Avondvullende shows | ITB Entertainment Group BV 073-6440773 | 020-4970391

Avondvullende shows

' (1) | ' (1) | ' (1) | ( (1) | 2 (1) | 3 (1) | 3 (1) | 3 (1) | 4 (1) | 4 (1)

American Delight

Photo Video Audio
Price: 
€2500 — €5000
      American Delight laat de hoogtijdagen van de swing uit de Big Band periode herleven. Muziek waarbij de blazers kunnen uithalen… Muziek die de Amerikaanse jongeren in vuur en vlam zette... Uitdagend en verfrissend voor elk publiek d.m.v. fantastische, energieke “Tapdans” gecombineerd met show, zang en passie. Dit heerlijk nostalgisch muziekspektakel, gestoken in een compleet vernieuwd jasje en met een geheel eigen sfeer, maakt elke gelegenheid tot een swingend festijn. De diversiteit van het American Delight repertoire stelt hoge eisen aan de muzikanten. Daarom werd gekozen voor Cat Ballou. Dit orkest beschikt over de allerbeste musici, biedt muzikale performance met stijl en is zelfs uit te breiden tot een complete “Big Band” bezetting. Het bruist van de energie in deze meeslepende wereld van glitter en glamour. Showgirls in indrukwekkende kostuums en de geweldige “Tap” performer “Raquel Abrahams” met Latijns-Amerikaanse roots zorgen samen voor een feestelijke en soms adembenemende sfeer. U krijgt de unieke kans aangeboden om nog één keer lekker weg te dromen bij de specifieke ‘ Sinatra’ sound. Peter Douglas brengt op voortreffelijke wijze de allergrootste hits van “The Voice”.

Carnaval 2019 met top acts

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
Bent U nog op zoek naar de juiste invulling voor de carnaval 2019? Wij hebben diverse mogelijkheden zoals kindershows, dansshows, bands en natuurlijk disco met zowel regionale als landelijke krakers. Kindershows en feestacts Konfetti Bart Juwett          Andre van Duin imitator  Clown Babello             Anders met Sander     Clown Menno Erico                             Francesco                   Marcel & Company Bart, Bertus & Friends buikspreekactMuziek Mister Right Allez Allez Knappe Koppen Best 4 Dimz Domino Funky Domino Acts Alphen zusjes Dario Susanne Marcel Alex Charly Rob Ronald Dries Roelvink Activiteiten Suikerspin kabouter Bouwen met LEGO stenen Warner Game Moov Grand Prix Disney Kids Place Knutsel Schminken En vele andere! Bel, email of chat met een van onze medewerkers voor een goed advies en carnavalesk voorstel.

Dance Dance Mania

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Dance Dance Mania
Dance Dance Mania ook wel bekend als Dance Dance Revolution. In Japan, Groot Britanie en de USA kom je het in veel speelhallen tegen en het heeft het de karaoke al van de troon gestoten. Op dit moment worden zelfs al Europese en Nederlandse kampioenschappen gehouden. Wat is Dance Dance Mania? Dance Dance Mania is afgeleid van een computerspel dat in de rest van de wereld erg populair aan het worden is. Het werkt als volgt: je staat op een metalen plaat waar 4 pijlen op staan: links, rechts, boven en beneden. Op het scherm voor je worden pijlen geprojecteerd op de maat van de muziek. Het is nu aan jou om op de maat van de muziek op de pijlen te stappen. Degene die dit het beste doet, krijgt de meeste punten en wint. Het is de ideale manier om plezier te hebben en in vorm te blijven. Wedstrijd Bij Dance Dance Mania is de mogelijkheid om een competitie te houden. Uw gasten kunnen zich aanmelden en dansen 1 ronde van circa 1,5 minuut. Hiervan wordt een top 5 bijgehouden; deze wordt ook regelmatig vertoond op een projectiescherm. Aan het einde van de show worden de nummers 1 en 2 geroepen voor een finale. Zoals met iedere wedstrijd zijn ook bij Dance Dance Mania diverse leuke prijzen te winnen. Tevens is het voor bedrijfsfeesten en teambuilding mogelijk om met een speelschema van meerdere rondes te werken. DJ & Presentator De show wordt begeleid door een presentator die voor de danssessies enkele demonstraties verzorgt en uitleg geeft over het spel. Als optie kan er voor en na de danssessies gedraaid worden door een DJ. Voor wie Verrassend alternatief voor bijvoorbeeld de karaokeshow. Geschikt voor o.a. * Personeelsfeesten * Buurtfeesten * Schoolfeesten * Teambuilding * Openbare evenementen * Winkelcentra

De Burberry's

Photo Video Audio
Price: 
€2500 — €5000
De Burberry's
Mamona, Boy en hun fashion-goeroe Burt Burberry verwelkomen u in de wereld van de ruit. U komt direct in de juiste sfeer wanneer u via de Burberry-loper de locatie betreed. Gedurende de avond wordt duidelijk dat dit hilarische trio hun voorliefde voor de ruit niet onder stoelen of banken steekt. Onder het motto; “de ruit is in, voor iedereen!” metamorfoseert überstylist Burt menig aanwezige tot ware Burberry-Babe. Mede ruitgenoten Mamona en Boy zorgen ervoor dat de avond even hilarisch als muzikaal wordt ondersteund. Hoe dan ook; ieder zintuig wordt tot in de uiteinden geprikkeld en deze avond zal in ieders geheugen gegrift blijven staan. Laat u betoveren door De Burberry’s en hun visie op ‘what is hot’!

De Burberry's Show

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
De Burberry's show boeken voor uw feest. De Burberry's is een verrassende act waarbij het dak eraf gaat. Onder het motto: “Over-the-TOP but not Over-the-Edge” brengen de Burberry’s een wervelende show vol krachtige vocalen en visueel tot de verbeelding sprekende taferelen. Bij aanvang een ware Burberry-loper ervaring met als binnenkomer een fotomoment met De Burberry’s in het speciaal vervaardigde Burberry-foto-frame! Na deze hilarische entree in de overdadig in RUIT gestylde ruimte metamorfoseert Burt menig aanwezige tot Burberry Boy of Babe. Boy Burberry brengt terwijl een repertoir wat geen enkele stemband onberoerd laat en improviseert er vrolijk op los. Tussen deze voor oor/oog en lachspier strelende momenten door kruipt visagiste Mamona ook nog eens in de huid van o.a.: BurberLee Hooper en BurMary Servaes. De BurberDeejay zorgt op zijn beurt voor de onontbeerlijke dance en dak eraf-momenten! Kortom: De Burberry’s boeken garanderen een feestje wat ieder zintuig tot in de uiteinden doet zinderen en in ieders geheugen RUITerlijk en figuurlijk gegrift zal blijven staan. Zowel  avondvullend als openings- en/of tussenact kunt u de Burberry's boeken.   Informatie over De Burberry’s show De Burberry’s show regelen, De Burberry’s show arrangeren, De Burberry’s show huren, De Burberry’s show boeken, De Burberry’s show informatie, De Burberry’s show biografie, De Burberry’s show boekingsburo, De Burberry’s show boekingsbureau, De Burberry’s show artiestenbureau, De Burberry’s show prijzen, De Burberry’s show inhuren, De Burberry’s show offerte, De Burberry’s show bookings, De Burberry’s show boekingskantoor, De Burberry’s show boekingen, De Burberry’s show kosten.

Dj the competition

Photo Video Audio
Price: 
€1250 — €2500
Dj the competition
In plaats van een standaard band of DJ zal er een groot scherm worden geplaatst. Op de achtergrond draait rustige muziek en iedereen krijgt een welkomstcocktail. Wanneer iedereen een plaatsje heeft gevonden (na ca. 20 minuten) verandert het beeld op het scherm naar een digitale dame Miss X. Miss X vertelt op uitbundige wijze over de avond. De gasten krijgen een diner aangeboden waarbij telkens live elementen met de DJ worden verweven. Denk hierbij aan een saxofonist die de zaal in komt lopen, dansact met interactie etc. De DJ zorgt telkens voor het competitie element waarbij Miss X zorgt voor de peptalk. Het scherm zal de gehele avond een centrale rol spelen.

Duelling Guitars

Photo Video Audio
Price: 
€1250 — €2500
Duelling Guitars
Twee gitaristen (entertainers) met zang, dans en begeleiding. Razendsnelle vingers. Opzwepende ritmes. Vier uur (!) puur entertainment dat toewerkt naar een schitterende climax. Muziek en show zoals het publiek ’t het liefst hoort en ziet. Duelling Guitars is gebaseerd op het Duellingconcept; al jaren een enorme hit in Amerika. Fantastische muzikanten on stage die uw publiek rechtstreeks betrekken bij het entertainment. Dit concept is “booming” in Nederland. Zo werkt het! Alles draait om gitaarvirtuozen. Zij staan letterlijk in de spotlights. Deze interactieve show bestaat uit gitaar(duels), zang, bebop, danseressen, een drive-in show en heel veel entertainment. Heeft u een speciaal publiek of speciale wensen? Overleg dan even vooraf en wij stemmen de show af op de favoriete muziek van úw doelgroep. Verzoeknummers zijn ook mogelijk.

Event Piano's

Photo Video Audio
Price: 
€1250 — €2500
Onze witte, licht glinsterende, pianovleugels lenen zich als geen ander om een perfect gedecoreerde kerstsfeer te creëren. Wij hebben zeer veel zorg besteed aan zeer representatieve pianovleugels, waardoor deze ook zonder bezwaar tijdens high-class evenementen ingezet kunnen worden.Onze zangers/pianisten zullen uw gasten vermaken met uiteraard Kerstmuziek, maar ook heerlijk in het gehoor liggende muziek.  Alles live gespeeld en gezongen. En mocht de situatie het toelaten, dan kunnen zij uiteraard ook de sneeuw van de daken spelen met opzwepende dansmuziek en heerlijk entertainment. Maar ze zullen zeker in het Kerstthema blijven. Deze show is een direct afgeleide van de, inmiddels bij vele bekende, Event-Piano’s dueling pianoshow. Een show met twee pianovleugels, waar entertainment, feest, dansen en meezingen de boventoon voeren. Dat onze twee zangers/pianisten eventueel ook avondvullend relaxte luistermuziek kunnen maken is nog niet zo bekend, maar dat kùnnen ze wel! Zo zijn er bijvoorbeeld vele Sinatra nummers in het repertoire aanwezig.  

Hall of Fame live!

Photo Video Audio
Price: 
€2500 — €5000
      Bent U klaar voor een avond vol prominente sterren! Geniet van de sfeer en de sensatie van supersterren met showballet en een live orkest. Niet alleen de unieke en aanstekelijke combinatie van diverse showelementen, maar ook de onnavolgbare sfeer die wordt gecreëerd door het enthousiasme waarmee de musici de (wereld)sterren begeleiden tijdens hun mooiste en grootste hits. MARCO BORSATO, ARETHA FRANKLIN, JOE COCKER, GEORGE MICHAEL, ROBBIE WILLIAMS, STING, VONDA SHEPARD en the queen of pop; MADONNA Al bijna twintig jaar is Madonna wereldberoemd en opzienbarend. In haar muzikale carrière kon Madonna zich ontwikkelen tot een veelzijdige artiest: zangeres en danseres en geweldige performer in haar shows . De manier waarop ROBBIE WILLIAMS opkomt, is typerend: springend, grote ogen opzettend, het publiek uitdagend. En zo gaat het aan één stuk door. Maar naast Robbie Williams de showman, de narcist, de joker.. is er ook MARCO BORSATO de zanger. Die dus opvallend sterk en zuiver zingt, plezier heeft in wat hij doet en dat uitdraagt in zijn songs en iedereen wil vermaken, maar tegelijkertijd zorgt dat het licht, de bandleden en de achtergrondzangeressen hun werk doen. HALL OF FAME live! een avondvullende productie waarbij de mogelijkheid wordt geboden dat de niet van echt te onderscheiden look a’ like virtuozen bij u optreden. Opzwepend, broeierig, soms emotioneel, sexy en zeker dansbaar kortom; PARTY TIME!

Holland Got Disco

Photo Video Audio
Price: 
€2500 — €5000
Gebaseerd op het succes van o.a. Holland’s Got Talent heeft ITB Entertainment Group een avondvullend programma voor u samengesteld. Onder het genot van een heerlijk diner genieten u en uw gasten van een zeer gevarieerd en hoogstaand programma vol swingende discomuziek en entertainment van Hollandse bodem. Bij de ontvangst worden u en uw gasten verwelkomt door Jan Wijdbeens. (imitatie André van Duin door Bart Juwett, beste André van Duin imitator)  Een DJ (voorzien van een prachtig DJ-meubel) draait de lekkerste platen van dit moment.  Een heerlijk aperitief, gevolgd door een voorgerecht. De komische kok zal hierbij het nodige stof doen opwaaien (figuurlijk dan!) Tussen de diverse gangen door is het tijd voor de meest uiteenlopende acts.  Tweede prijswinnaars ELASTIC DOUBLE van Holland’s Got Talent zorgen voor een spetterende opening. Hun bewegingen zijn ongeëvenaard!   Buikspreker Bart, u weet wel van de hilarische act ‘BART EN BERTUS’ laat u lachen met zijn act. Wie weet bent u wel onderdeel van de act! Je weet het nooit met deze buikspreker. Alles en iedereen praat! Nog vers in het geheugen staat BOY, de finalist van Holland’s Got Talent 2011 ! Met zijn rad zorgt hij voor een spetterende show als afsluiting van de avond. Natuurlijk sluiten we af met een heerlijk dessert en wordt er op vrolijke wijze afscheid van u genomen door alle artiesten. Een unieke gelegenheid om de sfeer van Holland’s Got Talent van dichtbij te proeven.

Pagina's