'Dolle pret met Bart Juwett' | ITB Entertainment Group BV 073-6440773 | 020-4970391

'Dolle pret met Bart Juwett'


 

Kindershow boeken, dan is Bart Juwett's Dolle Pret met Bart Juwett een goede keus!

Al ruim 25 jaar treedt Bart Juwett op met zijn unieke, spetterende en succesvolle kindershow Dolle Pret Met Bart Juwett. Uniek, dat is het juiste woord, zelden heeft u zo’n verrassend en veelzijdig optreden meegemaakt. Lachen, gieren, brullen: Bart Juwett maakt er een dolle boel van!!Kijken alleen, is er niet bij. Meedoen, dat is het sleutelwoord! Van het begin tot het eind is het één groot spektakel, waar kinderen helemaal uit hun dak gaan. Succes gegarandeerd!! Naast het goochelen, de wedstrijdjes, de echte robot-act, het gek doen, de komische typetjes, zal Bart Juwett in deze show meer laten zien van het bijna uitgestorven talent; BUIKSPREKEN.Rare vogels, een dinosaurus en een pratende tekening! De kinderen zullen zich werkelijk verbazen dat deze wezens echt kunnen praten…

Vooral zijn optreden met een maffe, brutale vogel gooit telkens weer hoge ogen. Als daverend slot van deze bruisende show brengt Bart Juwett een weergaloos ballonnenfestijn met doldwaze figuren. Alles bij elkaar is een optreden van Bart Juwett een spetterend festijn. Voor kinderen een onvergetelijke feestdag!

Uitermate geschikt voor theater, dorpshuizen, feesttenten, etc. Carnaval, Sinterklaas, zomerfeest, of voor wat u ook te vieren heeft!

REACTIES:

 • Optreden 8 februari in Hoensbroek - Carnaval
  Jean Schoonbroodt: "Zeer leuk optreden! Kinderen hebben het super gevonden. Zeer leuke reactie's gekregen op het optreden."
  Cijfer: 9
   
 • Optreden 27 april in Oud-Beijerland - Koningsdag
  Cobi Crucq: "We hebben heel veel positieve en enthousiaste reacties ontvangen op de twee optredens van Bart Juwett. Zeker voor herhaling vatbaar." 
  Cijfer: 9

 • Optreden 5 mei in Amsterdam - Speeltuinvereniging
  Vicky Tuil: "Zowel de kinderen als de volwassenen hebben enorm van Bart Juwett genoten. Zijn show was fantastisch."
  Cijfer: 9
   
 • Optreden 25 augustus in Amsterdam - Kinderopvang
  Jeanet Boot: "De kinderen hebben genoten van de show! Leuk repertoire en goede interactie met de kinderen. Het was een top middag!"
  Cijfer: 9

 • Optreden 27 april in Oud-Beijerland - Koningsdag
  Cobi Crucq: "Bart weet altijd weer de kinderen en hun ouders op een boeiende en leuke manier te amuseren. De tijd vliegt om als hij bezig is. Daarnaast is Bart ook nog gewoon een leuke gezellige vent. Super goed en zeker een aanrader.
  Cijfer: 10

 • Optreden 27 april in Andijk - Koningsdag
  Dorothy Schenk: "Het was weer geweldig."
  Cijfer: 10

 • Optreden 19 juli in Schijdel - Vakantieweek
  Maaike Veldhuis: "Erg leuke show voor jong en oud."
  Cijfer: 9