Bobsleebaan op locatie | ITB Entertainment Group BV 073-6440773 | 020-4970391

Bobsleebaan op locatie


BOBSLEEBAAN OP LOCATIE boeken voor uw feest of evenement doet u eenvoudig online via 
info@itb-entertainment.com

Met deze Bobsleebaan kunnen wij u een heuse ‘afdaling’ in Nederland aanbieden. Wij beschikken over een unieke attractie, te weten een 70 meter lange bobsleebaan. Dit is de enige mobiele baan in de wereld waarbij met hoogteverschil wordt gestart. Er wordt gestart op een hoogte van 3.5 meter, waarbij een snelheid van maximaal 40 kilometer per uur kan worden behaald. De bobslee wordt geremd d.m.v. een 6.5 meter hoge remtoren en door een remsysteem in de bob. De bobslee schiet naar het startgedeelte met behulp van elastieken. 

Naast twee- en viermansbob is de baan ook geschikt voor skeleton. Verder is de baan uitgerust met tijdwaarneming, veiligheidsmaatregelen en goedgekeurde helmen. Onze mensen zijn verantwoordelijk voor de professionele begeleiding van de clinics. Naast het geven van technische aanwijzingen en startdemonstraties is teambuilding een van de belangrijkste aandachtspunten.

Reclame uitingen
Een bijkomstigheid is dat er rondom de bobsleebaan veel mogelijkheden zijn tot reclame uitingen. Tijdens het evenement zijn de zijkanten van de baan afgesloten door middel van grote witte zeilen. Over deze zeilen kunnen spandoeken, vlaggen en ander reclamemateriaal worden behangen.

Configuratie :
- Het opbouwen en afbreken van de baan
- Professionele begeleiding gedurende de clinics en uiteraard
- Het verzorgen van clinics
- Transport op & afbouw (opbouw 2 dagen)
- Tijdwaarneming 
- Goed gekeurd materiaal zoals; helmen, bobsleeën (zowel 2-mans als 4-mans) en een skeleton.
- Kinderen vanaf 12 jaar

BOBSLEEBAAN OP LOCATIE is te vinden via;
BOBSLEEBAAN OP LOCATIE regelen, BOBSLEEBAAN OP LOCATIE arrangeren, BOBSLEEBAAN OP LOCATIE huren, BOBSLEEBAAN OP LOCATIE boeken, BOBSLEEBAAN OP LOCATIE  informatie, BOBSLEEBAAN OP LOCATIE biografie, BOBSLEEBAAN OP LOCATIE boekingsburo, BOBSLEEBAAN OP LOCATIE boekingsbureau, BOBSLEEBAAN OP LOCATIE artiestenbureau, BOBSLEEBAAN OP LOCATIE prijzen, BOBSLEEBAAN OP LOCATIE inhuren, BOBSLEEBAAN OP LOCATIE offerte, BOBSLEEBAAN OP LOCATIE bookings, BOBSLEEBAAN OP LOCATIE boekingskantoor, BOBSLEEBAAN OP LOCATIE boekingen, BOBSLEEBAAN OP LOCATIE kosten.

BOBSLEEBAAN OP LOCATIE boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via 
email: info@itb-entertainment.com 
tel: 073-6440773 / 020-4970391 (NL) 
tel: 014-1439496 (B)