High End e-Sports | ITB Entertainment Group BV 073-6440773 | 020-4970391

High End e-Sports

High End e-Sports

per aanvraag
Genres: 

HIGH END E-SPORTS  boeken voor uw feest of evenement doet u eenvoudig online via 
info@itb-entertainment.com

Gamen is hot in Nederland! Voor ITB is Gamen niet nieuw, immers voeren wij al jaren een uitgebreid pakket aan mogelijkheden om te kunnen gamen op locatie. 
Op het gebied van gamen op X-Box, PS4, Nintendo Switch en bovenal Virtual Reality is ITB dan ook marktleider in hands-on gamen. En opvolging van dit pakket kon dan ook niet uitblijven en kunnen wij u nu ook een eSports set-up aanleveren. 

Wat is e-Sports? 

Sport heeft een nieuw onderdeel, namelijk electronic Sports. De “echte sporters” hebben dit onderdeel lang geweerd, maar electronic sport is voor miljoenen millennials een belangrijke activiteit om te doen en te beleven. De vraag die gonst in de sportwereld is dan ook: hoe lang zal het nog duren tot dat eSports als demonstratiesport of officiële sport op de Olympische Spelen te zien is?

ESports is het spelen van computerspellen in de vorm van wedstrijden.
Amateurteams of professionele gamers gaan met elkaar de strijd aan, individueel of in teamverband. Logischerwijs gebeurt dit voor een groot deel online, maar ook op evenementen. Bekende spellen die gespeeld worden zijn: League of Legends (Wereldwijd meer dan 100 miljoen spelers!) Counter Strike, Dota 2 en een groeiende game is Overwatch. In Nederland zijn FIFA en Fortnite een ware rage. 

Wat heeft ITB te bieden op het gebied van eSports?
In het kort: Een volledige professionele eSports Set-up!

Wij leveren u een opstelling waar elke gamer van droomt. Een professionele Game Tournament Table die plaats biedt aan 10 gamers, in een wedstrijdopstelling van 5 tegen 5. 

De tafel wordt voorzien van 10 stuks High-end MSI game laptops, compleet met muis, muismat en officiële wedstrijd headset. Uiteraard zal de gamer plaats kunnen nemen op een wedstrijdmodel Gamechair. Daarnaast zorgt ons team voor een decorwand, verlichting, afzetting en begeleiding. 

Welke game er gespeeld wordt, is aan de opdrachtgever zelf. Wij maken u er wel graag op attent dat sommige games gebonden zijn aan een minimum leeftijd. Dat geldt bijvoorbeeld niet voor Fortnite.

Configuratie

De setup van het event bestaat uit: 

  • 10 x high-end MSI laptop
  • 10 x Familyset peripherals bestaande uit muis, muismat en headset
  • 10 x gamechair 
  • 1 x pakket aan UTP switches (1000Mb/sec) en UTP kabels (CAD 6)
  • 1 x Tournament Table voor 10 players, 5 versus 5
  • 1 x Geluidsset voor achtergrondmuziek en prijsuitreiking (indien van toepassing)
  • 1 x set afzetpaaltjes rondom event
  • Decorwand van MSI van 6 meter breed, inclusief monitoren voor narrow casting
  • 2 personen begeleiding (minimaal)

HIGH END E-SPORTS  is te vinden via;
HIGH END E-SPORTS  regelen, HIGH END E-SPORTS  arrangeren, HIGH END E-SPORTS  huren, HIGH END E-SPORTS  boeken, HIGH END E-SPORTS   informatie, HIGH END E-SPORTS  biografie, HIGH END E-SPORTS  boekingsburo, HIGH END E-SPORTS  boekingsbureau, HIGH END E-SPORTS  artiestenbureau, HIGH END E-SPORTS  prijzen, HIGH END E-SPORTS  inhuren, HIGH END E-SPORTS  offerte, HIGH END E-SPORTS  bookings, HIGH END E-SPORTS  boekingskantoor, HIGH END E-SPORTS  boekingen, HIGH END E-SPORTS  kosten.

HIGH END E-SPORTS  boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via 
email: info@itb-entertainment.com 
tel: 073-6440773 / 020-4970391 (NL) 
tel: 014-1439496 (B)