Artiestenbureau | ITB Entertainment Group BV 073-6440773 | 020-4970391

Artiestenbureau

artiestenbureau

Artiestenbureau ITB entertainment

Via een artiestenbureau boekt u nationale en internationale acts voor uw evenement. In onze database hebben we meer dan 400 acts klaar staan om te boeken voor uw feestje. Van de Kensington tot een illusionist u kan het echt allemaal bij ons boeken. Voor verschillende artiesten beheren we zelfs exclusief de agenda. Bent u op zoek naar een leuke act? Neem dan gerust contact met ons op. Wij gaan direct voor u op zoek naar een passende act die uw evenement helemaal afmaakt. Via ons boekingskantoor hebt u altijd een direct aansluiting met de grootste acts.

Of het nu gaat om een bedrijfsevenement, een opening, een huwelijksfeest, een productpresentatie, lezingen of wat voor evenement dan ook. Het succes van uw evenement begint met de keuze van een goed artiestenbureau met de juiste selectie aan professionele acts en artiesten. Het zijn de zangeressen, de zangers, de toporkesten, popgroepen, comedians, mentalisten, illusionisten, sneltekenaars en al die andere artiesten die uw evenement doen slagen. Op deze manier maakt u van uw feest een happening die een indruk achterlaat welke uw gasten niet snel zullen vergeten.

Ontdek onze innovatieve concepten zoals Argumented Reality en Virtual reality

Bent u op zoek naar een act die uw evenement helemaal af gaat maken? ITB Entertainment is veel meer dan gewoon een artiestenbureau. Al ruim 25 jaar staan we bekend om de meest innovatieve concepten. We houden dagelijks de laatste ontwikkelingen bij en zijn zelfs voorloper in VR evenementen. Lijkt het u leuk om zo’n trend naar uw evenement te brengen? Neem gerust eens contact met ons op en we kijken graag hoe we uw evenement het beste kunnen aanvullen. Zoals u merkt zijn we veel meer dan gewoon een artiestenbureau.

Maak gebruik van onze kennis als artiestenbureau

ITB Entertainment Group is naast organisatiebureau ook als artiestenbureau met een groot aantal artiesten een verbintenis aangegaan. Van vele artiesten & musici wordt de exclusieve agenda beheert en worden alle optredens geregeld. Tevens wordt van een groot aantal ook het management verzorgd. Denk hierbij aan de contacten die het artiestenbureau onderhoudt met de diverse platenmaatschappijen en televisieproducenten.

Bij het boeken van een artiest komt soms meer kijken dan enkel de boeking. Er zijn bijvoorbeeld randvoorwaarden waar u als organisatie aan moet voldoen. Het zou kunnen dat u hier niet aan kan voldoen of dat u hier geen ervaring mee heeft. Gelukkig laten wij u nooit in de kou staan en kunnen wij u hierbij helpen. Wij helpen u graag om uw evenement geslaagd te maken en te voldoen aan alle voorwaarden voor grote internationale acts. Blijkt er ineens s’avonds toch iets te ontbreken? Met één telefoontje helpen wij u uit de brand en zoeken we gezamenlijk een oplosing.

Boek een act via het artiestenbureau

Een goed artiestenbureau is dus onmisbaar bij elk evenement. Daarom zorgt ITB Entertainment Group B.V. ervoor dat u een zeer ruime keuze heeft uit de top van de nationale en internationale showbizz. Bent u op zoek naar een grote internationale artiest om uw event de headliner te geven die het verdient? Geen probleem via onze website kan u direct een act boeken. Binnen enkele klikken is uw artiest geregeld en kan u rekenen op puur top entertainment.