Boekingsbureau | ITB Entertainment Group BV 073-6440773 | 020-4970391

Boekingsbureau

Boekingsbureau

Via ons boekingsbureau boekt u de grootste nationale en internationale acts van Nederland. Wat dacht u bijvoorbeeld van een topzangeres als Maan of een band als Kensington? Dankzij de directe lijnen van ITB Entertainment Group regelt u de perfecte band of act voor uw evenement. Wij kunnen u zelfs helpen met de complete line-up. Voor een aantal grote artiesten beheren we zelfs exclusief de agenda. U kan deze enkel via ons boekingskantoor boeken. Heeft u een act of zanger nodig? Geen probleem met één telefoontje is uw complete line-up geregeld.  

ITB Entertainment Group is veel meer dan enkel een boekingsbureau

ITB Entertainement Group is de ziel van entertainment en is dan ook echt betrokken bij elk event. Wij willen dan ook graag onze vakkennis met u delen als u een artiest via onze site boekt. Met meer dan 25 jaar ervaring kunnen we u op vrijwel alle vlakken van dienst zijn. Wij kunnen niet alleen een artiest boeken, band boeken maar ook de beveiligers of de vergunning om het feest compleet te maken. Loopt u tegen organisatorische problemen aan? Geen probleem met één enkel telefoontje lossen we het voor u op. Wij zijn als één van de weinige boekingskantoren echt betrokken bij uw feestje. 

Noodgeval? Bel direct ons telefoonnummer

De avond voor het evenement krijgt u te horen dat uw headliner afgezegd heeft vanwege ziekte. U heeft slechts een paar uur de tijd om een alternatief te regelen. De meeste boekingskantoren schuiven het af als risico voor de organisator. Gelukkig zijn wij wel flexibel en kunnen we u helpen met een oplossing. Als boekingskantoor zijn we 24/7 beschikbaar en kunnen we altijd een oplossing proberen te regelen. In de meeste gevallen lukt dit gewoon. Heeft u geen act via ons bedrijf geboekt? Geen probleem u mag ons ook gewoon bellen in een noodgeval.  

Regel uw artiesten via het boekingsbureau

Van een boekingsbureau verlangt u natuurlijk dat ze met hun acts en artiesten er een onvergetelijk evenement van maken. Dit is exact wat u kan verwachten van ITB Entertainment Group. Als u op zoek bent naar een strakke organisator voor uw entertainment, dan heeft u deze gevonden. Bel vandaag nog voor een afspraak om te overleggen over de mogelijkheden.