Workshops | ITB Entertainment Group BV 073-6440773 | 020-4970391

Workshops

' (1) | ' (1) | ' (1) | ' (1) | ( (1) | 3 (1) | 3 (1) | 3 (1) | 4 (1) | 4 (1)

Acrobatiek workshop

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Acrobatiek workshop
Wat kan een acrobatiekworkshop voor een bedrijf betekenen? In een acrobatische truc komen elementen als samenwerken, elkaar ondersteunen, vertrouwen op elkaar, grenzen verleggen en gezamenlijk plezier duidelijk naar voren. Elementen die onontbeerlijk zijn in snel veranderen organisatie. Elementen die nodig zijn om gestelde doelen, het bereiken van balans en harmonie, te realiseren. Middels communicatie, een flexibele opstelling en teamgeest zal het resultaat een stabiel en evenwichtig geheel vormen. We hebben inmiddels enthousiaste reacties mogen ontvangen van: AXA Leven, Centraal Beheer Verzekeringen, DSM Chemie, LNV Ministerie van Landbouw Den Haag, (Moret) Ernst & Young Accountants, Origin Nederland BV en Philips Nijmegen.

Afrikaans Djembee workshop

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Djembee workshop boeken ? bel 073-6440773 en voor Belgie 014-439496Na enige oefening tover je uit deze eenvoudige Afrikaanse trommel geluiden die variëren van een diepe bas tot aan slaps die klinken als donderslagen. De percussietechniek en de uitleg over de traditionele betekenis van de muziek wordt al generaties lang doorgegeven door ervaren Djembéspelers. Kenmerkend voor Afrikaanse percussie is de polyritmiek. Dit wil zeggen dat er verschillende ritmische structuren tegelijkertijd worden gespeeld. De workshops Djembé (percussie) geven een ideale basis om kennis te maken met pure ritmiek. Het ritmegevoel van de deelnemers wordt gestimuleerd door het aanbieden van eenvoudige ritmes op de Djembé die, naar gelang het niveau van de groep, opgebouwd kunnen worden naar meer gevarieerde en complexe ritmes. Na de workshop is er de mogelijkheid het geleerde te presenteren in een optreden.De workshops zijn geschikt voor alle leeftijden en alle niveaus. Andere percussie programma's zijn onder andere; percussie workshop, japanse drums, Afrikaanse dans en body percussie of Afrikaanse Djembée Kortom voor ritmischische workshops moet u bij ITB entertainment group zijn.

Afrikaanse Dans & Percussie

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Afrikaanse dans en/of Afrikaanse bodypercussie boeken? bel voor Afrikaanse stijlen ITB entertainment group op 073-6440773.   Tijdens beide dansworkshops leer je een aantal basispassen van de dans en hoe die samenkomen tot een complete danscombinatie. Er wordt zo nodig aandacht besteed aan de achtergrond van de dans en het ontstaan ervan.   De workshop kan op ieder gewenst niveau worden gegeven. De deelnemers zullen altijd worden gestimuleerd om het uiterste uit zichzelf te halen en het resultaat kan eventueel in een heus optreden gepresenteerd worden.  Bodypercussie is muziek maken met je eigen lichaam. Het is alsof je een volwaardig orkest opbouwt met je lichaam als enig instrument! Coördinatie en concentratie staan centraal in deze training die ook het samenwerken stimuleert.   Bij bodypercussie kun je o.a. denken aan in je handen klappen, met je voeten stampen en op je borstkas slaan, maar ook aan het gebruiken van je stem. Bodypercussie vindt zijn oorsprong in de tapdans, mijnendans (gumboots) en volksdans. Meer recent (jaren ’80) kan je ook aan de beatbox denken. De workshops bodypercussie geven een ideale basis om kennis te maken met pure ritmiek. Het ritmegevoel van de deelnemers wordt gestimuleerd door het aanbieden van eenvoudige ritmes die, naar gelang het niveau van de groep, opgebouwd kunnen worden naar meer gevarieerdere en complexe ritmes.   Ook bij deze workshop is het mogelijk het geleerde te presenteren in een optreden.     Andere percussie programma's zijn onder andere; percussie workshop, japanse drums, Afrikaanse dans en body percussie of Afrikaanse Djembée   Kortom voor ritmischische workshops moet u bij ITB entertainment group zijn.  

Areentje

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
Gezellig ingerichte stand met roze en blauwe stoeltjes en tafeltjes. Twee vriendelijke begeleiders helpen de kinderen met knutselen. Knippen, plakken, schilderen en noem het maar op. Op schilderijdoeken, klokken, klompen, lampenkappen, muziekinstrumenten maken.... echt alles is mogelijk.

Ballon workshop

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Ballon workshop
In onze ballon-vouw-workshop is het mogelijk uw deelnemers op creatieve wijze kennis te laten maken met het nut van heldere communicatie en samenwerking in teamverband. In 20-minuten tijd staat vooral plezier centraal. In de meer uitgebreide workshop van ongeveer 1 uur werken we intensief met de deelnemers naar een voor de klant gewenst eindresultaat toe.

BMX Demo

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
BMX demoteam boeken voor uw evenement of promotie actie is online mogelijk! Sinds de Olympische Spelen in Peking 2008 is BMX fietsen een Olympische sport. Deze fietsen zijn snel, flexibel en kunnen tegen een stootje! ITB events biedt de mogelijkheid om het BMX demoteam hun kunsten te laten vertonen op uw lokatie. Uiteraard is het ook mogelijk om een workshop door onze experts te laten verzorgen. ITB Events zorgt voor professionele BMX fietsen, bescherming en een parcours! Afhankelijk van de beschikbare ruimte en soort lokatie maken we een passend voorstel. Voor nog meer bijpassende demoteams klik je op demoteam.

Bobsleebaan op locatie

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
BOBSLEEBAAN OP LOCATIE boeken voor uw feest of evenement doet u eenvoudig online via info@itb-entertainment.comMet deze Bobsleebaan kunnen wij u een heuse ‘afdaling’ in Nederland aanbieden. Wij beschikken over een unieke attractie, te weten een 70 meter lange bobsleebaan. Dit is de enige mobiele baan in de wereld waarbij met hoogteverschil wordt gestart. Er wordt gestart op een hoogte van 3.5 meter, waarbij een snelheid van maximaal 40 kilometer per uur kan worden behaald. De bobslee wordt geremd d.m.v. een 6.5 meter hoge remtoren en door een remsysteem in de bob. De bobslee schiet naar het startgedeelte met behulp van elastieken. Naast twee- en viermansbob is de baan ook geschikt voor skeleton. Verder is de baan uitgerust met tijdwaarneming, veiligheidsmaatregelen en goedgekeurde helmen. Onze mensen zijn verantwoordelijk voor de professionele begeleiding van de clinics. Naast het geven van technische aanwijzingen en startdemonstraties is teambuilding een van de belangrijkste aandachtspunten.Reclame uitingenEen bijkomstigheid is dat er rondom de bobsleebaan veel mogelijkheden zijn tot reclame uitingen. Tijdens het evenement zijn de zijkanten van de baan afgesloten door middel van grote witte zeilen. Over deze zeilen kunnen spandoeken, vlaggen en ander reclamemateriaal worden behangen.Configuratie :- Het opbouwen en afbreken van de baan- Professionele begeleiding gedurende de clinics en uiteraard- Het verzorgen van clinics- Transport op & afbouw (opbouw 2 dagen)- Tijdwaarneming - Goed gekeurd materiaal zoals; helmen, bobsleeën (zowel 2-mans als 4-mans) en een skeleton.- Kinderen vanaf 12 jaarBOBSLEEBAAN OP LOCATIE is te vinden via;BOBSLEEBAAN OP LOCATIE regelen, BOBSLEEBAAN OP LOCATIE arrangeren, BOBSLEEBAAN OP LOCATIE huren, BOBSLEEBAAN OP LOCATIE boeken, BOBSLEEBAAN OP LOCATIE  informatie, BOBSLEEBAAN OP LOCATIE biografie, BOBSLEEBAAN OP LOCATIE boekingsburo, BOBSLEEBAAN OP LOCATIE boekingsbureau, BOBSLEEBAAN OP LOCATIE artiestenbureau, BOBSLEEBAAN OP LOCATIE prijzen, BOBSLEEBAAN OP LOCATIE inhuren, BOBSLEEBAAN OP LOCATIE offerte, BOBSLEEBAAN OP LOCATIE bookings, BOBSLEEBAAN OP LOCATIE boekingskantoor, BOBSLEEBAAN OP LOCATIE boekingen, BOBSLEEBAAN OP LOCATIE kosten.BOBSLEEBAAN OP LOCATIE boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via email: info@itb-entertainment.com tel: 073-6440773 / 020-4970391 (NL) tel: 014-1439496 (B)

Body Art

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
              Udo Filon is een eigentijdse kunstzinnige artiest die zich graag bezig houdt met verschillende vormen van Live Performance. Naast het creëren van kunst op doeken, beelden en etalagepoppen verzorgt hij met zijn modellen Body art Shows. In de volgende elementen past Udo zijn airbrush techniek op originele wijze toe. In de workshop leren de cursisten omgaan met de basistechnieken van airbrush en penseeltechnieken bodypainting. Zodra deze basiselementen enigszins beheerst worden gaan de deelnemers zelf aan de slag. Het eindresultaat kan worden vastgelegd door middel van een fotosessie. (tot 20 deelnemers)

Boogschieten

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Boogschieten
Kruip in de huid van Willem Tell of Robin Hood. Boogschieten is altijd leuk als aanvullende activiteit bij een barbecue of als pauze activiteit gedurende uw vergaderdag.

Bouwen met LEGO stenen

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Meer informatie over Bouwen met LEGO stenen, bel 020-4970391 of 073-6440773 Het doel en de visie van het bouwen met LEGO stenen is kinderen uit te dagen de grenzen van hun eigen creativiteit te verkennen en daar overheen te gaan. De Bouwwedstrijden leiden tot het unieke spel dat tegelijk leuk, creatief, plezierig en uitdagend is. Een uniek evenement voor uw kleine gast. Bij de prijs van het evenement is een prijzenpakket met LEGO bouwsets inbegrepen. Voor 7+ kids wordt het nòg veel spannender. Als aanvulling op de bouwwedstrijd zijn er 2 computergames. De nieuwste LEGO games kunnen op uw locatie worden gespeeld. Basis versie: • 125 kilo Lego stenen • 6 bouwtafels • 4 bouw steigers • 1 tafel voor Lego DUPLO stenen • 1 Lego Wall, 6 meter breed inclusief verlichting • Geluidsinstallatie voor achtergrondmuziek en prijsuitreiking • 2 personen begeleiding • Inclusief prijzenpakket • Advertentie controle is verplicht • Benodigde vierkante meters: 50 • 1 bouw voorbeeld XL-versie: • 12 bouwtafels • 4 bouw steigers • 1 tafel voor Lego DUPLO stenen • 1 Lego Wall, 6 meter breed inclusief verlichting • Geluidsinstallatie voor achtergrondmuziek en prijsuitreiking • 3 personen begeleiding • Inclusief prijzenpakket • Advertentie controle is verplicht • Benodigde vierkante meters: 100 • Game console • Bouwstraat • 4 bouw voorbeelden OVERDEKTE LOCATIE BASIS Indien er geen overkapping aanwezig is, kan dit door ons verzorgd worden. 2 mooie witte tenten van 5 x 10 meter, welke aan elkaar kunnen worden geschakeld.

Pagina's