Workshops | ITB Entertainment Group BV 073-6440773 | 020-4970391

Workshops

' (1) | ' (1) | ' (1) | ( (1) | 2 (1) | 3 (1) | 3 (1) | 3 (1) | 4 (1) | 4 (1)

Race

Photo Video Audio
Price: 
€1250 — €2500
Zelf rijden met een gloednieuwe Ferrari 360 Modena F1 op een uitdagend circuit? Zelf het Formule 1 gevoel ervaren vanuit de cockpit van een razendsnelle Formule 3000 racewagen? Razendsnelle ronden beleven in een indrukwekkende sportscar bestuurd door Jan Lammers? Het lijkt te mooi om waar te zijn, maar met The Ultimate Driving Experience biedt Jan Lammers u de kans om uw ultieme droom waar te maken.   Kies voor kwaliteit en stap in voor een exclusieve, onvergetelijke belevenis die al uw zintuigen maximaal zal prikkelen. Tijdens dit voor Nederland ongekende evenement maakt u onder leiding van Jan Lammers een dag lang kennis met fantastische auto's, ontdekt en verlegt u uw grenzen en ervaart u op unieke, sensationele wijze de wereld van de autosport. Bereidt u zich voor op een fascinerende en intensieve dag. U rijdt veel en uitsluitend met topmateriaal, geprepareerd door uitstekende monteurs uit de internationale autosport. Jan en zijn team van ervaren instructeurs geven uitgebreid advies, zodat u optimaal vertrouwd raakt met de machtige machines die tot uw beschikking staan. Kortom, een once in a lifetime opportunity die u simpelweg niet mag missen. Bent u op zoek naar een ander race programma op maat? Kijk dan verder bij race programma, rijden in een ferrari, karten op lokatie, banden wisselspel of wat dacht u van Moov Grand Prix? Kortom er is altijd een race programma aan uw wensen aan te passen!

Rapworkshop

Photo Video Audio
Price: 
€1250 — €2500
Rapworkshop
U gaat zelf met behulp van een rapdocent de raptekst creëren. Dit wordt gedaan in de vorm van een rapworkshop.  Het eindresultaat wordt opgenomen door een professionele rapper. Tot slot is het de bedoeling om het eindresultaat live als openingsacts op te treden voor bijvoorbeeld je collega's, afdeling of genodigden. ‘Rap op maat’ show De naam zegt het al, er wordt een rap gecreëerd waarbij de inhoud van de raptekst afgesteld is op de informatie die U erin verwerkt wil hebben. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een rap over uw bedrijf, uw instelling, of een belangrijke conferentie. Dit kan bijvoorbeeld zijn in de vorm van promotie, het maken van een statement, of een aandenken voor het personeel U levert de informatie en wij verwerken dit tot een raptekst. Deze raptekst wordt vervolgens opgenomen in een professionele studio. Inclusief: -         tekst op maat -         muziek -         opname in studio -         repetities -         uitvoering professionele rappers Exclusief geluid. Referenties: Kamer van Koophandel, ING bank,  

Rijstkorrel schrijven

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Rijstkorrel schrijven boeken voor uw feest of evenement doet u eenvoudig online via info@itb-entertainment.com   Een fantastische manier van entertainment; rijskorrelschrijven. Uw gasten kunnen een bezoek brengen aan deze kunstenaar op rijst. Hij schrijft uw naam op een miniscuul kleine korrelrijst en plaatst dit in een hanger die u mee mag nemen. Inclusief kettingen met korrel en naam! Rijstkorrelschrijven mag niet ontbreken op uw evenement.   Rijstkorrel schrijven boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via info@itb-entertainment.com of via +31.73.644.0773 (NL) | +31.20.497.0391 (NL) | +32.14.143.9496 (B) Andere leuke bijpassende suggesties met bijvoorbeeld het thema Japan; Geisha’s, Kaligrafie, Hiromi Tojo, Samurai demonstratie door Ushi’s assistant, Walk & Taste, Ernesto Hoost, Japanse Drums, Rijstkorrel schrijven en natuurlijk HAYASHI! Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden; info@itb-entertainment.com   Rijstkorrel schrijven is te vinden via; Rijstkorrel schrijven regelen, Rijstkorrel schrijven arrangeren, Rijstkorrel schrijven huren, Rijstkorrel schrijven boeken, Rijstkorrel schrijven informatie, Rijstkorrel schrijven biografie, Rijstkorrel schrijven boekingsburo, Rijstkorrel schrijven boekingsbureau, Rijstkorrel schrijven artiestenbureau, Rijstkorrel schrijven prijzen, Rijstkorrel schrijven inhuren, Rijstkorrel schrijven offerte, Rijstkorrel schrijven bookings, Rijstkorrel schrijven boekingskantoor, Rijstkorrel schrijven boekingen, Rijstkorrel schrijven kosten.