Workshops | ITB Entertainment Group BV 073-6440773 | 020-4970391

Workshops

' (1) | ' (1) | ' (1) | ( (1) | 2 (1) | 3 (1) | 3 (1) | 3 (1) | 4 (1) | 4 (1)

Valkenier workshop

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Valkenier workshop boeken ? Tijdens de valkenier workshop krijgt u een demonstratie van diverse roofvogels en een uitleg over het leven van deze beesten. Ook krijgt u in een vogelvlucht inzicht hoe U een goede valkenier wordt! Vermoedelijk bestaat de valkerij al ruim 4200 jaar, oorspronkelijk ontstaan in Azië bij de ‘Hia dynasty'. De bijzondere relatie tussen mens en roofdier heeft ervoor gezorgd dat door middel van jagen de mens voorzien werd van voedsel. Vanaf de uitvinding van het zogenoemde jachtgeweer, is het jagen met gebruik van bijvoorbeeld roofvogels verminderd. In het jaar 244, bijna 1760 jaar geleden, is de valkerij populair geworden in Japan nadat de keizerin een getrainde havik als een cadeau ontving. Echter tot en met de vorige eeuw werd de valkerij meer een tijdverdrijf voor de elite zoals koningen en hertogen in bijna alle Europese landen. Valkerij en status hadden een zeer nauwe relatie met elkaar, zo was er een duidelijk verschil tussen een keizer, een koning, een baron, een priester of een jonkvrouw en de roofvogel(s) welke zij mochten bezitten. De workshop bestaat onder andere uit een statische presentatie van zeer mooie exemplaren roofvogels. Binnen in een uur krijgen uw gasten een boeiend inzicht in roofvogel en natuur.

Virtuele Paas Speurtocht

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
VIRTUELE PAASSPEURTOCHT boeken voor uw feest of evenement doet u eenvoudig online via info@itb-entertainment.comGa van 2D naar 3D met Augmented Reality en laat de kinderen kennis maken met een Paasspeurtocht op uw event.Uniek in Nederland! Wij bieden u de mogelijkheid om uw Paasevent een extra dimensie te creeëren. Vergroot de interactie met uw jonge publiek door het toevoegen van Augmented Reality. Bezoekers krijgen de mogelijkheid om selfies te maken met ‘virtuele Paashazen ‘op de achtergrond.  Verder kunnen de kinderen virtuele paaseieren gaan zoeken welke op uw locatie zijn verborgen.  Vinden ze het minimaal aantal eieren dan ontvangen ze na controle een leuke Paasprijs van onze medewerker.Prachtige vernieuwende aspecten die zorgen voor een unieke PAAS-experience voor uw bezoekers. We kunnen deze augmented reality experience helemaal integreren op uw locatie en volledig ‘branden’ in uw huisstijl. Concept:Voorafgaande aan het evenement locatiebezoek  / inventarisatie waar Augmented Paas-spots worden gecreëerd  (Virtuele paashazen en paaseieren)Ontwikkeling softwareActivatie app – mobile devices storesActivatie   1 - begeleider – eventdagInclusief branding huisstijlVIRTUELE PAASSPEURTOCHT is te vinden via;VIRTUELE PAASSPEURTOCHT regelen, VIRTUELE PAASSPEURTOCHT arrangeren, VIRTUELE PAASSPEURTOCHT huren, VIRTUELE PAASSPEURTOCHT boeken, VIRTUELE PAASSPEURTOCHT  informatie, VIRTUELE PAASSPEURTOCHT biografie, VIRTUELE PAASSPEURTOCHT boekingsburo, VIRTUELE PAASSPEURTOCHT boekingsbureau, VIRTUELE PAASSPEURTOCHT artiestenbureau, VIRTUELE PAASSPEURTOCHT prijzen, VIRTUELE PAASSPEURTOCHT inhuren, VIRTUELE PAASSPEURTOCHT offerte, VIRTUELE PAASSPEURTOCHT bookings, VIRTUELE PAASSPEURTOCHT boekingskantoor, VIRTUELE PAASSPEURTOCHT boekingen, VIRTUELE PAASSPEURTOCHT kosten.VIRTUELE PAASSPEURTOCHT boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via email: info@itb-entertainment.com tel: 073-6440773 / 020-4970391 (NL) tel: 014-1439496 (B)

Vlieger workshop

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
  Vliegerworkshop boeken voor uw feest of evenement doet u eenvoudig online via  info@itb-entertainment.com   De Vliegerclinic! Een actief strandprogramma waaraan iedereen kan meedoen. Professionele instructeurs leren u en uw collega's (of zakenrelaties) vliegers besturen met een spanwijdte van 2 tot maar liefst 5 meter! En na even oefenen kunt u zelfs in een strandbuggy met hoge snelheid langs de kustlijn scheren. De vliegerclinic kunt u inzetten als verfrissende onderbreking van een brainstorm of productpresentatie maar ook als onderdeel van een personeelsdag of kennismaking. En als u na afloop van een actieve middag een barbecue of strandfeest wilt, dan regelen wij dat natuurlijk ook voor u.Vraag ons naar de verschillende mogelijkheden over deze spectaculaire workshop.