Animatie | ITB Entertainment Group BV 073-6440773 | 020-4970391

Animatie

' (1) | ' (1) | ' (1) | ( (1) | 2 (1) | 3 (1) | 3 (1) | 3 (1) | 4 (1) | 4 (1)

Albert Einstein animatie

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Albert EinsteinHij is pienter, grappig en informatief.Albert is voor elke gelegenheid inzetbaar.Voor de promotie van uw produkt op beurs ,bedrijf of andere gelegenheid, daar weet Albert een draai aan te geven die zeker bij u in uw gedachten zal blijven hangen.Albert is er voor u! REACTIES: Optreden 19 en 20 maart in Groot-Bijgaarden (B)Christophe Westerlinck: "Dit was echt super gedaan. Wij zijn zeer tevreden van onze Einstein – dit liep allemaal zeer goed. Interactie met de klanten was prima. Het opzet was zeer geslaagd".

André van Duin imitator

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
NIEUWE VIDEO'S TOEGEVOEGDImiteren is een gevoel. Om iemand exact na te kunnen doen, moet je je kunnen verplaatsen in die persoon. Het is BART JUWETT gelukt om op die manier een perfecte imitatie te brengen van Nederlands grootste komiek ANDRÉ VAN DUIN.Al ruim 35 jaar imiteert BART JUWETT zijn grootste idool. Hij kent van Duin van binnen en van buiten. Daarom is naast zijn goed lijkende uiterlijk ook de geïmiteerde stem van Bart niet te onderscheiden van het echte ‘van Duin geluid’.BART JUWETT imiteerde de bekendste typetjes van André van Duin zoals: Meneer de Bok, de Pizzabezorger, de Gezagvoerder, de Consumentenman, Jan Wijdbeens(report) en natuurlijk Koos Grandioos met zijn grote hit ‘Ajohee’In een act van een half uur met de nodige dosis André van Duin humor, liedjes en sketches komen de meeste typetjes voorbij en zorgen voor een heleboel lachsalvo’s. Ook het publiek wordt bij de show betrokken. Vrijwilligers wordt gevraagd te assisteren bij André’s nieuwste experiment...de guillotine.In 2015 deed Bart Juwett als André van Duin imitator mee aan het poppenprogramma Popster! op SBS6Zie ook:Bart Juwett (algemeen) Bart en Bertus (buikspreker) De Andere van Duin Show Wijdbeens ReportAndré van Duin imitator is te vinden via; André van Duin imitator regelen, André van Duin imitator arrangeren, André van Duin imitator huren, André van Duin imitator boeken, André van Duin imitator informatie, André van Duin imitator biografie, André van Duin imitator boekingsburo, André van Duin imitator  boekingsbureau, André van Duin imitator artiestenbureau, André van Duin imitator prijzen, André van Duin imitator inhuren, André van Duin imitator offerte, André van Duin imitator bookings, André van Duin imitator boekingskantoor, André van Duin imitator boekingen, André van Duin imitator kosten, André van Duin popster, André van Duin management. André van Duin imitator  boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via info@itb-entertainment.com of via +31.73.644.0773 (NL) | +31.20.497.0391 (NL) | +32.14.143.9496 (B)

Ballonkarikaturiste

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
BALLONNENKARIKATURISTE boeken voor uw feest of evenement doet u eenvoudig online via info@itb-entertainment.com Ballonkarikaturen boeken is nieuw, origineel en verrassend!In een handomdraai wordt een ballonkarikatuur gemaakt van u of uw gasten. De ballonnen zijn zeer goed te vormen en geven daarom een vrolijke en met luchtgevulde vergelijking van de persoon. Humor, verrassend en lijkend; ballonkarikaturen op uw feest!Leuk voor jong en oud!!BALLONNENKARIKATURISTE is te vinden via;BALLONNENKARIKATURISTE regelen, BALLONNENKARIKATURISTE arrangeren, BALLONNENKARIKATURISTE huren, BALLONNENKARIKATURISTE boeken, BALLONNENKARIKATURISTE  informatie, BALLONNENKARIKATURISTE biografie, BALLONNENKARIKATURISTE boekingsburo, BALLONNENKARIKATURISTE boekingsbureau, BALLONNENKARIKATURISTE artiestenbureau, BALLONNENKARIKATURISTE prijzen, BALLONNENKARIKATURISTE inhuren, BALLONNENKARIKATURISTE offerte, BALLONNENKARIKATURISTE bookings, BALLONNENKARIKATURISTE boekingskantoor, BALLONNENKARIKATURISTE boekingen, BALLONNENKARIKATURISTE kosten.BALLONNENKARIKATURISTE boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via email: info@itb-entertainment.com tel: 073-6440773 / 020-4970391 (NL) tel: 014-1439496 (B)

Bamboo Bears

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Bamboo Bears
Een tekenfilmserie van eigen bodem, bedacht door Sicco Kingma. De hoofdfiguren zijn de rode panda Bamboo-Lee, het bamboerat-meisje Dah-Lin en Slo-Lee de reuzenpanda. Samen met de geleerde rat Know-How en de vriendelijke vliegende draak Ai-Ai bestrijden zij het kwaad. Het thema van de serie als geheel is milieu en dierenwelzijn. In de zijlijnen is de serie ook wel een beetje educatief, maar de hoofdmoot wordt toch wel gevormd door de avonturen van de hoofdpersonages. De wereld waarin zich deze serie afspeelt lijkt precies op de onze, alleen wordt ze bevolkt door rechtoplopende en aangeklede ratten in plaats van mensen. De 'dieren', aan de andere kant, leven in de natuur, op vier poten zoals in onze wereld. Gelukkig kunnen ze praten, zodat onze helden zich verstaanbaar kunnen maken. Het kwaad wordt gerepres enteerd door de multinational Ratco, geleid door de niets ontziende en immer in sigarenrook gehulde Ratta Leone.

Bart en Bertus

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
Bart en Bertus  boeken voor uw feest of evenement doet u eenvoudig online via info@itb-entertainment.com   Eén … nou ja… twee raskomieken op 1 podium. Buikspreker Bart Juwett presenteert een verrassende buikspreekact samen met Bertus. Een snel, afwisselende act met diverse maatwerk mogelijkheden. De buikspreekact is geschikt voor zowel jong als oud en kan in diverse hoedanigheden worden gepresenteerd. Kijk ook op www.bartenbertus.nl   Bart en Bertus  is te vinden via; Bart en Bertus  regelen, Bart en Bertus  arrangeren, Bart en Bertus  huren, Bart en Bertus  boeken, Bart en Bertus informatie, Bart en Bertus  biografie, Bart en Bertus  boekingsburo, Bart en Bertus  boekingsbureau, Bart en Bertus  artiestenbureau, Bart en Bertus prijzen, Bart en Bertus inhuren, Bart en Bertus offerte, Bart en Bertus bookings, Bart en Bertus  boekingskantoor, Bart en Bertus  boekingen, Bart en Bertus  kosten. Bart en Bertus  boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via info@itb-entertainment.com of via +31.73.644.0773 (NL) | +31.20.497.0391 (NL) | +32.14.143.9496 (B)  

Bert & Ernie

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Bert & Ernie
Het populaire kleuterprogramma Sesamstraat is inmiddels al meer dan 30 jaar te zien op de Nederlandse televisie. De populaire bewoners Bert & Ernie worden door miljoenen kinderen over de hele wereld aanbeden. ITB Entertainment Group BV organiseert een Meet&Greet met deze tv-helden! Kinderen kunnen met ze op de foto voor een blijvende herinnering.

Biba Boerderij

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Veel stadse kinderen komen steeds minder in aanraking met het plattelandsleven. 'Een koe is paars en melk komt uit de supermarkt' zijn uitspraken die er niet om liegen. Spelenderwijs richt Bibaboerderij zich op verantwoord en duurzaam leven waar plezier, gezondheid, sociale betrokkenheid en genieten de basiselementen zijn.   Natuurlijk zijn er veel meer karakters te boeken. Wat dacht u van bijvoorbeeld   Dora en haar vriend Diego. Ook de figuren Kai Lan en Spongebob zijn populaire looppoppen voor op een evenement. Mocht u meer dieren figuren zoeken dan zijn  Woezel en Pip, Nijntje, veel gevraagde karakters. Natuurlijk kan er ook een compleet programma worden samengesteld met daarin diverse bekende karakters en tevens show. Denk hierbij aan bijvoorbeeld De Toverschool on Tour.  

Blazing Blades

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Blazing Blades
Een spectaculaire show in een geheel eigentijdse stijl. Verschillende vlijmscherpe wapens vliegen u om de oren op moderne, opzwepende muziek. De toeschouwer wordt geen minuut rust gegund. Kruisboog, revolver, diverse messen, bijlen en werpsterren worden met uiterste precisie geworpen en geschoten. Deze show is adembenemend en is misschien niet altijd geschikt voor gevoelige kijkers.      Norbert’s jarenlange ervaring, training, technische perfectie en absolute precisie komt tot uiting in deze sensationele show. Probeert u maar een keertje met een kruisboog de stengel van een roos te raken!   Het adembenemende hoogtepunt vormt zonder twijfel het messenwerpen naar een draaiend bord! Uniek in Nederland! Dit onderdeel vereist de hoogste concentratie, een rotsvaste hand en timing tot op de honderdste seconde. Slechts enkele mensen ter wereld beheersen deze kunst.   Klik hier voor Les Indians. Een klassieke messenwerpshow op spectaculaire wijze!

Bob de Bouwer

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
Vanaf nu is Bob de Bouwer in een nieuw jasje gestoken. Daar hoort natuurlijk ook een prachtig nieuw kostuum bij.Boek hem nu voor een Meet & Greet en vanaf mei is ook de nieuwe mini-show te boeken. De goedlachse bouwvakker Bob kan samen met zijn vrienden Leo en Wendy en zijn machines Scoop, Muck, Dizzie, Rollie en Liftie alles maken. Met de leus "Kunnen wij het maken" gaat hij op pad om allerlei problemen op te lossen. 
Bob de Bouwer boeken, bel ITB Entertainment Group of mail naar info@itb-entertainment.com Razend populair bij kinderen tot 8 jaar. Het succes van Bob de Bouwer kent op dit moment geen grenzen. Hij is werkelijk razend populair bij kinderen zowel in Nederland als bij de rest van Europa.Overal waar Bob de Bouwer verschijnt tijdens de Meet & Greet sessies op winkelcentra, kermissen loopt het storm. Kinderen (en ouders) staan in rijen om hun TV-held in het echt te ontmoeten. Natuurlijk zijn er veel meer karakters te boeken. Wat dacht u van bijvoorbeeldDora en haar vriend Diego. Ook de figuren Kai Lan en Spongebob zijn populaire looppoppen voor op een evenement. Maar ook bijvoorbeeld Woezel en Pip, Bob de Bouwer, Garfield, Faun het Schaap, Nijntje, Bibaboerderij en nog veel meer populaire karakters. Natuurlijk kan er ook een compleet programma worden samengesteld met daarin diverse bekende karakters en tevens show. Denk hierbij aan bijvoorbeeld De Toverschool on Tour. 

Pagina's