Artiestenbureau | ITB Entertainment Group BV 073-6440773 | 020-4970391

Artiestenbureau

 

ITB Entertainment Group is naast organisatiebureau ook als artiestenbureau met een groot aantal artiesten een verbintenis aangegaan. Van vele artiesten & musici wordt de exclusieve agenda beheert en worden alle optredens geregeld. Tevens wordt van een groot aantal ook het management verzorgd. Denk hierbij aan de contacten die het artiestenbureau onderhoudt met de diverse platenmaatschappijen en televisieproducenten.

Of het nu gaat om een bedrijfsevenement, een opening, een huwelijksfeest, een productpresentatie, lezingen of wat voor evenement dan ook. Het succes van uw evenement begint met de keuze van een goed artiestenbureau met de juiste selectie aan professionele acts en artiesten. Het zijn de zangeressen, de zangers, de toporkesten, popgroepen, comedians, mentalisten, illusionisten, sneltekenaars en al die andere artiesten die uw evenement doen slagen. Op deze manier maakt u van uw feest een happening die een indruk achterlaat welke uw gasten niet snel zullen vergeten.

Een goed artiestenbureau is dus onmisbaar bij elke evenement. Daarom zorgt ITB Entertainment Group B.V. ervoor dat u een zeer ruime keuze heeft uit de top van de nationale en internationale showbizz.