Workshops | ITB Entertainment Group BV 073-6440773 | 020-4970391

Workshops

' (1) | ' (1) | ' (1) | ( (1) | 2 (1) | 3 (1) | 3 (1) | 3 (1) | 4 (1) | 4 (1)

Ballon workshop

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Ballon workshop
In onze ballon-vouw-workshop is het mogelijk uw deelnemers op creatieve wijze kennis te laten maken met het nut van heldere communicatie en samenwerking in teamverband. In 20-minuten tijd staat vooral plezier centraal. In de meer uitgebreide workshop van ongeveer 1 uur werken we intensief met de deelnemers naar een voor de klant gewenst eindresultaat toe.

BMX Demo

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
BMX demoteam boeken voor uw evenement of promotie actie is online mogelijk! Sinds de Olympische Spelen in Peking 2008 is BMX fietsen een Olympische sport. Deze fietsen zijn snel, flexibel en kunnen tegen een stootje! ITB events biedt de mogelijkheid om het BMX demoteam hun kunsten te laten vertonen op uw lokatie. Uiteraard is het ook mogelijk om een workshop door onze experts te laten verzorgen. ITB Events zorgt voor professionele BMX fietsen, bescherming en een parcours! Afhankelijk van de beschikbare ruimte en soort lokatie maken we een passend voorstel. Voor nog meer bijpassende demoteams klik je op demoteam.

Bobsleebaan op locatie

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
BOBSLEEBAAN OP LOCATIE boeken voor uw feest of evenement doet u eenvoudig online via info@itb-entertainment.comMet deze Bobsleebaan kunnen wij u een heuse ‘afdaling’ in Nederland aanbieden. Wij beschikken over een unieke attractie, te weten een 70 meter lange bobsleebaan. Dit is de enige mobiele baan in de wereld waarbij met hoogteverschil wordt gestart. Er wordt gestart op een hoogte van 3.5 meter, waarbij een snelheid van maximaal 40 kilometer per uur kan worden behaald. De bobslee wordt geremd d.m.v. een 6.5 meter hoge remtoren en door een remsysteem in de bob. De bobslee schiet naar het startgedeelte met behulp van elastieken. Naast twee- en viermansbob is de baan ook geschikt voor skeleton. Verder is de baan uitgerust met tijdwaarneming, veiligheidsmaatregelen en goedgekeurde helmen. Onze mensen zijn verantwoordelijk voor de professionele begeleiding van de clinics. Naast het geven van technische aanwijzingen en startdemonstraties is teambuilding een van de belangrijkste aandachtspunten.Reclame uitingenEen bijkomstigheid is dat er rondom de bobsleebaan veel mogelijkheden zijn tot reclame uitingen. Tijdens het evenement zijn de zijkanten van de baan afgesloten door middel van grote witte zeilen. Over deze zeilen kunnen spandoeken, vlaggen en ander reclamemateriaal worden behangen.Configuratie :- Het opbouwen en afbreken van de baan- Professionele begeleiding gedurende de clinics en uiteraard- Het verzorgen van clinics- Transport op & afbouw (opbouw 2 dagen)- Tijdwaarneming - Goed gekeurd materiaal zoals; helmen, bobsleeën (zowel 2-mans als 4-mans) en een skeleton.- Kinderen vanaf 12 jaarBOBSLEEBAAN OP LOCATIE is te vinden via;BOBSLEEBAAN OP LOCATIE regelen, BOBSLEEBAAN OP LOCATIE arrangeren, BOBSLEEBAAN OP LOCATIE huren, BOBSLEEBAAN OP LOCATIE boeken, BOBSLEEBAAN OP LOCATIE  informatie, BOBSLEEBAAN OP LOCATIE biografie, BOBSLEEBAAN OP LOCATIE boekingsburo, BOBSLEEBAAN OP LOCATIE boekingsbureau, BOBSLEEBAAN OP LOCATIE artiestenbureau, BOBSLEEBAAN OP LOCATIE prijzen, BOBSLEEBAAN OP LOCATIE inhuren, BOBSLEEBAAN OP LOCATIE offerte, BOBSLEEBAAN OP LOCATIE bookings, BOBSLEEBAAN OP LOCATIE boekingskantoor, BOBSLEEBAAN OP LOCATIE boekingen, BOBSLEEBAAN OP LOCATIE kosten.BOBSLEEBAAN OP LOCATIE boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via email: info@itb-entertainment.com tel: 073-6440773 / 020-4970391 (NL) tel: 014-1439496 (B)

Body Art

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
              Udo Filon is een eigentijdse kunstzinnige artiest die zich graag bezig houdt met verschillende vormen van Live Performance. Naast het creëren van kunst op doeken, beelden en etalagepoppen verzorgt hij met zijn modellen Body art Shows. In de volgende elementen past Udo zijn airbrush techniek op originele wijze toe. In de workshop leren de cursisten omgaan met de basistechnieken van airbrush en penseeltechnieken bodypainting. Zodra deze basiselementen enigszins beheerst worden gaan de deelnemers zelf aan de slag. Het eindresultaat kan worden vastgelegd door middel van een fotosessie. (tot 20 deelnemers)

Boogschieten

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Boogschieten
Kruip in de huid van Willem Tell of Robin Hood. Boogschieten is altijd leuk als aanvullende activiteit bij een barbecue of als pauze activiteit gedurende uw vergaderdag.

Bouwen met LEGO stenen

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Bouwen met LEGO® stenen boekt u bij ITB entertainment, een feest voor jong en oud!Het doel en de visie van deze wedstrijden is kinderen uit te dagen de grenzen van hun eigen creativiteit te verkennen en daar overheen te gaan. De Bouwwedstrijden met LEGO stenen leiden tot het unieke spel dat tegelijk leuk, creatief, plezierig en uitdagend is. Een uniek evenement voor uw kleine gast.Voor 7+ kids wordt het nòg veel spannender. Als aanvulling op de bouwwedstrijd introduceren wij in samenwerking met Warner Bros de LEGO Videogames. O.a. de spellen LEGO Batman 2™ en LEGO The Movie™ worden gespeeld.Basis versie:125 kilo Lego stenen6 bouwtafels van 120 x 80 cm3 bouwtafels van 180 x 80 cm1 tafel van 180 x 80 cm. voor Lego DUPLO stenen3 tafel van 80 x 80 cm, voorzien van bouwplaat om met een groep een sculptuur te kunnen bouwen.1 Lego Graffiti Wall, 6 meter breed inclusief verlichting4 showmodellen op console2 groot showmodel2 computerbooth met Lego gamesGeluidsinstallatie voor achtergrondmuziek en prijsuitreiking2 personen begeleidingInclusief prijzenpakket Advertentie controle is verplichtBenodigde vierkante meters: 50XL-versie:12 bouwtafels van 120 x 80 cm3 bouwtafels van 180 x 80 cm1 tafel van 180 x 80 cm. voor Lego DUPLO stenen3 tafel van 80 x 80 cm, voorzien van bouwplaat om met een groep een sculptuur te kunnen bouwen.1 Lego Graffiti Wall, 6 meter breed inclusief verlichting4 showmodellen op console2 groot showmodel4 computerbooth met Lego gamesGeluidsinstallatie voor achtergrondmuziek en prijsuitreiking3 personen begeleidingInclusief prijzenpakket Advertentie controle is verplichtBenodigde vierkante meters: 100LEGO® en het LEGO® en DUPLO® logo zijn handelsmerken van de LEGO Groep. All rights reserved REACTIES:Peter Tromp: Zeker voor herhaling vatbaarGeeft cijfer: 8Roland Roffald: Een uitstekende Pilot, zeker een fundament om op door te bouwen.Geeft cijfer: 9Helmie van den Brink: Het was een zeer geslaagd evenement, goed georganiseerd en de gasten waren ook zeer enthousiast. Geeft cijfer: 9  

Brandweer Fun

Photo Video Audio
Price: 
€1250 — €2500
Brandweer Fun
Zeg nou eerlijk. Wie heeft er nou nooit eens stiekem van gedroomd. Komen aanscheuren in zo’n knalrode brandweerwagen met gierende sirenes en fonkelende zwaailichten. Zo’n stoere, vuurvaste jas aan, stevige helm op je kop en aanvallen op die fik. “Voor elk wat wils, zo zou je dit evenement kunnen typeren, zo veel smaken, zo veel wensen” Zoals u wellicht al weet, opereert de brandweer altijd in teamverband, een solo optreden is gevaarlijk, alleen door intensieve samenwerking kan de brand bestreden worden. Het zijn dus echte ‘teambuilders’!

Bratz Dolls Make-over

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
BRATZ DOLLS MAKE-OVER boeken voor uw feest of evenement doet u eenvoudig online via info@itb-entertainment.comWie kent de Bratz nu niet? Met de Bratz meiden is het altijd leuk! Met hun streetwear, lipliner en permanent oordelende side-eye waren Bratz alles wat Barbie niet is; Barbie is braaf, Bratz zijn stoer! Wil jij er ook zo stoer uit zien als de meiden hiernaast? Dat kan! Onze visagiste kan deze beauty’s namaken en als de make-up look compleet is krijg je een Bratz pruik opgezet en kan er een foto gemaakt worden. Eventueel kunnen deze ook op sociale platformen gedeeld worden.BRATZ DOLLS MAKE-OVER is te vinden via;BRATZ DOLLS MAKE-OVER regelen, BRATZ DOLLS MAKE-OVER arrangeren, BRATZ DOLLS MAKE-OVER huren, BRATZ DOLLS MAKE-OVER boeken, BRATZ DOLLS MAKE-OVER  informatie, BRATZ DOLLS MAKE-OVER biografie, BRATZ DOLLS MAKE-OVER boekingsburo, BRATZ DOLLS MAKE-OVER boekingsbureau, BRATZ DOLLS MAKE-OVER artiestenbureau, BRATZ DOLLS MAKE-OVER prijzen, BRATZ DOLLS MAKE-OVER inhuren, BRATZ DOLLS MAKE-OVER offerte, BRATZ DOLLS MAKE-OVER bookings, BRATZ DOLLS MAKE-OVER boekingskantoor, BRATZ DOLLS MAKE-OVER boekingen, BRATZ DOLLS MAKE-OVER kosten.BRATZ DOLLS MAKE-OVER boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via email: info@itb-entertainment.com tel: 073-6440773 / 020-4970391 (NL) tel: 014-1439496 (B)

Buikdans workshop

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Buikdans workhop boeken is maar een mogelijkheid; Gonda. Gonda is een professionele buikdanseres. Ze verzorgt shows voor themafeesten en attractieparken zoals Efteling en geeft les in haar eigen dansstudio. Haar buikdans workshop of buikdans show is een combinatie van buikdans en fakir elementen. Haar reguliere buikdansshow is een Egyptische buikdans-fakir show, met vuurspuwen, vuurvreten, vuur op het lichaam, liggen lopen en dansen in glasscherven, een grote wurgslang en een dansant met balans zwaard. Speciaal voor vrijgezellenfeesten en kleine groepen voor bedrijven heeft Gonda een workshop samengesteld waarbij de nadruk steeds licht op gezelligheid en fun. De workshops vinden plaats in de sprookjesachtige omgeving van haar dansstudio in Oud-Heusden. Op locatie is op aanvraag. Inhoud workshop: * Traditionele ontvangst met Turkse thee. * Gonda zal een inleiding verzorgen en vertellen over het oude Egypte en het traditionele buikdansen. * Hierna geeft ze een demonstratie. * Gonda vervolgt het programma met een buikdans workshop afgestemd op de wensen en mogelijkheden van de groep. * Als slot zal Gonda nog een show geven eventueel samen met de deelnemers (Natuurlijk kan in overleg het programma worden afgestemd op uw wensen!) Buikdans workshop boeken of buikdansshow boeken is mogelijk voor elk feest of evenement. Informeer naar de vele mogelijkheden voor het boeken van een buikdansshow of buikdans workshop.   Informatie over Buikdans workshop Buikdans workshop regelen, Buikdans workshop arrangeren, Buikdans workshop huren, Buikdans workshop boeken, Buikdans workshop informatie, Buikdans workshop biografie, Buikdans workshop boekingsburo, Buikdans workshop boekingsbureau, Buikdans workshop artiestenbureau, Buikdans workshop prijzen, Buikdans workshop inhuren, Buikdans workshop offerte, Buikdans workshop bookings, Buikdans workshop boekingskantoor, Buikdans workshop boekingen, Buikdans workshop kosten.