'60,'70,'80, '90 | ITB Entertainment Group BV 073-6440773 | 020-4970391

'60,'70,'80, '90

' (1) | ' (1) | ' (1) | ( (1) | 2 (1) | 3 (1) | 3 (1) | 3 (1) | 4 (1) | 4 (1)

2 Guys and Doll

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
2 Guys and Doll
Een meerwaarde voor elk feest! Stijlvolle achtergrond muziek tijdens het diner of een swingende dansavond? Zuid-Amerikaans, Spaans, Country & Western,70tees, 80tees 90tees en de huidige tophits. "2 Guys & Doll" Met deze band kan uw avond niet mislukken! 2 Guys & Doll heeft vele mogelijkheden en is door de vele jaren ervaring inzetbaar voor elke gelegenheid. Met een scherp oog voor de wensen van de opdrachtgever en een feilloos gevoel hoe een muzikale opbouw de avond tot een succes kan maken. Een echt all-round orkest, dat in diverse stijlen optreedt, van chique tot vrije tijd.   Het repertoire is veelomvattend. Easy-listening , Rock & Roll , Zuid Amerikaans, Soul, Country, Nederlandstalig, Pop, Duits, Spaans, vrijwel alles is mogelijk. Aan de hand van het karakter van het feest maakt 2 GUYS & DOLL de juiste selectie uit het repertoire met altijd als resultaat dat iedereen een fantastisch avond heeft. Flexibiliteit en klantvriendelijkheid zijn voor 2 GUYS & DOLL sleutelwoorden. 2 GUYS & DOLL staat bekend om haar veelzijdigheid en perfecte geluid. Een eigen up to date geluids- en lichtinstallatie staat daar garant voor. De musici hebben inmiddels een groot repertoire opgebouwd van ongeveer 500 songs in verschillende genres en voor alle leeftijden. Door de grote ervaring die zij hebben opgedaan in de jaren weten zij op een gepaste manier van elk feest een feest te maken.

Acoustic Unlimited

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Professionele muzikaal gezelschap bestaande uit accordeonist, gitarist/percussie, trompettist/saxofonist/fluit en meerstemmige zang. Zij kunnen een zeer gevarieerd repertoire brengen van Rock & Roll, dance classics, seventies/eighties, zeemansliedjes, Duits-, Nederlandstalig etc. Kleding en repertoire aangepast aan de wensen van de opdrachtgever. Akoestisch optreden! Wellicht op zoek naar andere muziek? Bekijk ook eens;Knappe koppen, Acoustic unlimited, Mister Right, Allez Allez, Les Troubadours,  Best 4 akoestisch, Dimitry of Mile.  

All the Best

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Met de presentatie van het nieuw gevormde muziekgezelschap ‘ALL THE BEST’, heeft Nederland er een klinkende topper bij. Samengesteld uit muzikanten die hun plaats in de vaderlandse muziek al meer dan verdiend hebben, bent u verzekerd van enkele uren topvermaak. ‘All The Best’ biedt een uitgebalanceerd akoestisch geluidsbeeld, geschikt voor ieder soort evenement of feest. Een volume waarbij een conversatie nog gewoon mogelijk is, een muzikale ‘swing’ waarbij het moeilijk stilzitten is! Het omvangrijke repertoire omvat de meest uiteenlopende wereldstukken. Van heerlijke luisterliedjes tot pittige danspartijen. Alle toppers komen langs. Voor de grotere partijen/feesten kan het trio aangevuld worden tot kwartet met een slagwerker/percussionist.  

Allez Allez

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Allez Allez en Lydia Guiso boeken doet u bij ITB entertainment group 073-6440773 | 020-4970391 of info@itb-entertainment.comKris & Dave zijn twee Belgische muzikanten die heel wat watertjes hebben doorzwommen. Ze speelden met groepen zoals Eli Jones, Go Nutz, Mo Groove, Broncko en begeleidden al heel wat bekende Vlamingen.Allez Allez is niet het standaard coverduo, maar een gewaagde formatie dat op een heel energieke manier zijn nummers brengt. In verschillende sets bouwen zij op van stevige pop en rock tot swingende disco en salsa. In een originele mix wisselen ze de grote internationale en Nederlandstalige klassiekers naadloos af met heel recente top 40-hits.Allez Allez vult voor elke gelegenheid op unieke wijze het muzikale menu voor u in. Niet alleen hun ruime repertoire, dat geschikt is voor zowel recepties, gala’s, cafés, uitbundige party’s of thematische invullingen, maar ook hun manier van optreden is vol overgave en humor. Zij begeven zich volledig draadloos tussen jouw gasten en staan zo direct in contact met het publiek.Nu is er de mogelijkheid om Allez Allez te boeken met de bekende Vlaamse Lydia Guiso. Zij was tot tweemaal toe te zien in het bekende televisieprogramma Expeditie Robinson, maar nog belangrijker een `tropische’ verrassing bij Idol’s in 2007. Sindsdien heeft haar zang carrière een hele vlucht gemaakt en heeft ze zichzelf nog meer ontpopt als top zangeres.Samen met Allez Allez brengt Lydia een verrassend muzikaal spektakel!Sound: door de huidige techniek en de versterking kunnen zij een zeer uitgebreid en totaal muziekprogramma brengen.Mobiel: ze bewegen zich draadloos door het publiek, waardoor ze de mensen op een speelse manier kunnen benaderen.Wellicht op zoek naar andere muziek? Bekijk ook eens;Knappe koppen, Acoustic unlimited, Mister Right, Allez Allez, Les Troubadours,  Best 4 akoestisch, Dimitry of Mile.ALLEZ ALLEZ is te vinden via;ALLEZ ALLEZ regelen, ALLEZ ALLEZ arrangeren, ALLEZ ALLEZ huren, ALLEZ ALLEZ boeken, ALLEZ ALLEZ  informatie, ALLEZ ALLEZ biografie, ALLEZ ALLEZ boekingsburo, ALLEZ ALLEZ boekingsbureau, ALLEZ ALLEZ artiestenbureau, ALLEZ ALLEZ prijzen, ALLEZ ALLEZ inhuren, ALLEZ ALLEZ offerte, ALLEZ ALLEZ bookings, ALLEZ ALLEZ boekingskantoor, ALLEZ ALLEZ boekingen, ALLEZ ALLEZ kosten.ALLEZ ALLEZ boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via email: info@itb-entertainment.com tel: 073-6440773 / 020-4970391 (NL) tel: 014-1439496 (B)REACTIES:Mevr. Schaubroeck - Indusign NV:"Heel erg bedankt voor de vlotte en goede samenwerking. Alle gasten waren vol lof over het fantastische optreden. We werden zelfs meerdere keren aangesproken voor jullie contactgegevens. ECHT TOP, jullie maakten dit uniek evenement af!" 

Balance

Photo Video Audio
Price: 
€2500 — €5000
Balance
Balance behoort tot de top van de allround orkesten van Nederland. Niet alleen muzikaal, maar ook door hun opstelling en instelling. Sympathiek, klantvriendelijk, professioneel en met oog voor details. En dat geldt niet alleen voor de bandleden maar ook voor de technici. Naast een goed uitgebalanceerd repertoire is ook het begeleiden van artiesten zoals The Three Degrees, Lee Towers, Guus Meeuwis , Edsilia Rombley, Xander, Grad Damen en vele anderen een sterk punt van deze uitstekende muzikanten. Balance & Wings De uitbreiding met drie blazers geeft de band nog meer body. Zeker voor de grotere feesten is de uitbreiding met Wings een aanrader. De swingende blazerspartijen en de indrukwekkende bühneperformance zorgen voor een perfecte uitstraling! Balance is een professioneel orkest met allure. Voor elk optreden staan ze garant voor kwaliteit. De combinatie van een perfecte licht- en geluidsinstallatie, vakkundig bediend door correct gelede technici en de fantastische sfeer die zij weten te creëren zorgt steeds weer voor een ongeëvenaard spektakel.

Beethoven

Photo Video Audio
Price: 
€5000 — €10000
Beethoven boekt u via ITB Entertainment Group. Mail naar info@itb-entertainment.com of bel 073-6440773 of 020-4970391Beethoven staat inmiddels al jaren aan de top van het nationale en internationale entertainmentcircuit. In die tijd heeft Beethoven zich steeds geprofileerd als een uiterst professionele, trendsettende en vooruitstrevende band/act, die elk optreden tot een spraakmakende sensatie maakt. Of het nu in Nederland, Duitsland, Portugal, Curaçao of Azië is, de spirit van de groep werkt magnetiserend op haar publiek.Inspiratie en vernieuwing staan bij Beethoven hoog in het vaandel. De bandleden vinden elkaar in hun plezier voor de muziek en houden elkaar scherp in hun vak. Deze instelling heeft de band elk jaar weer doen groeien en groeien. Door de enorm professionele benadering van hun vak, zorgen de zes leden van Beethoven ervoor dat uw evenement ook op het gebied van de muziek en het entertainment, tot in de puntjes verzorgd wordt. Het enthousiasme van de band werkt aanstekelijk en haar flexibiliteit en creativiteit zorgen ervoor dat aan al uw wensen kan worden voldaan. Beethoven voelt zich betrokken bij uw feest en voelt elke sfeer feilloos aan. De leden van Beethoven hebben een schat aan ervaring, zodat uw vertrouwen in hen volkomen terecht zal blijken.The Ultimate Music InvasionMet The Ultimate Music Invasion is Beethoven uitgebreid van band/act tot een totaalconcept als het gaat om entertainment. Ze brengt een grote nationaal en internationaal aansprekende multimedia show, waarin gebruik wordt gemaakt van verschillende plasmadisplays en projectieschermen en live cameraregistratie door meerdere, op afstand bedienbare, roterende camera’s. De live- en sfeerbeelden worden ter plekke gemixt door een VJ. Wat Beethoven echt uniek maakt binnen de entertainmentwereld zijn de vele mogelijkheden die ze met haar show biedt. Buiten dat het een wervelende muzikale en visuele show is, kan The Ultimate Music Invasion heel goed worden ingezet bij productpresentaties, beurzen, jubilea, modeprogramma's, enzovoort. Zij is met geluid tot ± 1500 personen, uitermate geschikt voor openbare evenementen en bedrijfsfeesten.REACTIESDick Van der Leun: Prima OptredenDick Van der Leun geeft cijfer: 8,5  

Best 4

Photo Video Audio
Price: 
€1250 — €2500
BEST 4 een live band die perfect muzikaal vakmanschap en enthousiasme met elkaar verbindt. Met een scherp oog voor de wensen van de opdrachtgever en een feilloos gevoel hoe een muzikale opbouw de avond tot een succes kan maken. Een echt all-round orkest, dat in diverse stijlen optreedt, van chique tot vrije tijd. Het repertoire is veelomvattend. Easy-listening, Rock & Roll, Zuid Amerikaans, Soul, Country, Nederlandstalig, Tirol / Duits, Pop, vrijwel alles is mogelijk. Aan de hand van het karakter van het feest maakt BEST 4 de juiste selectie uit het repertoire met altijd als resultaat dat iedereen een fantastisch avond heeft. Flexibiliteit en klantvriendelijkheid zijn voor BEST 4 sleutelwoorden. Ook kunt u BEST 5 boeken, in dat geval wordt de band uitgebreid met een saxofonist! BEST 4 staat bekend om haar veelzijdigheid en perfecte geluid. Een eigen up to date geluids- en lichtinstallatie staat daar garant voor. Best 4 is uit te breiden naar Best 5 met extra blazer.

Bob East Showband

Photo Video Audio
Price: 
€2500 — €5000
Bob East Showband
Al jaren staat de Bob East Showband boven aan de Europese lijst van "beste allround orkesten". Deze plaats heeft de band niet alleen bereikt door muzikale virtuositeit, maar juist door de showkwaliteiten en perfecte artiestenbegeleiding. De zeven vaste bandleden bespelen elk een scala aan instrumenten! Ook hun vocale prestatie ligt op hoog niveau. Dit tezamen toont aan de toeschouwer een op alle fronten stabiele muzikale eenheid. De Bob East Showband is niet alleen muzikaal veelzijdig, maar ook hun indrukwekkende en vermakelijke showblok van bijna drie kwartier is voor Nederland uniek te noemen. Eén onderdeel hiervan, de spectaculaire Queen-medley, is in combinatie met licht, geluid, rookeffecten, binnenvuurwerk en de zuivere zangstemmen van de heren, voor iedereen die dit ooit heeft meegemaakt, een blijvende herinnering (het beschikbare videomateriaal geeft een indruk). Bod East Showband is al vele jaren een professioneel orkest met allure. Voor elk optreden staat het orkest garant voor succes en kwaliteit. De combinatie van een perfecte technische ondersteuning en de fantastische sfeer die zij op de bühne weten te creëren, zorgen telkens weer voor een niet te evenaren spektakel.

Boston Tea Party

Photo Video Audio
Price: 
€2500 — €5000
BOSTON TEA PARTY boeken voor uw feest of evenement doet u eenvoudig online via  info@itb-entertainment.com De Boston Tea Party is dè superspontane TOP-feestband van Nederland. Als de Boston Tea Party speelt is het gegarandeerd feest! De leden komen uit alle muziek- en windstreken, maar hebben één ding gemeen: hun passie voor een gezellige boel. En dat stralen ze dan ook absoluut uit op het podium!  What You See Is What You Get ! Een spetterende en knetterende drie mans blazerssectie, een pompende vier man sterke ritmesectie, drie superspontane zangeressen, spectaculair licht en adembenemend geluid staan garant voor een absolute spektakelshow.  Don't forget y'r dancin' shoozzz !!! Met hits en veel medleys van bekende lekkere oude en nieuwe dans & feest classics brengen zij het Feest der Herkenning: dè garantie voor een volledig geslaagd feest! Is This A Party Or What ?! Volgens insiders is de Boston Tea Party Nederlands beste feestband. Maar geloof dat niet omdat dat nu zo gezegd wordt, kom dat zelf maar eens beoordelen! Het tiental van de Boston Tea Party maakt al jarenlang van elk optreden een superfeest, waarbij het dansende publiek de hoofdrol speelt…. en dat is te zien! Feest op het podium = feest in de zaal De Boston Tea Party speelt vooral veel op de grotere bedrijfsfeesten (75% van de shows), kan lekker beesten op studentenfeesten (onze roots), feest levendig op openbare podia (festivals, feesttenten, marktpleinen) en speelt verder graag op privefeesten / bruiloften. Professioneel Een feest wordt altijd professioneel begeleid door de technici van het vaste licht- en geluidsbedrijf en wordt tot in de puntjes verzorgd. Zo wordt alles op het podium netjes met zwart doek afgedekt en is de gehele achterzijde van het podium perfect gestyled door een zwarte backdrop, zodat iedere lokatie direct geschikt is voor een perfecte show. De pauzemuziek wordt standaard verzorgd met speciaal daarvoor door een DJ samengestelde CD's met aan elkaar gemixte dance- / feest-nummers, zodat het feest in de pauze gewoon doorgaat! Voor inloop, diner of uitloop zijn andere speciaal samengestelde CD's gratis beschikbaar. Een live DJ in combinatie met de Boston Tea Party is helemaal ideaal. Een DJ kan namelijk perfect inspelen op het publiek. De Boston Tea Party samen met een professionele DJ is daarmee een absolute garantie voor een continu feestende menigte! Extra's ?  De Boston Tea Party neemt standaard spectaculiar licht en geluid mee. Voldoende voor een (indoor) locatie tot 1000 personen. Indien de lokatie groter is of meer licht is gewenst, kan meer licht en geluid worden ingezet. Verder zijn er tal van organisatorische en technische extra mogelijkheden zoals: doorprikken van een discoshow (gratis tot het einde van een show), het (technisch) verzorgen en/of organiseren van een speciale (tape-) act of (bedrijfs)band, extra geluid, extra of intelligent licht, dansvloeren, verzorgen van presentaties (korte presentaties zijn gratis). Feestbeest bij uitstek De Boston Tea Party is en blijft een compromisloze feestband en zal nooit een brave (begeleidings)band willen zijn. Echter af en toe laat de band zich overhalen tot iets bijzonders. Zo is de band voor speciale gelegenheden en op verzoek uit te breiden met een extra zangeres, een big-band blazerssectie (6 ipv 3 blazers) of een heavy rapper (AreMC, frontman van de funkband Seven Eleven). Ook komt het wel eens voor dat Gordon of Roberto Jacketti worden gespot op het podium samen met de Boston Tea Party. BOSTON TEA PARTY is te vinden via; BOSTON TEA PARTY regelen, BOSTON TEA PARTY arrangeren, BOSTON TEA PARTY huren, BOSTON TEA PARTY boeken, BOSTON TEA PARTY  informatie, BOSTON TEA PARTY biografie, BOSTON TEA PARTY boekingsburo, BOSTON TEA PARTY boekingsbureau, BOSTON TEA PARTY artiestenbureau, BOSTON TEA PARTY prijzen, BOSTON TEA PARTY inhuren, BOSTON TEA PARTY offerte, BOSTON TEA PARTY bookings, BOSTON TEA PARTY boekingskantoor, BOSTON TEA PARTY boekingen, BOSTON TEA PARTY kosten.   BOSTON TEA PARTY boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via  email: info@itb-entertainment.com  tel: 073-6440773 / 020-4970391 (NL)  tel: 014-1439496 (B)

Cash & Carry

Photo Video Audio
Price: 
€1250 — €2500
Cash & Carry
Cash & Carry maakt voor u een reis door de tijd die start in de jaren 60 met the Beatles, die de jaren 70 via de stations van Stevie Wonder, Fleetwood Mac, BeeGees en Santana aandoet, vervolgens in de 80er jaren stopt bij Huey Lewis & the News, the Police en Talk Talk, om te eindigen in het huidige decennium met o.a. Amy Winehouse. De kracht van Cash & Carry ligt hierin dat voor het gehele repertoire geldt dat de originele pophit zo dicht mogelijk wordt benaderd. Als Cash & Carry op het podium staat, klinkt het voor het publiek alsof de originele artiesten er staan. Daarnaast vindt de band het belangrijk goed naar de wensen van de opdrachtgever te luisteren. De leden van de band kenden elkaar al jarenlang uit het muzikale circuit en begonnen in 1996 eerst als viermans 70's band. Inmiddels is de band uitgegroeid tot een ervaren, swingende en veelzijdige 5-persoons coverband (inclusief zangeres) met een uitgebreid repertoire, geschikt voor o.a bruiloften, studenten- en bedrijfsfeesten en feesten in bijv. café's of feesttenten. De kracht van Cash & Carry ligt hierin dat voor het gehele repertoire geldt dat de originele sound van de pophit zo dicht mogelijk wordt benaderd. Daarnaast vindt de band het belangrijk goed naar de wensen van de opdrachtgever te luisteren. Zo is er altijd overleg mogelijk over begin- en eindtijden, indeling sets, volumevariatie en repertoire. Cash & Carry zorgt ervoor dat het feest slaagt met een eigen geluidsinstallatie en lichtshow.

Pagina's