Free Runners | ITB Entertainment Group BV 073-6440773 | 020-4970391

Free Runners


FREE RUNNERS boeken voor uw feest of evenement doet u eenvoudig online via 

 

 

Freerunning & Tricking

Freerunning is de kunst van het je verplaatsen in een 'Flow' en van je omgeving gebruik te maken voor mooie trucs. Tricking is een underground vorm van expressie wat van oorsprong van Martial Arts komt. Bij tricking zijn er geen regels, je uit je gevoelens via je 'movement'. Martial Arts kent veel invloeden uit andere (vecht)sporten.

Openingen en show's
Free Runners verzorgt op onnavolgbare en spectaculaire wijze de openingen van projecten, gebouwen, evenementen, sportdagen en feesten! In winkelcentra en andere openbare ruimten zijn het ware publiekstrekkers! Free Runners combineert trick's, jumps, flip's, vault's en combo's waarvan uw doelgroep gegarandeerd in beweging komt!
 
Workshops
De mannen van de Free Runners geven te gekke workshops freerunning. Demo's en 'zelf mee doen' worden in hoog tempo maar op laag drempelige wijze afgewisseld. Iedereen kan meedoen. Freerunnen is uitermate populair bij de jeugd en is geschikt voor jongeren vanaf 6 jaar. Voor pubers is er op dit moment nauwelijks iets 'vetters' te bedenken.
 
Mobiel parcours!
Voor de workshops freerunning heeft Free Runners een compleet mobiel freerun parcours in authentieke straatsfeer. Dit parcours is in grote en kleine vorm inzetbaar zowel binnen als buiten en bestaat uit ruim 20 items. Een Free Runners Freerun Challenge is te boeken en te 'branden' voor een tour of meerdaags event.
FREE RUNNERS is te vinden via;
FREE RUNNERS regelen, FREE RUNNERS arrangeren, FREE RUNNERS huren, FREE RUNNERS boeken, FREE RUNNERS  informatie, FREE RUNNERS biografie, FREE RUNNERS boekingsburo, FREE RUNNERS boekingsbureau, FREE RUNNERS artiestenbureau, FREE RUNNERS prijzen, FREE RUNNERS inhuren, FREE RUNNERS offerte, FREE RUNNERS bookings, FREE RUNNERS boekingskantoor, FREE RUNNERS boekingen, FREE RUNNERS kosten.
 
FREE RUNNERS boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via 
tel: 073-6440773 / 020-4970391 (NL) 
tel: 014-1439496 (B)
 

Video