Workshops | ITB Entertainment Group BV 073-6440773 | 020-4970391

Workshops

' (1) | ' (1) | ' (1) | ( (1) | 2 (1) | 3 (1) | 3 (1) | 3 (1) | 4 (1) | 4 (1)

Samba workshop

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Teamwork binnen muziek betekent het inzetten van een scala aan vaardigheden om tot een bezielend muzikaal product te komen: instrumentbeheersing, actief luisteren, inschatten, op elkaar inspelen, zoeken naar nieuwe communicatielijnen, experimenteel leren. Kortom, kwaliteiten die een appèl doen op flexibiliteit en creativiteit, en zeker ook buiten het kader van muziek maken waardevol zijn voor teambuilding. Goede en slechte prestaties zijn direct hoorbaar en zichtbaar. Muziek daagt uit om te leren en heeft de kracht dat op speelse wijze te doen; in een open en feestelijke stemming worden barrières luchtig doorbroken en grenzen verlegd.   Het samenspel in onze Samba workshop is te vergelijken met dat in een bedrijf of organisatie: een muzikale metafoor voor samenwerking. De verschillende afdelingen, de ritmeteams, zijn zelf verantwoordelijk voor het zo goed mogelijk uitvoeren van hun taak. Deze 'zelfsturende teams' zullen zich intern goed moeten organiseren om kwaliteit te leveren. Daarnaast houden zij contact met de andere afdelingen om hun bijdrage af te kunnen stemmen op ritme en timing van het gehele muzikale product. Wanneer tenslotte de teams in staat zijn signalen van buitenaf flexibel op te vangen en adequaat te verwerken, ontstaat er een dynamische en harmonische samenwerking. Sfeer en dynamiek Sfeer en dynamiek worden in onze workshops nog eens extra benadrukt door de aanwezigheid van een Braziliaanse Sambaspeler. Op zijn kleine felle trommel, de repenique, zal hij de deelnemers onophoudelijk opzwepen tot grotere muzikale prestaties. We verzorgen de samba workshop voor groepen van 25 tot 400.

Schaats workshop - Barbara de Loor

Photo Video Audio
Price: 
€1250 — €2500
Schaats workshop - Barbara de Loor
Onder begeleiding van professioneel schaatser Barbara de Loor wordt uw techniek bijgeschaaft. Het voorstel is om een tweetal clinics te verzorgen; 1) kinderen 2) volwassenen. Per workshop kunnen tussen de 20-30 personen deelnemen. Ze kan zich dan nog eenvoudig verstaanbaar maken en individueel sturen. Het programma voor kinderen en volwassenen is op een paar punten verschillend. De kinderen worden gedeeltelijk spelenderwijs geleerd om te schaats, te vallen, pootje over etc. De volwassenen krijgen eindelijk de kans om hun schaatskunsten door een professioneel te laten bijslijpen.

Scherm workshop

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
Scherm workshop
Onze scherminstructeur laat u kennismaken met het schermen. Dit is de gentlemensport bij uitstek. Een combinatie van behendigheid, alertheid, snelheid en conditie zal nodig zijn om de "vijand" te kunnen overwinnen en levend uit de strijd te komen. Een initiatieles schermen is een erg leuke ervaring om eens mee te maken.

Schilder workshop

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Schilder workshop
Een educatieve workshop waar tevens de gasten hun schilderstalenten kunnen tonen. Een attractieve activiteit welke geheel 'op maat' aan te passen is. Denk aan een fusie van bedrijven of nieuwe 'huisstijl'. De volgende 2 concepten zijn voorbeelden: A) Maken van een schilderij bestaande uit 2 doeken van 200 x 300 cm (eventueel opgebouwd uit 4 doeken van 1,50 meter). Dit wordt beschilderd door ongeveer 100 pers. Dit schildersprogramma wordt in de vorm van een workshop aangeboden. De duur van dit programma is ongeveer 2 tot 3 uur. Incl. alle benodigde materialen. B) Maken van een schilderij bestaande uit 2 doeken van 360 x 360 cm (bijvoorbeeld opgebouwd uit 9 doeken van 120 x 120 cm). Dit wordt beschilderd door ongeveer 180 personen. De kunstenaar levert 2 passende ontwerpen aan naar aanleiding daarvan kunnen de deelnemers gaan schilderen. De duur van het programma is ongeveer 1 tot 1,5 uur.(geen continue programma) Inclusief 18 schildersdoeken van 120 x 120 cm, een passend ontwerp, organisatie, alle benodigde materialen zoals schildersezels, afdekfolie, schorten etc. en deskundige en enthousiaste begeleiding.

Schilderen met chocolade

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
SCHILDEREN MET CHOCOLADE boeken voor uw feest of evenement doet u eenvoudig online via info@itb-entertainment.comKunst om op te vreten! Schilderen met 3 kleuren chocolade op snoeppapier. Dat wordt een héérlijk schilderij. En als het klaar is, dan eet je het op! Zo smaakt kunst nog beter! Onder begeleiding van een chocolade expert.Bijzonderheden •Aan tafel(s) met stoelen/banken onder een parasol (door opdrachtgever te verzorgen) worden de schilderijen gemaakt. De drie kleuren chocolade zit in warmte rechauds. •Het schilderen duurt 5 à 10 minuten per schilderij. •Electra: minimaal 3000 watt SCHILDEREN MET CHOCOLADE is te vinden via;SCHILDEREN MET CHOCOLADE regelen, SCHILDEREN MET CHOCOLADE arrangeren, SCHILDEREN MET CHOCOLADE huren, SCHILDEREN MET CHOCOLADE boeken, SCHILDEREN MET CHOCOLADE  informatie, SCHILDEREN MET CHOCOLADE biografie, SCHILDEREN MET CHOCOLADE boekingsburo, SCHILDEREN MET CHOCOLADE boekingsbureau, SCHILDEREN MET CHOCOLADE artiestenbureau, SCHILDEREN MET CHOCOLADE prijzen, SCHILDEREN MET CHOCOLADE inhuren, SCHILDEREN MET CHOCOLADE offerte, SCHILDEREN MET CHOCOLADE bookings, SCHILDEREN MET CHOCOLADE boekingskantoor, SCHILDEREN MET CHOCOLADE boekingen, SCHILDEREN MET CHOCOLADE kosten.SCHILDEREN MET CHOCOLADE boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via email: info@itb-entertainment.com tel: 073-6440773 / 020-4970391 (NL) tel: 014-1439496 (B)

Sigaren workshop

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Sigaren workshop
Sigaren maken is een eeuwenoud ambacht. Al net zo lang genieten mensen van een goede handgemaakte sigaar, gehuld in aromatische dampen. De sigarenwereld is grotendeels een mannenwereld. Wij bieden u een exclusieve demonstratie sigaren maken met de hand, door de enige vrouwelijke sigarenmaker die ons land rijk is! U leert hoe men vroeger sigaren maakte. U mag het zelf eens proberen. En natuurlijk geniet u tot slot gezamenlijk van een heerlijke sigaar!   Deze workshop is bij uitstek geschikt voor uw bedrijfsevenement, productpresentatie, beurs, business club, seminar of proeverij. Activiteiten Een unieke workshop ambachtelijk sigaren maken. Incl. 100 sigaren

Skateboard Demo

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
Skateboard demonstratie boeken of skateboard clinic boeken is een activiteit voor jong en oud! Onze professionele team Skateboarders laten op de meegebrachte of aanwezige ramps zien wat er allemaal mogelijk is op een skateboard. Het Skateboard demoteam is een groep die behoord tot de top 10 van Nederland. Zij kunnen naar een demonstratie op het skateboard ook een workshop verzorgen! Informeer naar de vele mogelijkheden van het Skateboard demoteam! Eventueel is het mogelijk wanneer er een parcours door ITB Events wordt aangelegd om meerdere demonstraties te verzorgen. Er kan een combinatie worden gemaakt met BMX fietsen, Stuntsteps, Inlinesaktes en Skateboarden. ITB Events zorgt voor alle materialen, een professioneel team en spektakel op uw lokatie! Skateboard demo boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via info@itb-entertainment.com of via 073.644.0773 (NL) | 020.497.0391 (NL) | 014.143.9496 (B)   Skateboard demo is te vinden via; Skateboard demo regelen, Skateboard demo arrangeren, Skateboard demo huren, Skateboard demo boeken, Skateboard demo informatie, Skateboard demo biografie, Skateboard demo boekingsburo, Skateboard demo boekingsbureau, Skateboard demo artiestenbureau, Skateboard demo prijzen, Skateboard demo inhuren, Skateboard demo offerte, Skateboard demo bookings, Skateboard demo boekingskantoor, Skateboard demo  boekingen, Skateboard demo kosten.

SPEED

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
SPEED! boeken voor uw feest of evenement doet u eenvoudig online via info@itb-entertainment.comSPEED! Een naam die het spinternieuwe game evenement meer dan eer aan doet!Max Verstappen heeft de populairiteit van de Formule 1 races naar een hoog niveau getild en uw evenement rijdt mee op zijn succes! In samenwerking met playseat.nl en Thrustmaster presenteren wij ‘SPEED’.Een spectaculair event, waarbij de Fans van F1 en racegames volop kunnen genieten!  Maar liefst 4 eigentijdse game units, voorzien van moderne sturen staan gereed om de training te volgen voor het Formule 1 parcours. Na de training kunnen de coureurs plaatsnemen in de originele Playseats. Het Thrustmaster stuur en pedalen voelen als echt aan. Geen wonder, het stuur is ontwikkeld in samenwerking met Ferrari en is een 1:1 kopie van de sturen uit de Formule 1 wereld. Het spectaculaire gevoel van tegensturen en trillen vormen de ultieme simulatie op het digitale F1 parcours. De door ons geselecteerde software biedt mogelijkheden in races voor elke leeftijd.  Alle game units worden opgesteld in een opvallend en passend decor. Voor het wachtende publiek zijn er TV’s aanwezig waarop supersnelle pitstops en andere spectaculaire race momenten worden vertoond.  Vanzelfsprekend worden het evenement voorzien van muziek. SPEED! Een snelle kwalificatie voor het succes van uw evenement.Er wordt meegenomen:Configuratie:3 x original Playseats3 x 32” TV voor de playseats4 x trendy game unit met stuur1 x Decor, maximaal 12 meter breed2 x 32” TV voor wachtend publiek 2 x Beachflags1 x geluid- en mediasysteem 1 x afzetpaaltjes 2 personen begeleidingREACTIES:Er is altijd ruimte voor verbetering, vandaar een 9. De communicatie ging goed en was fijn. Jullie kwamen ons goed tegemoet in onze wensen. Super dat jullie toch zelf de app voor ons hebben gemaakt. De service was super. Ook fijn dat er flexibel werd omgegaan met de uitloop van het evenement en hier op een schappelijke wijze een oplossing voor werd gezocht. Het personeel die de racesimulator begeleidden waren vriendelijk en deden hun werk goed. Cijfer: 9Het was een groot succes!!Cijfer: 10SPEED! is te vinden via;SPEED! regelen, SPEED! arrangeren, SPEED! huren, SPEED! boeken, SPEED!  informatie, SPEED! biografie, SPEED! boekingsburo, SPEED! boekingsbureau, SPEED! artiestenbureau, SPEED! prijzen, SPEED! inhuren, SPEED! offerte, SPEED! bookings, SPEED! boekingskantoor, SPEED! boekingen, SPEED! kosten.SPEED! boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via email: info@itb-entertainment.com tel: 073-6440773 / 020-4970391 (NL) tel: 014-1439496 (B) 

Stempel workshop

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Stempel workshop
Het onze stempelmakerij heeft u een unieke workshop in huis.   We produceren ter plaatse zelfinktende stempels met tekst en logo naar keuze van het publiek, in uiteenlopende kleuren en formaten en natuurlijk haarscherpe afdrukken. Een fascinerende actie op locatie waarbij iedereen kan zien hoe stempels worden gemaakt.

Stencil Graffiti Workshop

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
Stencil Graffiti Workshop  boeken voor uw feest of evenement doet u eenvoudig online via info@itb-entertainment.com   In deze workshop leren wij de deelnemers om te gaan met spuitbussen en uiting te geven aan hun eigen creativiteit. We leren hun ook dat graffiti een kunst is maar ook een vorm van vandalisme. Omdat we bij de stencil graffiti met sjablonen en stencils werken van b.v.teksten, letters, planeten, bloemen, dieren, mensen enz. Is het heel makkelijk om unieke kunstwerken op hard papier of canvassen te spuiten. En... bij deze workshop kunnen de deelnemers ook graffiti spuiten op zelf mee genomen items zoals skate en snowboards, fietsen, tassen, T shirts enz, waardoor deze transformeren in de meest flitsende objecten. Bij deze workshop gaan de deelnemers met minstens 4 unieke kunstwerken naar huis. Iedereen vindt het geweldig om graffiti te spuiten. Ook is het natuurlijk mogelijk om een tag (graffiti handtekening) te maken op bv houten panelen, grote vellen papier of een lege muur. In deze workshop leren de deelnemers, hoe een graffiti tag te ontwerpen en uit tevoeren bv hun naam of logo van het bedrijf. Ze leren hier de ins en outs van het graffiti ABC. De nadruk ligt op stijl, ontwerp, kleur en uitvoering. Samen met de vakdocent worden 1 of meerderer grote graffities gerealiseerd. Deze workshops kunnen een 1/2 uur duren of 1 1/2 uur met 1 vakdocent voor ongeveer 20 deelnemers. Groepen kunnen groter en kleiner en er kunnen meerdere workshops plaats vinden op 1 dag. Voor kinderen vanaf 6 jaar. Deze workshops geven wij in heel Nederland op lokatie in een veilige omgeving onder deskundige begeleiding. Wij zorgen voor stofmaskers, handschoenen, regenjassen, afdekzeil, afdekfolie, spuitbussen, canvassen, A3 hard papier en alles wat we nodig hebben voor deze workshop. Stencil Graffiti Workshop is te vinden via; Stencil Graffiti Workshop regelen, Stencil Graffiti Workshop arrangeren, Stencil Graffiti Workshop huren, Stencil Graffiti Workshop boeken, Stencil Graffiti Workshop  informatie, Stencil Graffiti Workshop biografie, Stencil Graffiti Workshop boekingsburo, Stencil Graffiti Workshop boekingsbureau, Stencil Graffiti Workshop  artiestenbureau, Stencil Graffiti Workshop  prijzen, Stencil Graffiti Workshop inhuren, Stencil Graffiti Workshop offerte, Stencil Graffiti Workshop bookings, Stencil Graffiti Workshop boekingskantoor, Stencil Graffiti Workshop boekingen, Stencil Graffiti Workshop kosten. Stencil Graffiti Workshop  boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via info@itb-entertainment.com of via +31.73.644.0773 (NL) | +31.20.497.0391 (NL) | +32.14.143.9496 (B)  

Pagina's