Workshops | ITB Entertainment Group BV 073-6440773 | 020-4970391

Workshops

' (1) | ' (1) | ' (1) | ( (1) | 2 (1) | 3 (1) | 3 (1) | 3 (1) | 4 (1) | 4 (1)

Latin dansworkshop

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Latin dansworkshop
Moniek & Anthony geven gedurende een 2 uur durende dansworkshop les in diverse Latin dansen. Een workshop waar de gast actief bij betrokken zal worden in het Salsa ,Tango en Rumba dansen. Dit danskoppel zijn Nederlands kampioen in het demonstratiedansen.

LET’S WORKOUT with SAM!

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
  SAM is actief, enerverend, gezellig, hyper, communicatief, kindvriendelijk en vol passie in zijn activiteiten. De hyperactieve Sam weet zonder problemen de aandacht van de kids te krijgen. Maar dat niet alleen, ook de ouders krijgen een taak tijdens zijn Workouts.    Let’s Workout ! biedt de volgende mogelijkheden :   Kung Fu Panda – Ninja Turtle Workout Sam zal in de sfeer van de film ‘Kungfu Panda’ (van de makers van ‘Shrek’) in een kindvriendelijke kungfu stijl spetterende workout voor de kinderen geven. Zwetende voorhoofden en een ‘big smile’ gegarandeerd. Leeft: 6 jaar en ouder.   Hip Hop Workout Waar het voor Sam, wat betreft het geven van (kids-) workouts, allemaal mee begon. Een echte workout voor de coole types onder ons. Een workout die steeds met zijn tijd mee gaat en voor vele leeftijden in te zetten is. Leeftijd : 8 tot 12 jaar of 13+   Zumba Workout Zumba is goed voor je lijf en leuk voor iedereen. Zumba is geïnspireerd aerobics les met stijlen als Salsa, Merengue, Cumbia en nog vele anderen.   Diski Dance  Diski Dance, voetbalbewegingen zonder een echte bal op muziek. Op deze manier voelt iedereen zich binnen de kortste keren een heuse balkunstenaar. De Diski Dance een 'must have' voor uw feest!!!!   Dance... MamaMia!  Voor iedereen die nog steeds uit zijn of haar dak gaat bij de geweldige muziek van ABBA. Sam heeft er een complete feestles van gemaakt. Deze les is perfect voor een aantal thema’s zoals bijvoorbeeld 70’s in te passen.  

Loom Event

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
In 2013 waren heel Amerika en Australië al in de ban, nu begint het de rage van Nederland te worden. Loom armbandjes zijn superleuke armbandjes die je zelf maakt van kleurige elastiekjes. De armbandjes worden op een speciaal bord gemaakt. De elastiekjes worden in elkaar gevlochten zodat ze vastgeknoopt zitten en zo een leuk armbandje vormen. De elastiekjes zijn er in verschillende kleuren en stijlen, zodat je duizend-en-èèn verschillende creaties kunt maken, helemaal naar je eigen smaak. Loom armbandjes belooft speelgoed van het Jaar 2014 te worden. Wil je leren hoe je loom armbanden moet maken of ben je al heel goed? Kom naar onze loom event!   Loomen is voor kinderen vanaf 8 jaar, maar ook volwassenen  kunnen het erg leuk vinden om deze armbandjes te maken en te dragen. Het bord is dan ook groot genoeg om armbanden voor iedereen te maken! Doe mee en ontdek hoe leuk deze nieuwe rage is.   Configuratie:  8 tafels 120 x 80 cm 32 Krukken 1 x geluidsinstallatie voor achtergrondmuziek en prijsuitreiking 50 x verstelbaar loom board 1 x duizenden loom bands in diverse kleuren  1 x Decorwand 6 meter breed  4 x Nederlandse vlag 2 x Begeleiding door loom expert 1 x Prijzenpakket bestaande uit 3 x loom starter set met diverse loom bands