Workshops | ITB Entertainment Group BV 073-6440773 | 020-4970391

Workshops

' (1) | ' (1) | ' (1) | ( (1) | 2 (1) | 3 (1) | 3 (1) | 3 (1) | 4 (1) | 4 (1)

Acrobatiek workshop

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Acrobatiek workshop
Wat kan een acrobatiekworkshop voor een bedrijf betekenen? In een acrobatische truc komen elementen als samenwerken, elkaar ondersteunen, vertrouwen op elkaar, grenzen verleggen en gezamenlijk plezier duidelijk naar voren. Elementen die onontbeerlijk zijn in snel veranderen organisatie. Elementen die nodig zijn om gestelde doelen, het bereiken van balans en harmonie, te realiseren. Middels communicatie, een flexibele opstelling en teamgeest zal het resultaat een stabiel en evenwichtig geheel vormen. We hebben inmiddels enthousiaste reacties mogen ontvangen van: AXA Leven, Centraal Beheer Verzekeringen, DSM Chemie, LNV Ministerie van Landbouw Den Haag, (Moret) Ernst & Young Accountants, Origin Nederland BV en Philips Nijmegen.

Afrikaans Djembee workshop

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Djembee workshop boeken ? bel 073-6440773 en voor Belgie 014-439496Na enige oefening tover je uit deze eenvoudige Afrikaanse trommel geluiden die variëren van een diepe bas tot aan slaps die klinken als donderslagen. De percussietechniek en de uitleg over de traditionele betekenis van de muziek wordt al generaties lang doorgegeven door ervaren Djembéspelers. Kenmerkend voor Afrikaanse percussie is de polyritmiek. Dit wil zeggen dat er verschillende ritmische structuren tegelijkertijd worden gespeeld. De workshops Djembé (percussie) geven een ideale basis om kennis te maken met pure ritmiek. Het ritmegevoel van de deelnemers wordt gestimuleerd door het aanbieden van eenvoudige ritmes op de Djembé die, naar gelang het niveau van de groep, opgebouwd kunnen worden naar meer gevarieerde en complexe ritmes. Na de workshop is er de mogelijkheid het geleerde te presenteren in een optreden.De workshops zijn geschikt voor alle leeftijden en alle niveaus. Andere percussie programma's zijn onder andere; percussie workshop, japanse drums, Afrikaanse dans en body percussie of Afrikaanse Djembée Kortom voor ritmischische workshops moet u bij ITB entertainment group zijn.

Afrikaanse Dans & Percussie

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Afrikaanse dans en/of Afrikaanse bodypercussie boeken? bel voor Afrikaanse stijlen ITB entertainment group op 073-6440773.   Tijdens beide dansworkshops leer je een aantal basispassen van de dans en hoe die samenkomen tot een complete danscombinatie. Er wordt zo nodig aandacht besteed aan de achtergrond van de dans en het ontstaan ervan.   De workshop kan op ieder gewenst niveau worden gegeven. De deelnemers zullen altijd worden gestimuleerd om het uiterste uit zichzelf te halen en het resultaat kan eventueel in een heus optreden gepresenteerd worden.  Bodypercussie is muziek maken met je eigen lichaam. Het is alsof je een volwaardig orkest opbouwt met je lichaam als enig instrument! Coördinatie en concentratie staan centraal in deze training die ook het samenwerken stimuleert.   Bij bodypercussie kun je o.a. denken aan in je handen klappen, met je voeten stampen en op je borstkas slaan, maar ook aan het gebruiken van je stem. Bodypercussie vindt zijn oorsprong in de tapdans, mijnendans (gumboots) en volksdans. Meer recent (jaren ’80) kan je ook aan de beatbox denken. De workshops bodypercussie geven een ideale basis om kennis te maken met pure ritmiek. Het ritmegevoel van de deelnemers wordt gestimuleerd door het aanbieden van eenvoudige ritmes die, naar gelang het niveau van de groep, opgebouwd kunnen worden naar meer gevarieerdere en complexe ritmes.   Ook bij deze workshop is het mogelijk het geleerde te presenteren in een optreden.     Andere percussie programma's zijn onder andere; percussie workshop, japanse drums, Afrikaanse dans en body percussie of Afrikaanse Djembée   Kortom voor ritmischische workshops moet u bij ITB entertainment group zijn.  

Areentje

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
Gezellig ingerichte stand met roze en blauwe stoeltjes en tafeltjes. Twee vriendelijke begeleiders helpen de kinderen met knutselen. Knippen, plakken, schilderen en noem het maar op. Op schilderijdoeken, klokken, klompen, lampenkappen, muziekinstrumenten maken.... echt alles is mogelijk.