Incentives | ITB Entertainment Group BV 073-6440773 | 020-4970391

Incentives

' (1) | ' (1) | ' (1) | ' (1) | ( (1) | 2 (1) | 3 (1) | 3 (1) | 3 (1) | 4 (1)

Sandbuggy

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Sandbuggy
Met de sandbuggy rijdt u moeiteloos door het zwaarste terrein. Maar behendigheid en stuurmanskunst zijn een must!   Sandbuggy rijden is een intensieve activiteit, daarom wisselt u tijdens de ritten steeds af met een andere coureur, vriend(in) of collega. Voor het besturen van een sandbuggy heeft u geen rijbewijs nodig. Wel is er een minimale leeftijd van 16 jaar en een minimale lengte van 1 meter 60 (!) vereist. We hebben overalls en helmen met haarnetjes, klaar liggen om tijdens het sandbuggy rijden te dragen Voordat u plaatsneemt in de sandbuggy, krijgt u eerst een korte instructie van onze instructeur. Deze begeleidt de hele cursus en bewaakt de veiligheid tijdens het rijden op het parcours. Hij zal u de beginselen bij brengen van het rijden in dit speciale off-road voertuig met vier profielbanden en omgeven door een kooiconstructie.

Segway

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Stap in de toekomst, stap op een Segway! Dit futuristische vervoersmiddel is het eerste elektrisch aangedreven zelfbalancerende voertuig ter wereld. Het besturen van dit bijzondere hightech vervoersmiddel gebeurt door middel van gewichtsverplaatsing. Stap nu zelf op de Segway en ervaar dit bijzondere voertuig zelf. De Segway wordt niet voor niets het transport van de toekomst genoemd. Het rijden op een Segway is een unieke en bijzondere ervaring. De Segway oogt als een futuristische step, maar is veel meer. De Segway bestaat uit twee wielen met een plateau er tussenin waar u op staat. U bestuurt de Segway door middel van het stuur. Maar om vooruit te komen moet u uw lichaamsgewicht verplaatsen. Door naar voren te leunen beweegt de Segway voorwaarts. Leunt u vervolgens naar achteren dan remt de Segway af.            

Shark cage diving

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
Shark cage diving
Shark cage diving is een bijzonder enerverende belevenis. Per boot gaat u de zee op, waar u in een stalen kooi te water gaat en de haaien met levend aas uw kant uit worden gelokt… Een ervaring die u nooit zult vergeten! Uitgebreide informatie: Plaats     Zuid Afrika Locatie  Gansbaai Datum    Nader te bepalen Prijs       Op aanvraag Informatie: Bij aankomst in de haven giert de adrenaline al door uw lichaam. Per boot gaat u de zee op, waar u in een stalen kooi te water gaat en de haaien met levend aas uw kant uit worden gelokt… Het hart bonkt in uw keel als deze enorme roofvis plotseling tegen de kooi aan dendert en u oog in oog staat met de witte haai. Een ervaring die u nooit zult vergeten! Wij kunnen u het volgende aanbieden: Retourvlucht naar Zuid Afrika; Hotelovernachtingen in goede 5* locaties; Gewenste transfers; Gewenste maaltijden; Additioneel activiteitenprogramma. Overige informatie: Tevens kunnen we een arrangement samenstellen dat voldoet aan uw specifieke wensen. Denk hierbij aan uitbreiding met een Safari of verblijf aan de verbluffende stranden van Zuid Afrika.

Slip & Griptraining

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Slip & Griptraining
Comfortabele auto's, spekgladde banen, riante rotondes en helse hellingen vormen het decor voor een dagje leerzaam dollen tussen muren van opspuitend water. Ervaren instructeurs regisseren een sportief doe-evenement, dat zowel leerzaam als vermakelijk is. Onverwacht slippen is dolle pret op Europa's modernste Grip- & Slipcentrum, waar het ook doeltreffend vergaderen en feesten is. In het eigen restaurant en in de partytenten kunnen vermoeide coureurs genieten van het aangename en de actie op de banen in het oog houden. Zo bieden wij rijvaardigheid en een gezellige rijtechnische uitdaging. 

Slip cursus

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Slip cursus
De weg is glad, het lijkt alsof je geen controle meer hebt over je slippende auto. Wat een enge situatie! Om in de toekomst beter te kunnen anticiperen en handelen, biedt deze cursus de basiskennis en de belangrijkste oefeningen. Ga de uitdaging aan. Na het volgen van deze cursus gaat u weer een stukje veiliger de weg op!

Solex a Go Go!

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
Solex a Go Go!
Kent u ze nog, de solexen van toen…? De Peperbus, de Zwanenhals en het Koffertje? Het zegt u niets? Het zijn de nostalgische fietsen mét hulpmotor uit de jaren vijftig en zestig. Met deze prachtige vervoersmiddelen (in de volksmond: 'scheurijzers') stellen we voor u een uniek evenement samen. Dit Avontuur op 2 Wielen vindt plaats in de omgeving van Valkenswaard. Zo leert u alsnog de solex kennen. Onze Solexperience neemt u mee op een route met heide, veel natuur en verschillende dorpjes met cafeetjes, terrasjes en bezienswaardigheden. U heeft nog nooit zoveel plezier gehad met 1 liter brandstof. Onderweg zijn er verschillende vragen en opdrachten die in het teken staan van onderlinge samenwerking. En voor pech onderweg hoeft u niet bang te zijn, met de vliegwieltrekker en de zuigerpendrukker bent u direct weer op weg. Met uw team van 10 personen strijdt u tegen de andere teams om de Gouden Helm. Iedereen krijgt natuurlijk de beschermende (lange) zwarte leren jas. Naar keuze draagt u een helm en een bril. Deze zijn niet verplicht omdat u een fiets berijdt met hulpmotor. Het aantal deelnemers is 20 - 60 personen.

Spelen in je film - Braveheart

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
Spelen in je film - Braveheart
Wie kent hem niet? De spectaculaire film van en met Mel Gibson. De film heeft maar liefst 5 oscars gewonnen. Braveheart is een keiharde epos over de brute strijd voor de onafhankelijkheid van Schotland in de 13de eeuw. Als de vrouw van William Wallace op brute wijze door de Engelsen wordt mishandeld en vermoord, verandert zijn lust naar vergelding in ongepassioneerde dwang naar vrijheid voor Schotland. Alle verhalen die de ronde doen over Wallace's heldendaden, inspireert het volk om de strijd aan te gaan tegen de Britten en een totale oorlog is het gevolg Braveheart is een rijk, emotioneel historisch epos vol passie, verraad en moed. Een hoogtepunt in de geschiedenis van de film. Nu is uw kans om mee te spelen in dit verhaal. Braveheart. Locatie: Bos, veld en kastelen. Diverse mogelijkheden in Nederland. Rolverdeling: Eerst wordt het verhaal vertelt en de rollen verdeelt. O.a. Engelse soldaten, Schotten, het volk etc. Instructie: Pijl en boogschieten, zwaardvechten, bijlvechten. Kostuums: Iedereen krijgt een passend kostuum bij zijn/haar rol. Het spel/verhaal begint. Onze acteurs (William Wallace, soldaten, vechters etc) zijn samen met u bezig op het plein met feesten. Er wordt muziek gemaakt en gedanst. Er zijn diverse spellen uit die tijd. Denk aan boomstamgooien, steengooien en kleine stokgevechten. Iedereen heeft het naar zijn zin. Maar niet lang meer... Een van de edelen komt zijn 'Prime Nocte' recht opeisen. Het recht dat de Engelse koning in het leven riep. Een edelheer zal de huwelijksnacht met een bruid uit zijn district kunnen opeisen om zo weerstand op te wekken bij het Schotse volk. En dat lukt. Want wanneer de bruid wordt mishandeld en vermoord trekken de Schotten hun oorlogsgewaad aan en trekken ten strijde tegen de Engelsen. Er volgt een bloederig slagveld. Heftige zwaardgevechten, pijlen vliegen je om de oren. Na deze slachtpartij worden de gewonden terug gebracht naar het kamp/dorp en verzorgd. Maar alsof dit nog niet genoeg is wordt het dorp aangevallen door de Engelsen. Opnieuw volgt er een gevecht...wie zal er winnen? Een spectaculaire happening met veel special effects, acteurs en decoratie. Het gehele spel wordt begeleid door professionele spelleiders en veiligheid staat 100 % voorop. Het feestprogramma van de middag gaat 's avonds door met heerlijke muziek, dansen, lekker eten etc.

Spetteren met dolfijnen

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
Spetteren met dolfijnen
3 unieke programma's in Nederland! Programma 1: DICHTER BIJ DOLFIJNEN  Een ervaring om nooit te vergeten! Wil jij oog in oog met een dolfijn staan? Ontmoet de tuimelaardolfijnen in Dolfijnendelta tijdens het programma Dichter bij Dolfijnen! Dit is een interactief programma waarvan de invulling telkens anders is. Op die manier is het programma niet alleen een fantastische ervaring voor jou, deze afwisseling maakt het ook voor de dolfijnen erg leuk. Er is van alles mogelijk; bijzondere ontmoetingen, contact maken met de dolfijnen, meekijken met een training, het voeren van de dieren, samen spelen, wellicht een aanraking. Hierbij staat plezier maken, alles te weten komen wat je wilt weten en respect voor de dieren voorop. Tijdens het programma wordt niet gezwommen met dolfijnen. Bijzonderheden: " Het programma is altijd anders om het afwisselend te houden voor de dieren. " Het programma vindt plaats in de buitenlucht. Toeschouwers kunnen niet mee het diergebied in, maar kunnen het hele programma goed zien (en filmen/ fotograferen) vanaf de kant. Programma 2: DROMEN BIJ DOLFIJNEN  Logeren bij de dolfijnen Welterusten dolfijnen, zwem zacht. Uh… droom zacht! Heerlijk in slaap vallen terwijl dolfijnen langs je bed zwemmen. Wie droomt daar niet van? Zo iets bijzonders heb je nog nooit meegemaakt! Dromen bij Dolfijnen is een fantastische belevenis voor kinderen. Het programma begint als het park dichtgaat en de bezoekers richting huis vertrekken. Het duurt tot de volgende dag als het park weer opengaat. Wat ga je doen? Je blijft samen met een groep kinderen en leuke begeleiding achter met de dieren op het park. Ontdek alles over de dieren, kom op plaatsen waar je anders niet mag komen, doe dingen die anders alleen de trainers doen en slaap waar de dolfijnen slapen, onder water! Dromen bij Dolfijnen vindt plaats in de maanden mei, juli, augustus en oktober. Bijzonderheden: " Tijdens het programma is een ervaren begeleiding aanwezig. Maar deelname is op eigen risico. " Bijzonderheden over een deelnemer moeten bij reservering besproken worden. Programma 3: MET DE TRAINER MEE  Altijd al een kijkje achter de schermen willen nemen? Achter de schermen kom je meer te weten over het trainen van de dieren. Hoe train je dolfijnen, walrussen, zeehonden of zeeleeuwen eigenlijk? Neem een kijkje bij een training of kijk vanuit een ander oogpunt naar een show. Het programma is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 9 jaar die meer willen weten over training en omgang met de dieren. Je kunt je inschrijven voor het programma (hoofdthema dolfijnen), maar het is ook mogelijk om het programma uit te kopen. Bij een uitkoop kan in overleg gekeken worden naar verschillende mogelijkheden (interesse voor andere diersoorten, Engelstalig, rolstoeltoegankelijk). Bij inschrijving is het programma vanwege de locaties die bezocht worden helaas niet rolstoeltoegankelijk. Alle deelnemers moeten Nederlands kunnen spreken en verstaan. Het programma vindt plaats op verschillende dagen en tijdstippen gedurende het jaar.