Coast Rafting | ITB Entertainment Group BV 073-6440773 | 020-4970391

Coast Rafting

Coast Rafting
coast rafting02

Rafting op snel stromende rivieren is mooi, maar coast rafting is zéker zo spectaculair. Het trotseren van het getij, de branding, de wind en het water. Het komt bij coast rafting aan op teamspirit, doorzettingsvermogen en tactiek. Hoe geraak je na de Le Mans-start door de branding zonder te worden teruggeworpen op het strand en hoe rond je de boeien met die sterke stroming? Voor de deelnemers is het uitdagend zwaar. Voor de toeschouwers een waar kijkspektakel, zeker als er hoge golven zijn.

Basisarrangement
De deelnemende teams kunnen al op vrijdag (vanaf 15.00 uur) inchecken bij Gran Dorado Port Zélande of Zandvoort.

Zaterdag
Na het ontbijt vindt de captainsmeeting plaats. Hier worden de teamcaptains geïnformeerd over de training- en kwalificatieheats. In de ochtenduren worden de trainingsmanches gevaren, in de middag de kwalificatieheats die bepalend zijn voor de startposities van de races op zondag. Na de captainsbriefing vertrekken de teams naar de strandlocatie en starten met het trainingsprogramma. Op het strand zal alles in het teken staan van uitdagende sport, sfeer en gezelligheid. Het strand is fraai aangekleed, een gezellig terras en vanaf het beachpodium zal live muziek worden gebracht. Na de kwalificatie vertrekken de teams terug naar het Gran Dorado bungalowpark en kan een ieder zich opmaken voor een exclusief dinerbuffet en de daverende Raft- & Dance Party. Deze zal plaatsvinden in het subtropische zwemparadijs. En dat belooft wat. Compleet uit je dak gaan en genieten van diverse artiesten.

Zondag
Na het ontbijtbuffet volgt er wederom een captainsmeeting, waarna de teams vertrekken naar de strandlocatie. In de ochtenduren worden de wedstrijdmanches gevaren. In de middag de finale-wedstrijden. Na de prijsuitreiking op het strand staat het een ieder vrij om uit te checken of nog een nacht te verblijven op Gran Dorado Port Zélande of Zandvoort.