Spetteren met dolfijnen | ITB Entertainment Group BV 073-6440773 | 020-4970391

Spetteren met dolfijnen

Spetteren met dolfijnen
dolfijnen02

3 unieke programma's in Nederland!

Programma 1: DICHTER BIJ DOLFIJNEN 

Een ervaring om nooit te vergeten! Wil jij oog in oog met een dolfijn staan?

Ontmoet de tuimelaardolfijnen in Dolfijnendelta tijdens het programma Dichter bij Dolfijnen! Dit is een interactief programma waarvan de invulling telkens anders is. Op die manier is het programma niet alleen een fantastische ervaring voor jou, deze afwisseling maakt het ook voor de dolfijnen erg leuk. Er is van alles mogelijk; bijzondere ontmoetingen, contact maken met de dolfijnen, meekijken met een training, het voeren van de dieren, samen spelen, wellicht een aanraking. Hierbij staat plezier maken, alles te weten komen wat je wilt weten en respect voor de dieren voorop.

Tijdens het programma wordt niet gezwommen met dolfijnen.

Bijzonderheden: " Het programma is altijd anders om het afwisselend te houden voor de dieren. " Het programma vindt plaats in de buitenlucht. Toeschouwers kunnen niet mee het diergebied in, maar kunnen het hele programma goed zien (en filmen/ fotograferen) vanaf de kant.

Programma 2: DROMEN BIJ DOLFIJNEN 

Logeren bij de dolfijnen

Welterusten dolfijnen, zwem zacht. Uh… droom zacht! Heerlijk in slaap vallen terwijl dolfijnen langs je bed zwemmen. Wie droomt daar niet van? Zo iets bijzonders heb je nog nooit meegemaakt!

Dromen bij Dolfijnen is een fantastische belevenis voor kinderen. Het programma begint als het park dichtgaat en de bezoekers richting huis vertrekken. Het duurt tot de volgende dag als het park weer opengaat.

Wat ga je doen? Je blijft samen met een groep kinderen en leuke begeleiding achter met de dieren op het park. Ontdek alles over de dieren, kom op plaatsen waar je anders niet mag komen, doe dingen die anders alleen de trainers doen en slaap waar de dolfijnen slapen, onder water!

Dromen bij Dolfijnen vindt plaats in de maanden mei, juli, augustus en oktober.

Bijzonderheden: " Tijdens het programma is een ervaren begeleiding aanwezig. Maar deelname is op eigen risico. " Bijzonderheden over een deelnemer moeten bij reservering besproken worden.

Programma 3: MET DE TRAINER MEE 

Altijd al een kijkje achter de schermen willen nemen?

Achter de schermen kom je meer te weten over het trainen van de dieren. Hoe train je dolfijnen, walrussen, zeehonden of zeeleeuwen eigenlijk? Neem een kijkje bij een training of kijk vanuit een ander oogpunt naar een show.

Het programma is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 9 jaar die meer willen weten over training en omgang met de dieren.

Je kunt je inschrijven voor het programma (hoofdthema dolfijnen), maar het is ook mogelijk om het programma uit te kopen. Bij een uitkoop kan in overleg gekeken worden naar verschillende mogelijkheden (interesse voor andere diersoorten, Engelstalig, rolstoeltoegankelijk).

Bij inschrijving is het programma vanwege de locaties die bezocht worden helaas niet rolstoeltoegankelijk. Alle deelnemers moeten Nederlands kunnen spreken en verstaan. Het programma vindt plaats op verschillende dagen en tijdstippen gedurende het jaar.