Buikdans workshop | ITB Entertainment Group BV 073-6440773 | 020-4970391

Buikdans workshop


Buikdans workhop boeken is maar een mogelijkheid; Gonda.

Gonda is een professionele buikdanseres. Ze verzorgt shows voor themafeesten en attractieparken zoals Efteling en geeft les in haar eigen dansstudio. Haar buikdans workshop of buikdans show is een combinatie van buikdans en fakir elementen. Haar reguliere buikdansshow is een Egyptische buikdans-fakir show, met vuurspuwen, vuurvreten, vuur op het lichaam, liggen lopen en dansen in glasscherven, een grote wurgslang en een dansant met balans zwaard. Speciaal voor vrijgezellenfeesten en kleine groepen voor bedrijven heeft Gonda een workshop samengesteld waarbij de nadruk steeds licht op gezelligheid en fun. De workshops vinden plaats in de sprookjesachtige omgeving van haar dansstudio in Oud-Heusden. Op locatie is op aanvraag. Inhoud workshop: * Traditionele ontvangst met Turkse thee. * Gonda zal een inleiding verzorgen en vertellen over het oude Egypte en het traditionele buikdansen. * Hierna geeft ze een demonstratie. * Gonda vervolgt het programma met een buikdans workshop afgestemd op de wensen en mogelijkheden van de groep. * Als slot zal Gonda nog een show geven eventueel samen met de deelnemers (Natuurlijk kan in overleg het programma worden afgestemd op uw wensen!)

Buikdans workshop boeken of buikdansshow boeken is mogelijk voor elk feest of evenement. Informeer naar de vele mogelijkheden voor het boeken van een buikdansshow of buikdans workshop.

 

Informatie over Buikdans workshop

Buikdans workshop regelen, Buikdans workshop arrangeren, Buikdans workshop huren, Buikdans workshop boeken, Buikdans workshop informatie, Buikdans workshop biografie, Buikdans workshop boekingsburo, Buikdans workshop boekingsbureau, Buikdans workshop artiestenbureau, Buikdans workshop prijzen, Buikdans workshop inhuren, Buikdans workshop offerte, Buikdans workshop bookings, Buikdans workshop boekingskantoor, Buikdans workshop boekingen, Buikdans workshop kosten.