Freestyle Basketballer | ITB Entertainment Group BV 073-6440773 | 020-4970391

Freestyle Basketballer


Freestyle Basketballerboeken voor uw feest of evenement doet u eenvoudig online via 
info@itb-entertainment.com

Als 8-jarig jongetje is deze basketballer begonnen met zaalbasketbal. Dit deed hij met veel liefde en plezier. Hij dribbelde urenlang in zijn achtertuin, om zich voor de volle honderd procent te geven tijdens de wedstrijden waarin hij speelde. Hij is in 2007 geselecteerd om voor het Nederlandse Eredivisie team te spelen, maar al gauw kwam hij erachter dat dit niet was wat hij wilde. 

Toen zijn coach tijdens de halftime aan hem vroeg of hij een korte demonstratie wilde geven van zijn skills, besefte hij dat Freestyle Basketbal hem meer plezier bracht. Vanaf dat moment is hij zichzelf gaan focussen op het Freestyle Basketballen en heeft veel tijd en energie gestoken in het oefenen van zijn skills. 

Deze Freestyle basketballer heeft zich laten inspireren door de Nike basketbal Reclame en The Notic. Inmiddels heeft hij zichzelf ontwikkeld als een creatieve basketballer en heeft zijn stijl gemixed met capoeira, breakdance en tricking.

Onze Freestyle basketballer heeft in zijn korte Freestyle Basketbal carriere meer dan 500 optredens op zijn naam staan. Waaronder: het Kerstcircus in Ahoy, optreden voor de Koning en Koningin tijdens de koningsvaart, het WK basketbal in Spanje, Zapplive, Telekids en optreden tijdens de halftime tussen Nederland – USA. 

FREESTYLE BASKETBALLER is te vinden via;

FREESTYLE BASKETBALLER regelen, FREESTYLE BASKETBALLER arrangeren, FREESTYLE BASKETBALLER huren, FREESTYLE BASKETBALLER boeken, FREESTYLE BASKETBALLER  informatie, FREESTYLE BASKETBALLER biografie, FREESTYLE BASKETBALLER boekingsburo, FREESTYLE BASKETBALLER boekingsbureau, FREESTYLE BASKETBALLER artiestenbureau, FREESTYLE BASKETBALLER prijzen, FREESTYLE BASKETBALLER inhuren, FREESTYLE BASKETBALLER offerte, FREESTYLE BASKETBALLER bookings, FREESTYLE BASKETBALLER boekingskantoor, FREESTYLE BASKETBALLER boekingen, FREESTYLE BASKETBALLER kosten.

FREESTYLE BASKETBALLER boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via 
email: info@itb-entertainment.com 
tel: 073-6440773 / 020-4970391 (NL) 
tel: 014-1439496 (B)