SPEED | ITB Entertainment Group BV 073-6440773 | 020-4970391

SPEED


SPEED! boeken voor uw feest of evenement doet u eenvoudig online via 
info@itb-entertainment.com

SPEED! Een naam die het spinternieuwe game evenement meer dan eer aan doet!
Max Verstappen heeft de populairiteit van de Formule 1 races naar een hoog niveau getild en uw evenement rijdt mee op zijn succes! 

In samenwerking met playseat.nl en Thrustmaster presenteren wij ‘SPEED’.
Een spectaculair event, waarbij de Fans van F1 en racegames volop kunnen genieten!  

Maar liefst 4 eigentijdse game units, voorzien van moderne sturen staan gereed om de training te volgen voor het Formule 1 parcours. Na de training kunnen de coureurs plaatsnemen in de originele Playseats. Het Thrustmaster stuur en pedalen voelen als echt aan. Geen wonder, het stuur is ontwikkeld in samenwerking met Ferrari en is een 1:1 kopie van de sturen uit de Formule 1 wereld. Het spectaculaire gevoel van tegensturen en trillen vormen de ultieme simulatie op het digitale F1 parcours. 

De door ons geselecteerde software biedt mogelijkheden in races voor elke leeftijd.  Alle game units worden opgesteld in een opvallend en passend decor. 
Voor het wachtende publiek zijn er TV’s aanwezig waarop supersnelle pitstops en andere spectaculaire race momenten worden vertoond.  Vanzelfsprekend worden het evenement voorzien van muziek. 

SPEED! Een snelle kwalificatie voor het succes van uw evenement.

Er wordt meegenomen:
Configuratie:

  • 3 x original Playseats
  • 3 x 32” TV voor de playseats
  • 4 x trendy game unit met stuur
  • 1 x Decor, maximaal 12 meter breed
  • 2 x 32” TV voor wachtend publiek 
  • 2 x Beachflags
  • 1 x geluid- en mediasysteem 
  • 1 x afzetpaaltjes 
  • 2 personen begeleiding


REACTIES:

Er is altijd ruimte voor verbetering, vandaar een 9. De communicatie ging goed en was fijn. Jullie kwamen ons goed tegemoet in onze wensen. Super dat jullie toch zelf de app voor ons hebben gemaakt. De service was super. Ook fijn dat er flexibel werd omgegaan met de uitloop van het evenement en hier op een schappelijke wijze een oplossing voor werd gezocht. Het personeel die de racesimulator begeleidden waren vriendelijk en deden hun werk goed. 
Cijfer: 9

Het was een groot succes!!
Cijfer: 10

SPEED! is te vinden via;
SPEED! regelen, SPEED! arrangeren, SPEED! huren, SPEED! boeken, SPEED!  informatie, SPEED! biografie, SPEED! boekingsburo, SPEED! boekingsbureau, SPEED! artiestenbureau, SPEED! prijzen, SPEED! inhuren, SPEED! offerte, SPEED! bookings, SPEED! boekingskantoor, SPEED! boekingen, SPEED! kosten.

SPEED! boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via 
email: info@itb-entertainment.com 
tel: 073-6440773 / 020-4970391 (NL) 
tel: 014-1439496 (B)

 

Video