Workshops | ITB Entertainment Group BV 073-6440773 | 020-4970391

Workshops

Acrobatiek workshop

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Acrobatiek workshop
Wat kan een acrobatiekworkshop voor een bedrijf betekenen? In een acrobatische truc komen elementen als samenwerken, elkaar ondersteunen, vertrouwen op elkaar, grenzen verleggen en gezamenlijk plezier duidelijk naar voren. Elementen die onontbeerlijk zijn in snel veranderen organisatie. Elementen die nodig zijn om gestelde doelen, het bereiken van balans en harmonie, te realiseren. Middels communicatie, een flexibele opstelling en teamgeest zal het resultaat een stabiel en evenwichtig geheel vormen. We hebben inmiddels enthousiaste reacties mogen ontvangen van: AXA Leven, Centraal Beheer Verzekeringen, DSM Chemie, LNV Ministerie van Landbouw Den Haag, (Moret) Ernst & Young Accountants, Origin Nederland BV en Philips Nijmegen.

Afrikaans Djembée workshop

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Djembee workshop boeken ? bel 073-6440773 en voor Belgie 014-439496 Na enige oefening tover je uit deze eenvoudige Afrikaanse trommel geluiden die variëren van een diepe bas tot aan slaps die klinken als donderslagen. De percussietechniek en de uitleg over de traditionele betekenis van de muziek wordt al generaties lang doorgegeven door ervaren Djembéspelers. Kenmerkend voor Afrikaanse percussie is de polyritmiek. Dit wil zeggen dat er verschillende ritmische structuren tegelijkertijd worden gespeeld.   De workshops Djembé (percussie) geven een ideale basis om kennis te maken met pure ritmiek. Het ritmegevoel van de deelnemers wordt gestimuleerd door het aanbieden van eenvoudige ritmes op de Djembé die, naar gelang het niveau van de groep, opgebouwd kunnen worden naar meer gevarieerde en complexe ritmes. Na de workshop is er de mogelijkheid het geleerde te presenteren in een optreden. De workshops zijn geschikt voor alle leeftijden en alle niveaus.   Andere percussie programma's zijn onder andere; percussie workshop, japanse drums, Afrikaanse dans en body percussie of Afrikaanse Djembée   Kortom voor ritmischische workshops moet u bij ITB entertainment group zijn.

Afrikaanse Dans & Percussie

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Afrikaanse dans en/of Afrikaanse bodypercussie boeken? bel voor Afrikaanse stijlen ITB entertainment group op 073-6440773.   Tijdens beide dansworkshops leer je een aantal basispassen van de dans en hoe die samenkomen tot een complete danscombinatie. Er wordt zo nodig aandacht besteed aan de achtergrond van de dans en het ontstaan ervan.   De workshop kan op ieder gewenst niveau worden gegeven. De deelnemers zullen altijd worden gestimuleerd om het uiterste uit zichzelf te halen en het resultaat kan eventueel in een heus optreden gepresenteerd worden.  Bodypercussie is muziek maken met je eigen lichaam. Het is alsof je een volwaardig orkest opbouwt met je lichaam als enig instrument! Coördinatie en concentratie staan centraal in deze training die ook het samenwerken stimuleert.   Bij bodypercussie kun je o.a. denken aan in je handen klappen, met je voeten stampen en op je borstkas slaan, maar ook aan het gebruiken van je stem. Bodypercussie vindt zijn oorsprong in de tapdans, mijnendans (gumboots) en volksdans. Meer recent (jaren ’80) kan je ook aan de beatbox denken. De workshops bodypercussie geven een ideale basis om kennis te maken met pure ritmiek. Het ritmegevoel van de deelnemers wordt gestimuleerd door het aanbieden van eenvoudige ritmes die, naar gelang het niveau van de groep, opgebouwd kunnen worden naar meer gevarieerdere en complexe ritmes.   Ook bij deze workshop is het mogelijk het geleerde te presenteren in een optreden.     Andere percussie programma's zijn onder andere; percussie workshop, japanse drums, Afrikaanse dans en body percussie of Afrikaanse Djembée   Kortom voor ritmischische workshops moet u bij ITB entertainment group zijn.  

Areentje

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
Gezellig ingerichte stand met roze en blauwe stoeltjes en tafeltjes. Twee vriendelijke begeleiders helpen de kinderen met knutselen. Knippen, plakken, schilderen en noem het maar op. Op schilderijdoeken, klokken, klompen, lampenkappen, muziekinstrumenten maken.... echt alles is mogelijk.

Ballon workshop

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Ballon workshop
In onze ballon-vouw-workshop is het mogelijk uw deelnemers op creatieve wijze kennis te laten maken met het nut van heldere communicatie en samenwerking in teamverband. In 20-minuten tijd staat vooral plezier centraal. In de meer uitgebreide workshop van ongeveer 1 uur werken we intensief met de deelnemers naar een voor de klant gewenst eindresultaat toe.

BMX Demo

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
BMX demoteam boeken voor uw evenement of promotie actie is online mogelijk! Sinds de Olympische Spelen in Peking 2008 is BMX fietsen een Olympische sport. Deze fietsen zijn snel, flexibel en kunnen tegen een stootje! ITB events biedt de mogelijkheid om het BMX demoteam hun kunsten te laten vertonen op uw lokatie. Uiteraard is het ook mogelijk om een workshop door onze experts te laten verzorgen. ITB Events zorgt voor professionele BMX fietsen, bescherming en een parcours! Afhankelijk van de beschikbare ruimte en soort lokatie maken we een passend voorstel. Voor nog meer bijpassende demoteams klik je op demoteam.

Body Art

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
              Udo Filon is een eigentijdse kunstzinnige artiest die zich graag bezig houdt met verschillende vormen van Live Performance. Naast het creëren van kunst op doeken, beelden en etalagepoppen verzorgt hij met zijn modellen Body art Shows. In de volgende elementen past Udo zijn airbrush techniek op originele wijze toe. In de workshop leren de cursisten omgaan met de basistechnieken van airbrush en penseeltechnieken bodypainting. Zodra deze basiselementen enigszins beheerst worden gaan de deelnemers zelf aan de slag. Het eindresultaat kan worden vastgelegd door middel van een fotosessie. (tot 20 deelnemers)

Boogschieten

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Boogschieten
Kruip in de huid van Willem Tell of Robin Hood. Boogschieten is altijd leuk als aanvullende activiteit bij een barbecue of als pauze activiteit gedurende uw vergaderdag.

Bouwen met LEGO stenen

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Bouwen met LEGO® stenen boekt u bij ITB entertainment, een feest voor jong en oud!Het doel en de visie van deze wedstrijden is kinderen uit te dagen de grenzen van hun eigen creativiteit te verkennen en daar overheen te gaan. De Bouwwedstrijden met LEGO stenen leiden tot het unieke spel dat tegelijk leuk, creatief, plezierig en uitdagend is. Een uniek evenement voor uw kleine gast.De bouwers krijgen individueel een bouwplaat. Hierop kunnen zij naar eigen inzicht een bouwwerk creëren. De bouwwerken worden op de tafels geplaatst, met een formulier met hun gegevens. Een half uur voor einde van het evenement wordt door onze medewerker de prijsuitreiking gehouden, waarbij gelet wordt op creativiteit gekoppeld aan de leeftijd. In totaal kunnen bij de basisopstelling circa 60-80 kinderen tegelijk bouwen. Met de XL-versie kan dit aantal worden uitgebreid naar 120-150 kinderen.Voor 7+ kids wordt het nòg veel spannender. Als aanvulling op de bouwwedstrijd introduceren wij in samenwerking met Warner Bros de LEGO Videogames. O.a. de spellen LEGO Batman 2™ en LEGO The Movie™ worden gespeeld.Basis versie:6 bouwtafels van 120 x 80 cm3 bouwtafels van 180 x 80 cm1 tafels van 180 x 80 cm voor DUPLO®9 meter decor op statief 4 showmodellen1 groot showmodel (Bijvoorbeeld Harry Potter van 1,5 meter)2 computerbooth met Lego gamesBouwplaten en LEGO mix tot maximaal 80 kids tegelijkGeluidsinstallatie voor achtergrondmuziek en prijsuitreiking2 personen begeleidingInclusief prijzenpakketAdvertentie controle is verplichtBenodigde vierkante meters: 40XL-versie:12 bouwtafels van 120 x 80 cm3 bouwtafels van 180 x 80 cm1 tafels van 180 x 80 cm voor DUPLO®14 meter decor op statief 4 showmodellen2 groot showmodellen4 computerbooth met Lego gamesBouwplaten en LEGO mix tot maximaal 80 kids tegelijkGeluidsinstallatie voor achtergrondmuziek en prijsuitreiking3 personen begeleidingInclusief prijzenpakketadvertentie controle is verplichtBenodigde vierkante meters: 100LEGO® en het LEGO® en DUPLO® logo zijn handelsmerken van de LEGO Groep. All rights reserved REACTIES:Peter Tromp: Zeker voor herhaling vatbaarGeeft cijfer: 8Roland Roffald: Een uitstekende Pilot, zeker een fundament om op door te bouwen.Geeft cijfer: 9Helmie van den Brink: Het was een zeer geslaagd evenement, goed georganiseerd en de gasten waren ook zeer enthousiast. Geeft cijfer: 9  

Brandweer Fun

Photo Video Audio
Price: 
€1250 — €2500
Brandweer Fun
Zeg nou eerlijk. Wie heeft er nou nooit eens stiekem van gedroomd. Komen aanscheuren in zo’n knalrode brandweerwagen met gierende sirenes en fonkelende zwaailichten. Zo’n stoere, vuurvaste jas aan, stevige helm op je kop en aanvallen op die fik. “Voor elk wat wils, zo zou je dit evenement kunnen typeren, zo veel smaken, zo veel wensen” Zoals u wellicht al weet, opereert de brandweer altijd in teamverband, een solo optreden is gevaarlijk, alleen door intensieve samenwerking kan de brand bestreden worden. Het zijn dus echte ‘teambuilders’!

Pagina's