brengt de liedjes uit het repertoire met begeleiding van verschillende muziekinstrumenten, zoals de gitaar, de jaranas, de maracas, de palos de lluvia, de tumbadores, de guiros, de teponastles, de ocarinas ... Chuchuca werd opgericht in 1987 door Héctor Islas en speelde sindsdien in verschillende steden in Mexico, de Verenigde Staten en Europa. Chuchuca nam deel aan belangrijke festivals, o.a. Europalia Mexico 1993, waar zij bijna alle openingsceremonies opluisterden met hun prachtige muziek. De groep werd bovendien uitgenodigd voor verscheidene radio- en TV- programma's en speelde mee in de films "De Gesloten Kamer" en "Close".

Coda

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Coda boeken doet u bij ITB entertainment. CODA is een trio dat zich onderscheidt door stijl, allure en prestige. De frisse jonge beroepsformatie Coda met een representatieve uitstraling en een muzikaal gehalte van superieure kwaliteit. Coda speelt popsongs van o.a. John Miles, Elton John en Eros Ramazzotti worden niet geschuwd en zorgen er voor dat menig dansvloer van het begin tot het einde gevuld is. Dat CODA beschikt over een absolute meerwaarde blijkt wel uit de uitstekende zangeres en het zeer allround repertoire dat zelfs nummers bevat van de gitaarvirtuozen “The Gipsy Kings”. De bezetting van dit fantastische trio, Coda,  bestaat uit; gitarist/zanger, toetsenist/zanger en een saxofoniste/percussioniste/zangeres. Coda is inzetbaar voor bruiloft, verjaardag, bedrijfsfeest, braderie etc. Kortom Coda boeken voor elk evenement!

Concore Trio

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Concore Trio
Carlo Willems werd geboren te Sint-Truiden op 17 mei 1959. Hij begon zijn muziekstudie aan de plaatselijke muziekacademie van zijn geboortestad: notenleer in de klas van Marcel petré en slagwerk in de klas van Marcel Vanasselbergh.Na zijn humaniora werd hij door Leo Caerts gevraagd om als studiodrummer te fungeren in de "Swanstudio's" te Huizingen. Tussen 1977 en 1979 werkte hij mee aan tal van plaatopnames in het lichte muziekgenre. Vanaf 1980 studeerde hij aan het Lemmensinstituut waar hij eerste prijzen behaalde voor notenleer in de klas van Lode Dieltiens, slagwerk in de klas van Ludo Claesen en kamermuziek bij Rudi Haemers. In 1987 haalde hij het hoger diploma voor slagwerk met de grootste onderscheiding en één jaar later het hoger diploma kamermuziek eveneens met de grootste onderscheiding en dit in de klas van Leo Ouderits. Het pedagogisch diploma behaalde hij bij Patrick Peire. Tijdens deze studies bleef hij actief als musicus, zowel in het klassieke als in het lichtere genre. Hij speelde onder andere in het orkest van Eric Melaerts voor de Baccarabeker, het Ensemble voor Nieuwe Muziek o.l.v. Robert Groslot, het ouver-Tura-project, eveneens met Robert Groslot, het freelance orkest van de Spaanse televisie te Tenerife en van 1982 tot 1984 als slagwerker bij het NOB. In 1985 werd hij laureaat van de Tenutowedstrijd. Vanaf toen trad hij verschillende keren op als solist met onder andere het BRTN-Filharmonisch Orkest, het Nieuw Symfonieorkest, het Collegium Instrumentale Brugense , het Orkest van het Lemmensinstituut en het Harmonieorkest van Fedekam o.l.v. Walter Boeykens. Met het trio Concorde realiseerde hij al twee CD's en werd laureaat van de kamermuziekwedstrijd van het Festival van Vlaanderen in 1988. Momenteel is Carlo docent slagwerk aan het Lemmensinstituut te Leuven, leraar aan het Koninklijk Vlaams Muziekconservatorium te Antwerpen en de muziekacademies van Lanaken en Tienen, freelance medewerker van o.a. het BRTN-orkest en het Koninklijk Filharmonisch Orkest van Vlaanderen. Hij is ook nog lid van The Mol Percussion Orchestra, het trio Concorde, het Prometheus ensemble en paukenist bij het Collegium Instrumentale Brugense.

Pagina's